Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar ben 2008 üyesiyim beni doldurun diğer enlerte heyoo heyyoooooooo ay ne fenayım dimi?

OP
F

fıstıkım

Misafir
evet canım farketmezz sağlıklı olsunda inşallahh birsürü güzel elbıseler alcam kızımaa eğer kızsa

benim iki kızımıda 12.haftada söyledi dr ama ayrıntılıda bakmıştı kızlara kıyafet almak çok zevkli oluyo gerçekten cicili bicili benim büyük kızımın bi sürü yeni kıyafeti kaldı ama bu kızıma yinede yeni almak istiyorum herkes büyüğünkileri giydirsene diyo ama ben dayanamıyorum almadan çok hoşuma gidiyo

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlarrrrrrrrrrrr

dr gıttımm bebeiş kız gıbı sankı dedııııııı

Bitanem bu haftalarda yanılma payı çok yüksek,ben hamileyken de 12.haftada daha hafta bitmemişti doktorum erkek büyük ihtimal dedi ama 20.haftada kız olduğu kesinleşti.bu haftalarda cinsel organlar çok benziyor daha önce burada resim olarak verilmişti sanırım benzerlik.kız denilip erkek çıkan da çok.bekle bakalım.Ama hayırlısı olsun tabi,ilk bebek inan hiç de o kadar önemli değil kızın da yok oğlun da yok.Allah sağlıla kucağına almanı nasib etsin.sen yine de alışverişe başlama daha erken.5.ayda iyice kesinleşir.

OP
M

minietek

Misafir
benim iki kızımıda 12.haftada söyledi dr ama ayrıntılıda bakmıştı kızlara kıyafet almak çok zevkli oluyo gerçekten cicili bicili benim büyük kızımın bi sürü yeni kıyafeti kaldı ama bu kızıma yinede yeni almak istiyorum herkes büyüğünkileri giydirsene diyo ama ben dayanamıyorum almadan çok hoşuma gidiyo

hayırlısı canım inşallah sağlıklı hayırlı evlat olur

OP
M

minietek

Misafir
Bitanem bu haftalarda yanılma payı çok yüksek,ben hamileyken de 12.haftada daha hafta bitmemişti doktorum erkek büyük ihtimal dedi ama 20.haftada kız olduğu kesinleşti.bu haftalarda cinsel organlar çok benziyor daha önce burada resim olarak verilmişti sanırım benzerlik.kız denilip erkek çıkan da çok.bekle bakalım.Ama hayırlısı olsun tabi,ilk bebek inan hiç de o kadar önemli değil kızın da yok oğlun da yok.Allah sağlıla kucağına almanı nasib etsin.sen yine de alışverişe başlama daha erken.5.ayda iyice kesinleşir.
yok canım 5 ay olana kadar sabredtmeyı planlıyorum ınsallah evet canım çok takılmadım zaten hep dedım kız hıssedıyorum ama erkek bence dıyee hayırlsı neyse o olsun

OP
O

ORKIDEM

Misafir
Arkadaşlar sitemizin zaten enler listesi var oylamalarınızı burdan yaparsanız seviniriz...
iyi paylaşımlar...

https://www.hanimefendi.com/yarisma...-2010un-enlerini-seciyoruz-17.html#post574532

yaa biz sitenin deilde topigin enlerini secelim ozaman yani tamam deli falan sakayla kabbullendikte siteye donerse ben yokum bu iste:hihi::hihi:

yaprakcım bitanem güzel iltifatların için teşekkürler hayatım evewt yemek ve pasta yapmayı çok seviyorum çok yorgun da olsam gece yine yaparım üşenmem çünkü annemden öğrendiğim bir alışkanlık kendim yemesem bile eşime illaki çortbasıtla tatlısıyla sebzesi etiyle o sofra kurulacak.eşim çok titiz değil yemek konusun da kendsini yorma ben ne olsa yerim der ama ben illa yapacağım.çok hasta olmadıktan sonra elimden geldiğince yaparım herşeyi...Bu arada bakımıma da zaman ayırırım hayatım.Her gece makyajımı silmeden ve cilt bakımımı yapmadan yatmam ne kadar yorgun olsam da.Ayda 1 düzenli cilt bakımıma giderim,manikürümü pedikürümü yaptırırım haftada 1 fönümü çektiririm en azından...Bakımı ve güzel giyinmeyi çok seviyorum.

ayyyy insanin erkek olasi ve senin gibi bi karisi olasi geliooo vallaa hos bende senden asagi kalmam ama o kadar deil:hihi:

OP
O

ORKIDEM

Misafir
yok canım 5 ay olana kadar sabredtmeyı planlıyorum ınsallah evet canım çok takılmadım zaten hep dedım kız hıssedıyorum ama erkek bence dıyee hayırlsı neyse o olsun

kiz demisse kizdir canim alistir kendini erkeksede surpriz olur
bu arada hayrli olsun
erkek bebekler cok kucukken belli ediyolar pipileriyle tabii
tam tersi olanda var hayirlisi neyse o olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

benimde aynı olmuştu umut gemisi ,erken olunca yanılma çok oluyo

OP
M

minietek

Misafir
cnm daha erken bence ,öyleysede hayırlısı olsun cnm kızlar çok tatlı oluyo mini

evet canım kızlar daha şanslı oluyo bebeklıklerınde bırsürü kıyafet seceneği var benım3 yeğenım var 2N SI KIZ KIZLARA ÇOK BEĞENIP ALDIM AMA ERKEGE DOĞRI DÜZGÜN BIRSEY ALMADIM BEĞENIPP HAYIRLSII CANIM YA SAĞLIKLI OLSUNDA

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet canım kızlar daha şanslı oluyo bebeklıklerınde bırsürü kıyafet seceneği var benım3 yeğenım var 2N SI KIZ KIZLARA ÇOK BEĞENIP ALDIM AMA ERKEGE DOĞRI DÜZGÜN BIRSEY ALMADIM BEĞENIPP HAYIRLSII CANIM YA SAĞLIKLI OLSUNDA

mini ne yaptın yöntem olarak yazar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar