benimde açıktı bu saatte açıkıyorum zaten eve gidince hemen yemek yiyorum sonra gece yine acıkıyorum gece hiç yemek yemezdim yemeye başladım duramıyorum
cnm eşim geç geliyo bizim akşam yemek 9:30 oluyo
gerçi bende o saate kadar anca hazırlıyorum
benimde açıktı bu saatte açıkıyorum zaten eve gidince hemen yemek yiyorum sonra gece yine acıkıyorum gece hiç yemek yemezdim yemeye başladım duramıyorum
cnm eşim geç geliyo bizim akşam yemek 9:30 oluyo
gerçi bende o saate kadar anca hazırlıyorum
umut
turuncu renk tüpünden beyaz boyaya kattıgımzıda pudra rengimi oluyor
mantık öyle ama bilemem bizim burda karıştırma yok
sizde renk tüpleri yokmu
ben kendim dün akşamki yemeği yiyorum ona başka yemek yapıyorum çünkü dün akşamda yemiş ona başka yemek yapmış oluyorumyani ona yaptığım yemeği ertesi akşam yemiş oluyorum :deli:
hayır
biz boyacı değilizki
derz dolgusu satıyoruz oda torbalar içinde inşaatlar için
hee ben inşaat malzemelerinin tümünü satıyorsunuz sanıyordumm
kızlar ben çıkıyorum öptüm
kızlar ben çıkıyorum öptüm
elaraaaaaa valla bcm hayırlı olsun ıns olursada oglusun olsun cnm ya bıraz şaibelı bır durum herseye acık yanıkopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı
bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı
kız varya delı gıbı guluyom cocuklar neden guluyon dıyolar ılahı tubısım alemsın cnmSen kocaya sor bakayım o prezervatifte acaba hürremvari şehzade aşkıyla yanan Kanuninin bir parmağı var mı?
Sen yapma yapma sonra yap o da delik çıksınTuzlukmu kız bu
bu lafına koptum zzatenGözümün önüne getirdimde testis bağlama olayını. Aman yok
gule gule cnmkızlar ben çıkıyorum öptüm
bende kalkıyom cnm aynen kılmadım daha pazara gıtmıyonmu kız bugun ben pazara cıkıcam bırazdan