kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
Ayy canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
[sıze="4"]
senin erken yumurtlamamı oldu???
Doktorun yum catlamış dedimi
cünkü yum günün 11 nisan
8 nisan kız günü için ideal miş
bioritimdede 8 nisan kız günü[/sıze]
:zonk:Gözümün önüne getirdimde testis bağlama olayını. Aman yok
ben ondan bişey anlamadım :deli:
benim bi tanıdığım üç oğlan doğurdu.3ündede serumluk oluyordu.o kadar çok bulantısı oluyordu yani düşünün.ben kızımda çok bulantı çekmedim.bu bebiş için henüz erken.ilerleyen zamanlar nasıl olcek bakalımBen size daha öncede bahsetmiştim. Bir arkadaşım ilk çocuğunda çok rahat bir gebelik geçirdi. Ne bulantı ne baş dönmesi vs hiçbirşey. İkinci gebeliğinin ilk 3 ayında mide bulantısı, hassasiyet vs herşeyi yaşadı. Hadi gözün aydın bu kız dedik. Ama bilin bakalım ne oldu? Bu da erkek...
taziii çokçok tebrikler.inşallah gönüllerimizdekine kavuşuruz hepimiz.................kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmynaa
ynaa
ynaa
ynaa
ynaa
dr yum bu akşam çatlar dedi 11 12 gibi ilişki olsun dedi bide cumatesi sabah dedi ama ben cumatesi yapmadım hadiya yani kız diyosun bak şimdi inşallah hamiş degilim çünkü bu benim son şansım tşk canım
[sıze="4"]
en son gittiginde yum kac mm di?[/sıze]
Halı yıkama makinam var canımara ara onla yıkıyorum süreklide oturmuyoruz oturma odam varyalnız salon halısını kullanmak zor degilmi cnm yaa
nasıl temizliyorsun
saolun kızlar Allah olmayan herkese nasip etsin inş. elaracım sen çok zevkli bi kadınsın evin çok güzel bide kendinin olsa süper bişey yaparsın orayı heralde en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir inş. hepimiz ağız tadıyla otururuz oğluşlarımızla inşşş.
saolun kızlar Allah olmayan herkese nasip etsin inş. elaracım sen çok zevkli bi kadınsın evin çok güzel bide kendinin olsa süper bişey yaparsın orayı heralde en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir inş. hepimiz ağız tadıyla otururuz oğluşlarımızla inşşş.
23 galiba tam bilmiyorum kafam iyice karıştı yarın dr gidecegim
kafan karışmasın
belliki erken yumurtlama olmuş
23 mm yumurta gayet iyi
24-25 mm de catlıyor zaten