Çok üzgünüm kızlar ya

Tepki
26
yükselen altın fiyatları sonunda bizide vurdu sarrafımız vardı ve eşim birdaha açmamak üzere dün akşam kepenkleri kapatıp geldi:sim3:. çok üzgünüm. bundan sonra bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum. bir kapıyı kapatan birini açar hiç şüphem yok ama yinede çok burkuldu içim. duanıza çok ihtiyacım var.dua edin bu sıkıntıların sonu aydınlığa ersin:mendil:

Arkadaşım çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun..umarım en kısa zamanda herşey düzelir.....:sim3:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
Allah yardımcınız olsun kolay değil durumunu çok iyi anlıyorum bizde daha evvel tekstilde çalışıyorduk kardeşimin dükkanında senenin belli aylarında hep işler dururdu kepenek kapatılırdı 3ay bazen 5 ay sıkıntı çekerdim çocukların okullarıda vardı çok bunalırdım ama çocuklarımı tekstilde çalıştırmadım ve hala aynı dönemlerde işler hep durur çok şükür biz atlattık darısı senin başına Allah işinizi gücünüzü rast getirsin

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
canım bu zamanda herkesin bşına geliyorr zamanında yaşadık yalnız kuyumculukta batınca hasarıda büyük oluyor canınız sagolsun ben hiç geri dönüp bakmadım battı tekrar başka işyeri açtı çocuklar oda battı ne yapalım bu yalancı dünyada mal insanın elinin kiri gibi yok olup gidiyor önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak eşin inşallah bir işe girer zaten kuyumcu cevresi çoktur maaşlı girsin çalışsın az olsun kafan dinç olsun borcunuzuda ödersiniz herşey yoluna giriyor canım benim sakın üzülmeee güzel ALLAHIM rızkınızı verir bakmışsın hayat yine yolunda devam ediyor dua et canım başka kimseden yrdım bekleme zaten etmezleer dualarımız seninle ALLAH yardımcın olsun

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
canım Allah yardımcınız.bizlerin şer zannettiğinde hayır hayır zannettiğindede hayır olabiliyo sıkma canını.herşey düzelir inşş Allahın izniyle.Rabbim inşş daha güzel bi kısmet çıkarır karşınıza.Allahım cümle dardakilerin yardımcısı olsun..

OP
acigul

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Ço küzüldüm bitanem,Allah yardmcınız olsun.

Umarım çabuk atlatırsınız bu sıkıntılı günleri.

üzüldüm canım ya ama dediğin gibi Allah bi kapıyı kapatır diğerin, açar inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer:sim3:

çok üzüldüm canım.alah sizin ve hepimizin yardımcısı olsun

unutma her gecenin bir sabahı vardır

çok üzüldüm acigül ama Allah büyüktür
bugünlerde geçer inşallah

Arkadaşım çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun..umarım en kısa zamanda herşey düzelir.....:sim3:

Allah yardımcınız olsun kolay değil durumunu çok iyi anlıyorum bizde daha evvel tekstilde çalışıyorduk kardeşimin dükkanında senenin belli aylarında hep işler dururdu kepenek kapatılırdı 3ay bazen 5 ay sıkıntı çekerdim çocukların okullarıda vardı çok bunalırdım ama çocuklarımı tekstilde çalıştırmadım ve hala aynı dönemlerde işler hep durur çok şükür biz atlattık darısı senin başına Allah işinizi gücünüzü rast getirsin

Çok üzüldüm,umarım tez zamanda buraya yeni bir iş kurdu eşim,şimdi çok daha mutluyuz diye bir başlık açarsın canım:sim3:

üzüme canım ay..ihşallah daha güzel daha risksiz iş açar eşin..kolay degil ama sabretmek gerekiyor biraz sanırım ..sıkma canını düzelir ihşallah..

canım bu zamanda herkesin bşına geliyorr zamanında yaşadık yalnız kuyumculukta batınca hasarıda büyük oluyor canınız sagolsun ben hiç geri dönüp bakmadım battı tekrar başka işyeri açtı çocuklar oda battı ne yapalım bu yalancı dünyada mal insanın elinin kiri gibi yok olup gidiyor önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak eşin inşallah bir işe girer zaten kuyumcu cevresi çoktur maaşlı girsin çalışsın az olsun kafan dinç olsun borcunuzuda ödersiniz herşey yoluna giriyor canım benim sakın üzülmeee güzel ALLAHIM rızkınızı verir bakmışsın hayat yine yolunda devam ediyor dua et canım başka kimseden yrdım bekleme zaten etmezleer dualarımız seninle ALLAH yardımcın olsun

canım Allah yardımcınız.bizlerin şer zannettiğinde hayır hayır zannettiğindede hayır olabiliyo sıkma canını.herşey düzelir inşş Allahın izniyle.Rabbim inşş daha güzel bi kısmet çıkarır karşınıza.Allahım cümle dardakilerin yardımcısı olsun..

çok teşekkür ederim hepinizede. tekbir üzülme kelimesi bile o kadar büyük bir destek veriyorki insana. çok borç kaldı ama ödenmeyecek kadar değil çok şükür. kızımın kontrol günü geliyor hastane işini halledince bakcaz artık bi çaresine. biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum. sonuçta bana muhtaç bir yavrum var.Rabbim sonumuzu hayır etsin o koymuştur bir yoluna elbet biz nekadar üzülsekte çabalasakta boşa. çok teşekkür ederim desteğiniz için. duanızı eksik etmeyin :hhhhhh::hhhhhh:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
canim benim,,insanin bu zamanda ekmek parasindan olmasi gercekten uzucu,,ama RABBIM dermansiz dert vermez,,bi kapi kapanir diyeri acilir,,,ALLAH yardimciniz olsun,,,,,,,

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Bir kapıyı kapayan rabbim yeni bir kapı açar sakın ümitsizliğe kapılıp sağlığını bozma ben kesinlikle inanıyorumki herşeyde bir hayır vardır.Atalarımız ne demiş olmayanda hayır vardır.Ben yaşadım ve artık asla sağlıktan ötesini dert etmiyorum.Ben herşey bitti derken öyle olaylar olduki şimdi düşündükçe keşke o zamanda bu kadar üzülmeseydim dedim tansiyon hastası oldum o dönem.Önce sağlık canım gerisi bi şekilde yoluna giriyor ama sağlığı kaybettinmi dönüşü zor.:dertli:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
cok üzüldüm canim benim
Rabbim büyüktür
bir kapi kapansa digerini acar hayirlisi ile
insaallah bundan sonrasi sizin icin daha iyi ve güzel olur
dualarim seninle canim

OP
acigul

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
eşimin evde olması ve takı kursuna başlamam sebebi ile uzun zamandır siteye giremiyorum. bu arada beni yalnız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ederim. bi iş bulamadı eşim henüz.kırıkkale küçük yer doğru düzgün bi iş yok. önceden çalıştığı bir yer vardı oraya gidecek sanırım. borçlar yüzünden şehir dışına gidemiyoruz. kira felan olacak kredi borcu ödemesi sıkıntıya girecek diye. kredi borcu ödenene kadar daha önce çalıştığı bir yer vardı orada çalışacak bayramdan sonra hayırlısı olsun :dertli: sonrasıda Allah kerimdir...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Acıgülcüm, umarım biran önce işiniz rast gider canım. İyi bayramlar diliyorum. Allah'tan ümit kesilmez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar