bizim bi yakınımız kadın kendi kadın doğumcu 3 kızı var yani nasipten öteye gidilmiyor
iste ben bu nedenden dolayi yum akini dusunuyorum ya kismet insaallah nasip eder rabbim
İnşallah bana sende örnek ol cnm
herkez burda kimse yazmıyooo
2 satır muahbbet edemedik bu akşamm
elara da yok
yoksa onlar başka sayfada mı:nanik:
Kiz biz yaziyoz ya yoksa yazilarimiz sana görünmüyormu :acep:
karar vveremedim benn yaaaaaaaaaanneler gününde ne alcanız bayanlarr
ayyy benimde bu ay kasıklarım çokkkkkk ağrıyorrrrrrr bekleyeceğiz bakalımadetim bittikten sonra 2 gün ilişki oldu, hiç beklemiyodum bikaç gün sonra da kasıklarım ağrıdı hamile kalmışım, şimdi yolda bebişim, acele etti biraz
anaaaaaaaaammmm bizimkide burda değil ama telefonla heryeri karıştırıyor saolsun :zonk::zonk::zonk::zonk:kaynana burda degil zatenn
ona bişi almıcamky:
ewet ama neyseki arkadaş anlamışvar olan cocuklara bak kizi varsa oglan istiyo olmamissa kizi olucak yaziyo
erkek icinde tam tersi kiz istiyo olmamissa yine erkek olmussa kiz olucak yaziyo
ayyy biraz karisik mi oldu ne
caymak yok caymak yok:zopa::zopa::zopa:yola devam :zopa::zopa:Kız valla böyle dedikçe ben cayıyorum
nasıl edelım baksana yöntem harıcı konusulmucakmış:kizdim::kizdim:herkez burda kimse yazmıyooo
2 satır muahbbet edemedik bu akşamm
elara da yok
yoksa onlar başka sayfada mı:nanik:
görünüyo canımm:nanik:
kalabalıkız manasında dedim
sigarayı bıraktım sanki nefes alışım hızlandı kızlar..ky:
asi ne ediyon bacim kiz benim kafam karisti su geyik üye konusunda geyik ne anlamda kullanilmis acaba ben onda oyumu Umut Gemisine verdim cünkü hergün geliyor ben sunu yaptim bunu yaptim sunu pisirdim onu yedim diyip gidiyor yani baska sohbet yok diye acaba ben yanlismi anladim bu geyik isini birde ben en hamarat gurbet dedim kadin isbatli hamarta topigi bile var yaptiklarini resimledi koydu ama Umut Gemisi sadece yaziyor bi icrattini göremedik daha....:nk:
nasıl edelım baksana yöntem harıcı konusulmucakmış:kizdim::kizdim:
şansı arttırıyor diyelim..
inşallah benim de kaderime bir kız yazmıştır..
2 erkek bir kız yazmıştır en azındanaminnnn
nasıl edelım baksana yöntem harıcı konusulmucakmış:kizdim::kizdim:
inşallah benim de kaderime bir kız yazmıştır..
2 erkek bir kız yazmıştır en azındanaminnnn
kız iyiki biz mecliste değilizvalla ortalık karışırdı herkes yavaş yavaş açıklıyor sonunda :3::3::3
lacak gibi
inş. cnm . kızın olurda yoldaş olur sana
Tabi canim Rabbim ne derse o insaAllah bizim kaderimize yazmistir hayirli ve saglikli birer erkek evlad....
Deme kiz ben karbonatli su ile vajinal dus aldim esim kabul etmedi neyse kismet artik tutarsa % 50 kiz % 50 erkek tutmazsa bi dahakine yum.takibi cat ignesi yaptiririm birde caktirmadan 1 tane yumurta aki....
Amin insaAllah Rabbim seninde güzel prenseslerinin yanina birde yakisikli bir prens göndersin....