Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
O

ORKIDEM

Misafir
ankarada kapalı bugün.ev cok berbat iş yapcam bugünn bende
akşamada bizim yeni gelin adayı bana gelcekk
kardeşimin dogum günü var bir kac gün sonra.
erkenden kutlıcakmış sürpriz olsun diye
akşama haızrlık yapcam bende.hiçde istemeyor cnmm bişi yapmak

ıslak bezle ıslayıp cıkarsan faydası olurmu ki
güle güle kullan bu arada

vaayyy gelin adayi demek kardesin mi evlenecek canim hayirli olsun
ne guzel biseydir gorumce olmak rabbim banada gostersin insallah 3 gelinin tek gorumcesi olucammm heyyttt bana :cokkomik:

valla elara canimcikti cikmiyor gazyagi diyolar nette nerden bulcam onu yaaaa

bu arada sagol guzel dileklerin icin oglus getirsin bu yatak bize:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
ebru
yazı rengini dgeiştirirmisin
profile giriyorsun
ayarları degiştir
sayfanın aşagısında yazı tipini comic sea yapabilrisin istersen
yazı rengini mavi dışında herşey yapabilriisnn:D
büyüklügü 4 yap
kaydet de

OP
A

asidemet

Misafir
eloşşş buarada sizin bebeğin cinsiyeti belli olduya abinler erkekmi istiyordu kız

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
ne alakası var yaw
biz burda sadece yöntem mi konuşuyozz

sakın duymamış olayım ben bunu aşk olsun yaaa ne dedikte alındın senin doğuracak olman bizimse hamiş kalmaya çalışmamız arkadaşlığımızı neden etkilesin ve senden rahatsız olalım deliii biz oğluşunun manevi teyzeleri değilmiyiz yoksaaaaaaaaaaaaaaaa

NE BİLEM HEP YÖNTEM DIŞINDA KONUŞUYOM YA SİZİDE BAYDIM ZANNEDİYOM PENİS BUDALASI BİR KADINMIŞIM GİBİ GÖZÜNÜZDE OLDUM GALIBA AMA NE YAPIIM BU KONULAR BEMIM HOŞUMA GİDİYO KEYFİMİ YARİNE GETİRİYO GÜLDÜRÜYO

barış

Aktif Üye
Tepki
155
AMA HAYATIM BURDAKI ARKADASLAR HAMILE KALABİLMEK İÇİN ARAŞTIRMA PEŞİNDELER ONLARIN KONULARI AYRI ARALARINDA PAYLAŞIMLARI VAR DİET YUMURTLAMA TAKİBİ ALKALİ ASİDİK YİYECEKLER GÜLENYÜZ VS BENDE OKUYOM Bİ TARAFTAN NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYOM AMA BENIM İŞ İŞTEN GEÇTİ 2 AY SONRA DOĞURUYOM ALLAHIN İZNİYLE OĞLUMU ALCAM KUCAĞIMA ALLAH TÜM İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENIM O TÜR KONULARDA FAZLA Bİ BİLGİM OLMADIĞINDAN YORUM YAPAMIYORUM BURASI BENIM Bİ AİLEM OLDU ARTIK 8 AYDIR BEN SİZİNLEYİM KAFAMI BURDA RAHATLATIYOM AMA KIZLAR RAHATSIZ EDIYOSAM SOLEYIN KIMSENIN KAFASINI AĞIRTMAK İSTEMEM

allah analı babalı büyütsün inşallah canım bende yeniyim ama bagımlılık yapıyo burası senin ilk çocugunmu bizede dua et benim üç kızımvar hamilelerin duası kabul olurmuş allah hayırlısından kurtarsın

OP
E

Elara

Misafir
ELOŞŞ SAĞOL CANIM BEBK RESMİ KOYYİM DEDİM AMA OLMADI HANGİ RESMİ İSTERSN KOY CANIM HATTA SEN Bİ ARA AVATARIMA POPOSU YUKARIDA Bİ BEBEK RESMI KOYMUŞTUN YÜZ ÜSTÜ YATAN Bİ BEBEK ONU ÇOK SEVMİŞTİM O OLSA:ayk:

cnm senin avatarına mı koymuştum daha önce??
onu bulabilrisme eklerim bulamzsam benim kendi imzama koydugum bi resim vardı uyuyan şapkalı bi bebektii
benim favori bebegimdi.onu koyabilirimm istersen

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz fistiklar ben heyecanla aksami bekliyorum ögleden sonra bi arkadas gelecek onun icin sabah kizimi birakip geldikten sonra evi temizledim bi elmali pasta attim firina simdi bi bakayim dedim zilim calinca ani cikis yapabilirim ona göre ....

OP
E

Elara

Misafir
uyuyan-bebek-resimleri.jpg
buna diyorum

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]
ankarada kapalı bugün.ev cok berbat iş yapcam bugünn bende
akşamada bizim yeni gelin adayı bana gelcekk
kardeşimin dogum günü var bir kac gün sonra.
Erkenden kutlıcakmış sürpriz olsun diye
akşama haızrlık yapcam bende.hiçde istemeyor cnmm bişi yapmak

ıslak bezle ıslayıp cıkarsan faydası olurmu ki
güle güle kullan bu arada[/sıze]

anam desene işin var kolay gelsın canım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Elara kocise sabah yumurta akindan bahsettim öyle birsey yaparsan sakin yataga gelme diyor galiba karbonati yapacam ne edem bacim yoksa domatesi dürtüremiycem...:cokkomik:

OP
A

asidemet

Misafir
NE BİLEM HEP YÖNTEM DIŞINDA KONUŞUYOM YA SİZİDE BAYDIM ZANNEDİYOM PENİS BUDALASI BİR KADINMIŞIM GİBİ GÖZÜNÜZDE OLDUM GALIBA AMA NE YAPIIM BU KONULAR BEMIM HOŞUMA GİDİYO KEYFİMİ YARİNE GETİRİYO GÜLDÜRÜYO

ana biz şimdi hamiş kalsak bizede mi penniss delisi deyecekler vallaaaa yolarım onları hele bir desinler burası hepimiz için moral deposu bırak kendini bize sohbete:hihi::hihi: eeeee tabbiii arasırada bizden penisli çıkartmalar alacaksın zaten sırasıyla hepimiz alıyoruz
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:bak mesela bugün sıra haskenada:hihi::hihi::hihi::hihi:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Bu arada en alingan üye kontenjanida CANO ile dolmus oldu...Kiz Cano getirme beni oraya bak kötü öperim bizler birbirimizi oldugumuz gibi kabul etttik ve böyle seviyoruz kiymetini bil kafamizi bozma gelmiyelim oraya....:elis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar