Kardelen27
Daimi Üye
çok üzüldüm acigül ama Allah büyüktür
bugünlerde geçer inşallah
yükselen altın fiyatları sonunda bizide vurdu sarrafımız vardı ve eşim birdaha açmamak üzere dün akşam kepenkleri kapatıp geldi:sim3:. çok üzgünüm. bundan sonra bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum. bir kapıyı kapatan birini açar hiç şüphem yok ama yinede çok burkuldu içim. duanıza çok ihtiyacım var.dua edin bu sıkıntıların sonu aydınlığa ersin
Ço küzüldüm bitanem,Allah yardmcınız olsun.
Umarım çabuk atlatırsınız bu sıkıntılı günleri.
üzüldüm canım ya ama dediğin gibi Allah bi kapıyı kapatır diğerin, açar inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer:sim3:
çok üzüldüm canım.alah sizin ve hepimizin yardımcısı olsun
unutma her gecenin bir sabahı vardır
çok üzüldüm acigül ama Allah büyüktür
Arkadaşım çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun..umarım en kısa zamanda herşey düzelir.....:sim3:
Allah yardımcınız olsun kolay değil durumunu çok iyi anlıyorum bizde daha evvel tekstilde çalışıyorduk kardeşimin dükkanında senenin belli aylarında hep işler dururdu kepenek kapatılırdı 3ay bazen 5 ay sıkıntı çekerdim çocukların okullarıda vardı çok bunalırdım ama çocuklarımı tekstilde çalıştırmadım ve hala aynı dönemlerde işler hep durur çok şükür biz atlattık darısı senin başına Allah işinizi gücünüzü rast getirsin
Çok üzüldüm,umarım tez zamanda buraya yeni bir iş kurdu eşim,şimdi çok daha mutluyuz diye bir başlık açarsın canım:sim3:
üzüme canım ay..ihşallah daha güzel daha risksiz iş açar eşin..kolay degil ama sabretmek gerekiyor biraz sanırım ..sıkma canını düzelir ihşallah..
canım bu zamanda herkesin bşına geliyorr zamanında yaşadık yalnız kuyumculukta batınca hasarıda büyük oluyor canınız sagolsun ben hiç geri dönüp bakmadım battı tekrar başka işyeri açtı çocuklar oda battı ne yapalım bu yalancı dünyada mal insanın elinin kiri gibi yok olup gidiyor önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak eşin inşallah bir işe girer zaten kuyumcu cevresi çoktur maaşlı girsin çalışsın az olsun kafan dinç olsun borcunuzuda ödersiniz herşey yoluna giriyor canım benim sakın üzülmeee güzel ALLAHIM rızkınızı verir bakmışsın hayat yine yolunda devam ediyor dua et canım başka kimseden yrdım bekleme zaten etmezleer dualarımız seninle ALLAH yardımcın olsun
canım Allah yardımcınız.bizlerin şer zannettiğinde hayır hayır zannettiğindede hayır olabiliyo sıkma canını.herşey düzelir inşş Allahın izniyle.Rabbim inşş daha güzel bi kısmet çıkarır karşınıza.Allahım cümle dardakilerin yardımcısı olsun..