Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bizim bi yakınımız kadın kendi kadın doğumcu 3 kızı var yani nasipten öteye gidilmiyor

Tabi canim Rabbim ne derse o insaAllah bizim kaderimize yazmistir hayirli ve saglikli birer erkek evlad....

iste ben bu nedenden dolayi yum akini dusunuyorum ya kismet insaallah nasip eder rabbim

Deme kiz ben karbonatli su ile vajinal dus aldim esim kabul etmedi neyse kismet artik tutarsa % 50 kiz % 50 erkek tutmazsa bi dahakine yum.takibi cat ignesi yaptiririm birde caktirmadan 1 tane yumurta aki....

İnşallah bana sende örnek ol cnm:)

Amin insaAllah Rabbim seninde güzel prenseslerinin yanina birde yakisikli bir prens göndersin....

OP
A

asidemet

Misafir
En Popüler Üye:elara

En Nazik Üye:milkgirl

En Komik Üye:teletubby

En Geyik Üye:bernil

En Sempatik Üye:ladys

En sakin üye :egem

En fırlama/deli üye :yaprak

En Agresif Üye:barış

En Güzel Nick:canparçam

En Güzel Avatar:gurbetgüzeli

En Güzel imza:mimoza

En Hamarat Üye:umutgemisi

En Neşeli Üye:ezel

En Tanışmak istenilen Üye:boncuk

En Dobra üye :kakule

En Ciddi Üye:breeze

En Gizemli Üye:angelim

En Meraklı Üye:eek:rkidem

En Olmazsa Olmaz Üye:haskena

En gayretli üye(yöntemleri uygulama konusunda):umut11

En geçmişe cvp veren üye:rengin

En sevimli smile::cikolata:

En cok kullanılan smile::hihi:
işte enlerim lleeeeennn burdayım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
asi ne ediyon bacim kiz benim kafam karisti su geyik üye konusunda geyik ne anlamda kullanilmis acaba ben onda oyumu Umut Gemisine verdim cünkü hergün geliyor ben sunu yaptim bunu yaptim sunu pisirdim onu yedim diyip gidiyor yani baska sohbet yok diye acaba ben yanlismi anladim bu geyik isini birde ben en hamarat gurbet dedim kadin isbatli hamarta topigi bile var yaptiklarini resimledi koydu ama Umut Gemisi sadece yaziyor bi icrattini göremedik daha....:nk:

OP
A

asidemet

Misafir
anneler gününde ne alcanız bayanlarr
karar vveremedim benn yaaaaaaaaa
adetim bittikten sonra 2 gün ilişki oldu, hiç beklemiyodum bikaç gün sonra da kasıklarım ağrıdı hamile kalmışım, şimdi yolda bebişim, acele etti biraz
ayyy benimde bu ay kasıklarım çokkkkkk ağrıyorrrrrrr bekleyeceğiz bakalım
kaynana burda degil zatenn
ona bişi almıcam:eek:ky:
anaaaaaaaaammmm bizimkide burda değil ama telefonla heryeri karıştırıyor saolsun :zonk::zonk::zonk::zonk:
var olan cocuklara bak kizi varsa oglan istiyo olmamissa kizi olucak yaziyo
erkek icinde tam tersi kiz istiyo olmamissa yine erkek olmussa kiz olucak yaziyo

ayyy biraz karisik mi oldu ne :)
ewet ama neyseki arkadaş anlamış:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Kız valla böyle dedikçe ben cayıyorum:(
caymak yok caymak yok:zopa::zopa::zopa:yola devam :zopa::zopa:

OP
A

asidemet

Misafir
asi ne ediyon bacim kiz benim kafam karisti su geyik üye konusunda geyik ne anlamda kullanilmis acaba ben onda oyumu Umut Gemisine verdim cünkü hergün geliyor ben sunu yaptim bunu yaptim sunu pisirdim onu yedim diyip gidiyor yani baska sohbet yok diye acaba ben yanlismi anladim bu geyik isini birde ben en hamarat gurbet dedim kadin isbatli hamarta topigi bile var yaptiklarini resimledi koydu ama Umut Gemisi sadece yaziyor bi icrattini göremedik daha....:nk:

kız iyiki biz mecliste değiliz :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:valla ortalık karışırdı herkes yavaş yavaş açıklıyor sonunda :3::3::3:eek:lacak gibi

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
nasıl edelım baksana yöntem harıcı konusulmucakmış:kizdim::kizdim:

Sen konus canim sana serbest hamilelerin agzina aci biber sürmüyorlar....:sila:

inşallah benim de kaderime bir kız yazmıştır..
2 erkek bir kız yazmıştır en azından :)aminnnn

Amin insaAllah......

kız iyiki biz mecliste değiliz :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:valla ortalık karışırdı herkes yavaş yavaş açıklıyor sonunda :3::3::3:eek:lacak gibi

Bende aynisini yazdim iyiki ben siyasetle ugrasmiyom diye yazik olurdu adaylara.....Bak yeni bir en buldum en mikser üye......:zonk:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
Tabi canim Rabbim ne derse o insaAllah bizim kaderimize yazmistir hayirli ve saglikli birer erkek evlad....

Deme kiz ben karbonatli su ile vajinal dus aldim esim kabul etmedi neyse kismet artik tutarsa % 50 kiz % 50 erkek tutmazsa bi dahakine yum.takibi cat ignesi yaptiririm birde caktirmadan 1 tane yumurta aki....

Amin insaAllah Rabbim seninde güzel prenseslerinin yanina birde yakisikli bir prens göndersin....

kuzum sen icini ferah tut omer yolda hissediyorum
hem sen fanfini yaparken deli de dahil herkes sana dua ediyoduuu hihhhh:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar