***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.
sizce bu ne demek????
tüplerle ilgili herhalde
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.
sizce bu ne demek????
Ben size daha öncede bahsetmiştim. Bir arkadaşım ilk çocuğunda çok rahat bir gebelik geçirdi. Ne bulantı ne baş dönmesi vs hiçbirşey. İkinci gebeliğinin ilk 3 ayında mide bulantısı, hassasiyet vs herşeyi yaşadı. Hadi gözün aydın bu kız dedik. Ama bilin bakalım ne oldu? Bu da erkek...
tüplerle ilgili herhalde
ben ondan bişey anlamadım :deli:
eşi ile baglanması diyorr
cocugun eşi oluyor ya ondan bahsediyor galibaa
Oradaki cümlenin anlamı şu şekerim, ikisi gebelikde birbirinden farklı olmasına rağmen ikiside aynı cinsiyet. Ondan dolayı şey ettim Elara hatunbilin bakalım ne oldu ?? bu nedemek yaw
top olacak hali yok ya
kız degilse erkekdir tabisii
anlamadım demeee,araştır bul bakalımmm
cidden bi araştıralım ya %80 büyük bi oran cünkü
bence bu babannenin söylediği şeyle aynı sağ tarafınıza yatıyorsunuz kadında erkekte öyle bağlanıyorsunuuuzzz yani anlarsın yaaa :deli: sonradaaaaaa o pozisyonda olunca bebişler sağ tarafa akıp gidiyorlar nasıl buldum çözdüm olayı
cocuk eşine tüplerin bagıylamı baglanıyormuuşş,1 yaşıma daha girdimm,mutlu yıllar banatamam şu geldi işte aklıma
eşinin bağlanması sağdaki tüpden gelen bağla bağlanıyor
oda içeriye yyyyyyy leri sokuyor
Oradaki cümlenin anlamı şu şekerim, ikisi gebelikde birbirinden farklı olmasına rağmen ikiside aynı cinsiyet. Ondan dolayı şey ettim Elara hatun
sizce bu ne demek????
bence plasentadan çıkan döbek kordonunun bebeğe gıdıyorya plasentanın sağ tarafından çıkıyorsa kordon demekeşi ile baglanması diyorr
cocugun eşi oluyor ya ondan bahsediyor galibaa
bence bu babannenin söylediği şeyle aynı sağ tarafınıza yatıyorsunuz kadında erkekte öyle bağlanıyorsunuuuzzz yani anlarsın yaaa :deli: sonradaaaaaa o pozisyonda olunca bebişler sağ tarafa akıp gidiyorlar nasıl buldum çözdüm olayı
bence plasentadan çıkan döbek kordonunun bebeğe gıdıyorya plasentanın sağ tarafından çıkıyorsa kordon demek
Ekli dosyayı görüntüle 7257
bu resımdekı gıbı herhalde sağdan çıkmıs
ne cok bag varmış bilmedigimmm
tüp bagı,karı koca arasındaki bag başka ?
bu olayı çözene ezeleden 3000 puanlık rep gelcekkk
ezel çözerse ben ona kargoyla hediye yollıcamm
niye ezelinki öle torpilli derseniz ezel sittinsene çözemez bu olayı