Sayfamdaki bebekte oğluşuma benziyo haaa özellikle mi buldun elara ama benim oğlum daha yakışıklı dimmiii buraya koysam bunlardan biri sanarlar zamanında bana yarışmaya sok çocuk güzeli die demişlerdi korkmuştum nazar değer diyee
Canım bekliyorum bende geçmişi okudum kızma diyeee ama nafilee hadi kız çatlattın beni çatlatma iğnesi olmadan
canım teşekkür ederim baksana bio yada uydu haaa adetimin gecikmesi işe yaradı dimiii ... canım ben 2 günde bi ilişkiye giriyim diyom arkadaşıma dr öyle söylemiş sperm kalitesi bozulur diyecnm nisan 18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 kız günlerin
25-26 tahmini yum günün
yani adetten sonra gün aşırı ilişkiye gir 23-24 nisana kadarr
Hıı perdesinde varsa güzel olur canım ama çeşitleri görünce vazgeçersin kırmızılı pembeli çok var yani odanın rengide çok güzel ayrıca şimdiden kolay gelsin
yazdım aşagıda cnm
sen söleyince tekzenin sitesine baktım ama cok çeşit yok ,yerine gidip bakmam lazımmm,cok merak ettimm
fiyatları nasıldıı
sen söleyince tekzenin sitesine baktım ama cok çeşit yok ,yerine gidip bakmam lazımmm,cok merak ettimm
fiyatları nasıldıı
tazmanyaa şifreni at gece müsait oldugumda cetvel yapayım sana
canım teşekkür ederim baksana bio yada uydu haaa adetimin gecikmesi işe yaradı dimiii ... canım ben 2 günde bi ilişkiye giriyim diyom arkadaşıma dr öyle söylemiş sperm kalitesi bozulur diye
bide ben geçen ayla bu ay aynı gün oldum12 sinde yani bu durumda döngüm değişmiş mi oldu
cnm ben 2 takvıye almıştım karbonat soguk dus kahve vs onalrı yaptım bıde bonıe famıly vardı benım bu ay otları yakaladım cinsiyet konusunda farklı olursa sevinirim ama cokta dert değil kızıma kız kardeste isterim olsun. hatta oğlum olursa bidaha kız isterim ama çevre faktörü yüzünden eşim için erkek olmasını istiyorum nasip artık bizden geçti
adet döngün 29 gün
buna göre 26 yada 27 nisan yumurtlama günün
23-24-25 nisan kız için uygun günler
bioyda uyuyor şanslısın
Bu ay bayaaa şansım var dimi kızz ne diyosun işallah olur annem o kadar çok istiyor ki yazık elleri ağrıyo bebeğe hevesle bişeyler örmeye çalışıyo bi görsen kıyamıyorum
Canuım pazalarda stiker lar çok ucuz hemde aynısı ben oğlumun odasına aldım şimşekli arabalardan
inşallahh hamiş kalırısn bu ay cnmm.annene ne güzle sürpriz olur,moral olur
cnm onlardan almıştım ama biraz basit duruyorr
ayna görünümlü stickerlar hoşuma gidiyor
cokta pahalı degilmiş ya.30 liraa gittigidyorda
inşallahh hamiş kalırısn bu ay cnmm.annene ne güzle sürpriz olur,moral olur
cnm onlardan almıştım ama biraz basit duruyorr
ayna görünümlü stickerlar hoşuma gidiyor
cokta pahalı degilmiş ya.30 liraa gittigidyorda