OP
Elara
Misafir
- #22.621
şifremi yazdım cnm zahmet olcak sana
bana mesaj gelmediii
şifremi yazdım cnm zahmet olcak sana
Canım o ayna görünümlü olanlardan özellikle tekzende çok var çiçek böcek kelebek ayrıca onlar buzdolabınada takılıyomuş üzerlerinde öyle resimleri vardı boyaya başlamış olmasaydınız bişey önercektim ama geçti
elara canım beana yazdığın ilk mesajda 25-26 sı yum yazmışsın ikinci mesajd 26-27 yum yazmışsın bu seferde erken olupta tutmazsa en son 24 ünde bıerakıyım dimi
elara benimde bioritmme bakarmısın rica etsem tabi musayitsen canım bu benim son şansım
Evet canım bende yemek masasında oturdum kaldım öyleYaprak kimse kalmadı cnm osman varya bugün
Farketmez elaracım benim evimin bütün odaları dekoratif boya ve gelen herkes duvar kağıdı zannediyo boyacılarda değişik rulolar var şekilli şekilli boya onlarla yapıldığı zaman duvarda çok güzel duruyo senin şu resim yüklemek için bi link vardı onu yazarsan hemen yükleyim bitanesinin resmini bi bak fikir olur yanicnm şuan boyanan oda oturma odasıı
kızımın odası içinmi öenerecektinn??
onun odası haftaya boyancak cünkü
kızlar varya nasıl hastayım anlatamam yinede ağrı kesicilerle ve soğuk algınlığı ilaçları alıyom antibiotik içmicam alkali yapmayım diye siz dizi izlemeye gittiniz galiba kimse kalmadı öpüyorum o zaman
Evet canım bende yemek masasında oturdum kaldım öyle
Farketmez elaracım benim evimin bütün odaları dekoratif boya ve gelen herkes duvar kağıdı zannediyo boyacılarda değişik rulolar var şekilli şekilli boya onlarla yapıldığı zaman duvarda çok güzel duruyo senin şu resim yüklemek için bi link vardı onu yazarsan hemen yükleyim bitanesinin resmini bi bak fikir olur yani
sen demene yaptın dimi,
yum takibi yaptırmıştın galibaa
dogum tarihin ve ilişki gününü yaz bakayım
dogum tarihim ocak 15 1977 son sat günüm mart 26 ilşki 8nisan 30 günde oluyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ay teşk ederimm rüşvet gibi oldu burep verdim puanın 100 olduu yaprak
replerini profilden görebiliyorsun bu arada
Evet canım salonumun rengi bu koltuklar beyaz kenarlarda grili beyazlı resmini çekerim yüklemeyi öğrendim nasılsa yüklerim artıkkcnm cok hoşmuşş,bu salonun rengimi.
sanki koltuklarında bu renkteydi dimi
kenarları beyazmıydı neydii
bu kızların odası elaracım daha morumsu aslında ama ışıktan sanırım biraz açık çıkmış rengi yatak odam bal rengi ama hepsi böyle boyaların sadece koridorum duvar kağıdıcnm bu renkte cok güzelmiş.yatak odasınınmı bu da
ay evet yaprak komple evinin resimlerini bekliyorum cnm
her resmine rep vercem
tamam canım ben çekeyim resimleri gece olursan yüklerim inş. çıkıyorum şimdilik daha yemek masam duruyo bir saate kadar gelirim tekrar inş.şimdilik hoşcakalın