Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barış

Aktif Üye
Tepki
155
[sıze="4"]

senin erken yumurtlamamı oldu???
Doktorun yum catlamış dedimi

cünkü yum günün 11 nisan
8 nisan kız günü için ideal miş

bioritimdede 8 nisan kız günü[/sıze]

dr yum bu akşam çatlar dedi 11 12 gibi ilişki olsun dedi bide cumatesi sabah dedi ama ben cumatesi yapmadım hadiya yani kız diyosun bak şimdi inşallah hamiş degilim çünkü bu benim son şansım tşk canım

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
Gözümün önüne getirdimde testis bağlama olayını. Aman yok:)
:zonk::hihi:

ben ondan bişey anlamadım :deli:

Ben size daha öncede bahsetmiştim. Bir arkadaşım ilk çocuğunda çok rahat bir gebelik geçirdi. Ne bulantı ne baş dönmesi vs hiçbirşey. İkinci gebeliğinin ilk 3 ayında mide bulantısı, hassasiyet vs herşeyi yaşadı. Hadi gözün aydın bu kız dedik. Ama bilin bakalım ne oldu? Bu da erkek...
benim bi tanıdığım üç oğlan doğurdu.3ündede serumluk oluyordu.o kadar çok bulantısı oluyordu yani düşünün.ben kızımda çok bulantı çekmedim.bu bebiş için henüz erken.ilerleyen zamanlar nasıl olcek bakalım
kızlarrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmm:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa
taziii çokçok tebrikler.inşallah gönüllerimizdekine kavuşuruz hepimiz.................

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bu rahime sağdan bağlanma olayı kese konumuyla ilgili bence.bebek sağdaysa keseye soldan bağlanıyor.ama ultrasonda terini görüyoruz ya biz.yada bebek soldaysa rahime sağdan bağlanıyor yani ultrasonda tersi yine.plesentayı kastediyordur belki.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Geldim elaracım resimleri çektim şimdi yükleyimmi kopy yapmassanız hemen geri silerimm biraz yarım yamalak oldu ama idare edin bizimki gelmeden halledeyim dedim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
.....................................................................................................................................

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım evin harika cnmmm maşallahh
Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinn
işte kendi evin olunca herşeyi yaptırıyorsunnn
cokta düzenlisin,herşey yerli yerindee

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
............................................................................................................

OP
E

Elara

Misafir
yaprakcım antredeki halının kenarındakiler halıya ait degil dimi:D
cok hoş gercektenn

OP
E

Elara

Misafir
nihayet bitti boya işii
alttaki pembesi cok koyu oldugu için üstüne atılan renmk cok acık olmamış ama yine güzelll öncekine nazaran.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
saolun kızlar Allah olmayan herkese nasip etsin inş. elaracım sen çok zevkli bi kadınsın evin çok güzel bide kendinin olsa süper bişey yaparsın orayı heralde en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir inş. hepimiz ağız tadıyla otururuz oğluşlarımızla inşşş.

OP
E

Elara

Misafir
saolun kızlar Allah olmayan herkese nasip etsin inş. elaracım sen çok zevkli bi kadınsın evin çok güzel bide kendinin olsa süper bişey yaparsın orayı heralde en kısa zamanda Allah gönlüne göre verir inş. hepimiz ağız tadıyla otururuz oğluşlarımızla inşşş.

amin cnm.senin kadar zevkli degilim :)
sen kızlarını büyütünce evi komple yeniledin galibaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar