Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
görüntüsü çok güzel oldu bernil turşusuda çok güzel oluyo cnm,evet bernil öyle yapacaksın sağolsun nilay yazmıştı sayfaya,sarımsakta varmışta biz az kullanalım onu:cokkomik:

Afiyet olsun rengincim ben de pancar alıp yapıcam canım istedi valla:cikolata: Bizim diyette sarımsak var diye biliyordum ben yüksek alkali hatta yanılıyor muyum? Bir de patlıcan salatası yapıp kızımla yicem bol bol eşim pek sevmez napalım biraz da kendimize yapalım de mi:cokkomik:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar nasılsınız ay ben hiç iyi değilim ya ilk aylardaki gibi halsizlik uyku hali falan başladı bende yine bide hiçbişeyden zevk almıyorum kendimi kötü hissediyorumm ben yaşlanmışım sanırımm:dertli::dertli:

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
tEŞEKKÜR EDERİM CANIM İLKLERİN BENİM HAYATIMDA ÖNEMİ BÜYÜK İKİNCİ ÇOCUĞUMUN DA İLK DOĞUMGÜNÜNÜ BÖYLE ÖZEL KUTLARIM.iNSAN HAYATINDA ÇOK GÜZEL ANILAR BUNLAR VE ÖNEM VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.bEN EŞİMİN ANNE BABAMIN K.VALDE VE PEDERİMİN DOĞUMGÜNLERİNİ DE BÖYLE KUTLADIM.UZAKTA OLAN ARKADAŞLARIMI ARAR HEDİYELERİNİPOSTALARIM AJANDAMA KAYITLIDIR SEBDİKLERİMİN ÖZEL GÜNLERİ ÇOK ÖNEM VERİRİM.EŞİM DE ÖYLE ADAMA NİŞANLANMADAN DEDİM''ÖZEL GÜNLERİMİ UNUTURSAN HİÇ EVLENMEYELİM,KİŞİNİN EŞİNE VERDİĞİ DEĞERİN EN ÖNEMLİ UNSURU ÖZEL GÜNLERİMNİ HATIRLAMASI VE SAYGI DUYMASIDIR DEDİM.MERAK ETME BEN DE ÖYLEYŞM DEDİ:''YOKSA EVLENMEZDİM...

Minik prensesin doğum gününü şimdiden kutlarım canım. Allah yuvanızdan neşeyi huzuru eksik etmesin. Seneye de prensiniz size katılır inşallah.

OP
A

asidemet

Misafir
Slmm kızlar nasılsınız ay ben hiç iyi değilim ya ilk aylardaki gibi halsizlik uyku hali falan başladı bende yine bide hiçbişeyden zevk almıyorum kendimi kötü hissediyorumm ben yaşlanmışım sanırımm:dertli::dertli:
ayyyyyyyyyy kimse duymasın kızzzzzzzzz yaşlanmışmış:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
Sağol canım merakın için:D
Modemim bozulduda:D
düzelmiş sanırsam hoşgeldin tekrardan canım
Yaprak senle aynı yaştayız, lütfen birbirimize moral verelim:)
kız yaş kaç ki yawwwww benden küçükseniz döverim bak:alsana::alsana::alsana::alsana:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Yaprak senle aynı yaştayız, lütfen birbirimize moral verelim:)
Ay valla ben kötü hissediyorum kendimi ya kızlarda gümbür gümbürdüm bunda ruh gibiyim yaşlılık değilde nedir bu
ayyyyyyyyyy kimse duymasın kızzzzzzzzz yaşlanmışmış:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

düzelmiş sanırsam hoşgeldin tekrardan canım

kız yaş kaç ki yawwwww benden küçükseniz döverim bak:alsana::alsana::alsana::alsana:
Yok valla değiliz 33 şekerim büyüğüz

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar bende çıktım ya oturamıyorum midemde kötü öptüm hepinizi iyi sohbetler gidin yatın sizde fazla konuşmayın sonra zor oluyo okuması hem aklım kalmasınn hadi byee

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
merhaba güzellerim.Ayaklarım çok ağrıyor salonumu süslkemeye çalışıyorum doğumgünü için.Yarın okuldan gelince ve gece pastalarımı yaparım,mezeleri cumartesiye bırakırım.bugün doğumgünü pastamızı sipariş ettik.Yarın da kızıma kıyafet bakcam bakalım beğenebilirsem güzel bişeyler alcam.sizler nasılsınız?
canim benimAllah kolaylik versin

OP
M

minietek

Misafir
Ne yani iki gündür yokum kimsecikler merak etmemişmi beni:(... Hayal ettiğim bu değildi ama, online olacaktım mesaj kutum neredesin merak ettik mesajlarıyla dolu olacaktı:(:(:(
oyyyc anım nerelerdedınn
Sağol canım merakın için:D
Modemim bozulduda:D
:))
hadı gecmıs olsun bır daha olmasınn

kızlar kımse yokk saat 9 beyaa ne uyudunuz bu kadarrrrrrrr

alla alla kalkınn kalkınnn

yarın da böle yaparsanız ben yandım butun gun burda olcamm yaaa

günayddıınn

elara gelırsen haberdar et ne yaptın gıttın mı dr okiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar