Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
haydii sor sor
dertde sıkıntıda yetişir ?
acaba nedir nedir?
dert ortağı denince ona..........
tamam şimdi buldum
hemen onu adı gelir .....
ELARA ELARA ELARA....:cee:cee:cee

OP
E

Elara

Misafir
selam elara hoşgeldin nerelerdesinn dün çok bekledim seni
h.b cnm sagol hayırdır neden bekledin,cokmu özledin:D

kese de bebeklerin ikisi de sol duvara yapışıktı tamamen yani solda duruyo her ikisi de buna göre kız mı erkek mi oluyoo

bebekelr kesenin soluna yakınsa erkek ,sagına yakınsa kız deniliyor.ama ikiz bebekler için bu gecerlimi bilemiyorum

OP
E

_eZeL_

Misafir

Elara sadece limonun suyunu içsek yada bir limon sıkıp su koymadan içine direk stevia koyup içsek faydası olur mu yoksa illaki limonatamı yapalım limonata yapınca miktari çok oluyor daha zor içiliyo bide havalarda yine soğuk gidiyor içilmiyor ne dersin_?
ayrıca şu yumurta meselesi yumurtalar 15 gün dolapta duracak dimi ondan öncede biraz beklemiş köy yumurtası olsa olmazmı önemli olan phı dimi phı ölçüp yüksek çıkarsa o işimize yarar dimi

OP
E

Elara

Misafir
Elara sadece limonun suyunu içsek yada bir limon sıkıp su koymadan içine direk stevia koyup içsek faydası olur mu yoksa illaki limonatamı yapalım limonata yapınca miktari çok oluyor daha zor içiliyo bide havalarda yine soğuk gidiyor içilmiyor ne dersin_?
ayrıca şu yumurta meselesi yumurtalar 15 gün dolapta duracak dimi ondan öncede biraz beklemiş köy yumurtası olsa olmazmı önemli olan phı dimi phı ölçüp yüksek çıkarsa o işimize yarar dimi

sabah sana limonata ile ilgili düşüncemi yazmıştımm,gözden kacırdın sanırımm
yumurta akıyla ilgili mesaj yollıcam sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar