Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Sayfamdaki bebekte oğluşuma benziyo haaa özellikle mi buldun elara ama benim oğlum daha yakışıklı dimmiii buraya koysam bunlardan biri sanarlar zamanında bana yarışmaya sok çocuk güzeli die demişlerdi korkmuştum nazar değer diyee

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
cnm nisan 18-19-20-21-22-23-24-25-26-27 kız günlerin

25-26 tahmini yum günün
yani adetten sonra gün aşırı ilişkiye gir 23-24 nisana kadarr
canım teşekkür ederim baksana bio yada uydu haaa adetimin gecikmesi işe yaradı dimiii ... canım ben 2 günde bi ilişkiye giriyim diyom arkadaşıma dr öyle söylemiş sperm kalitesi bozulur diye
bide ben geçen ayla bu ay aynı gün oldum12 sinde yani bu durumda döngüm değişmiş mi oldu

OP
E

Elara

Misafir
Hıı perdesinde varsa güzel olur canım ama çeşitleri görünce vazgeçersin kırmızılı pembeli çok var yani odanın rengide çok güzel ayrıca şimdiden kolay gelsin

sen söleyince tekzenin sitesine baktım ama cok çeşit yok ,yerine gidip bakmam lazımmm,cok merak ettimm
fiyatları nasıldıı

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
sen söleyince tekzenin sitesine baktım ama cok çeşit yok ,yerine gidip bakmam lazımmm,cok merak ettimm
fiyatları nasıldıı

40 liraydı canım belki oraya koymamışlardır ama var yakınlarında varsa bi bakın yani bahouse dada varmış ayrıca bi arkadaş söylemişti orası yakınsa sana oraya bak

OP
E

Elara

Misafir
canım teşekkür ederim baksana bio yada uydu haaa adetimin gecikmesi işe yaradı dimiii ... canım ben 2 günde bi ilişkiye giriyim diyom arkadaşıma dr öyle söylemiş sperm kalitesi bozulur diye
bide ben geçen ayla bu ay aynı gün oldum12 sinde yani bu durumda döngüm değişmiş mi oldu

adet döngün 29 gün
buna göre 26 yada 27 nisan yumurtlama günün
23-24-25 nisan kız için uygun günler
bioyda uyuyor şanslısın

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
cnm ben 2 takvıye almıştım karbonat soguk dus kahve vs onalrı yaptım bıde bonıe famıly vardı benım bu ay otları yakaladım cinsiyet konusunda farklı olursa sevinirim ama cokta dert değil kızıma kız kardeste isterim olsun. hatta oğlum olursa bidaha kız isterim ama çevre faktörü yüzünden eşim için erkek olmasını istiyorum nasip artık bizden geçti

hepimiz aynıyız canım önce sağlıklı olsun sonra gönlümüzdekiler olsun canım çok sevindim eşin ne dedi

OP
E

Elara

Misafir
Bu ay bayaaa şansım var dimi kızz ne diyosun işallah olur annem o kadar çok istiyor ki yazık elleri ağrıyo bebeğe hevesle bişeyler örmeye çalışıyo bi görsen kıyamıyorum

inşallahh hamiş kalırısn bu ay cnmm.annene ne güzle sürpriz olur,moral olur

Canuım pazalarda stiker lar çok ucuz hemde aynısı ben oğlumun odasına aldım şimşekli arabalardan

cnm onlardan almıştım ama biraz basit duruyorr
ayna görünümlü stickerlar hoşuma gidiyor
cokta pahalı degilmiş ya.30 liraa gittigidyorda

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
elara canım beana yazdığın ilk mesajda 25-26 sı yum yazmışsın ikinci mesajd 26-27 yum yazmışsın bu seferde erken olupta tutmazsa en son 24 ünde bıerakıyım dimi

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174

Saol canım inşallah kalırımm....sen aynaları nereye kullanacaksın pudra rengide bu yıl çok moda iy seçim yapmışsın bitince eklede bizde görelim

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Canım o ayna görünümlü olanlardan özellikle tekzende çok var çiçek böcek kelebek ayrıca onlar buzdolabınada takılıyomuş üzerlerinde öyle resimleri vardı boyaya başlamış olmasaydınız bişey önercektim ama geçti

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
kızlar varya nasıl hastayım anlatamam yinede ağrı kesicilerle ve soğuk algınlığı ilaçları alıyom antibiotik içmicam alkali yapmayım diye siz dizi izlemeye gittiniz galiba kimse kalmadı öpüyorum o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar