Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Ben size daha öncede bahsetmiştim. Bir arkadaşım ilk çocuğunda çok rahat bir gebelik geçirdi. Ne bulantı ne baş dönmesi vs hiçbirşey. İkinci gebeliğinin ilk 3 ayında mide bulantısı, hassasiyet vs herşeyi yaşadı. Hadi gözün aydın bu kız dedik. Ama bilin bakalım ne oldu? Bu da erkek...

OP
E

Elara

Misafir
Ben size daha öncede bahsetmiştim. Bir arkadaşım ilk çocuğunda çok rahat bir gebelik geçirdi. Ne bulantı ne baş dönmesi vs hiçbirşey. İkinci gebeliğinin ilk 3 ayında mide bulantısı, hassasiyet vs herşeyi yaşadı. Hadi gözün aydın bu kız dedik. Ama bilin bakalım ne oldu? Bu da erkek...

bilin bakalım ne oldu ?? bu nedemek yaw
top olacak hali yok ya
kız degilse erkekdir tabisii:hihi:

OP
E

_eZeL_

Misafir
anlamadım demeee,araştır bul bakalımmm
cidden bi araştıralım ya %80 büyük bi oran cünkü

bence bu babannenin söylediği şeyle aynı sağ tarafınıza yatıyorsunuz kadında erkekte öyle bağlanıyorsunuuuzzz yani anlarsın yaaa :deli: sonradaaaaaa o pozisyonda olunca bebişler sağ tarafa akıp gidiyorlar nasıl buldum çözdüm olayı

OP
E

Elara

Misafir
tamam şu geldi işte aklıma
eşinin bağlanması sağdaki tüpden gelen bağla bağlanıyor
oda içeriye yyyyyyy leri sokuyor :hihi::hihi:
cocuk eşine tüplerin bagıylamı baglanıyormuuşş,1 yaşıma daha girdimm,mutlu yıllar bana :hihi:

Oradaki cümlenin anlamı şu şekerim, ikisi gebelikde birbirinden farklı olmasına rağmen ikiside aynı cinsiyet. Ondan dolayı şey ettim Elara hatun:)

hıı tabi tabii:D

OP
M

minietek

Misafir
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.

sizce bu ne demek????

eşi ile baglanması diyorr
cocugun eşi oluyor ya ondan bahsediyor galibaa
bence plasentadan çıkan döbek kordonunun bebeğe gıdıyorya plasentanın sağ tarafından çıkıyorsa kordon demek
usg_kordo_1.jpg

bu resımdekı gıbı herhalde sağdan çıkmıs

OP
E

Elara

Misafir
bence bu babannenin söylediği şeyle aynı sağ tarafınıza yatıyorsunuz kadında erkekte öyle bağlanıyorsunuuuzzz yani anlarsın yaaa :deli: sonradaaaaaa o pozisyonda olunca bebişler sağ tarafa akıp gidiyorlar nasıl buldum çözdüm olayı

:kptmya:
ne cok bag varmış bilmedigimmm
tüp bagı,karı koca arasındaki bag başka ?:D

OP
E

Elara

Misafir
bu olayı çözene ezeleden 3000 puanlık rep gelcekkk

ezel çözerse ben ona kargoyla hediye yollıcamm :D
niye ezelinki öle torpilli derseniz ezel sittinsene çözemez bu olayı :D

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu olayı çözene ezeleden 3000 puanlık rep gelcekkk

ezel çözerse ben ona kargoyla hediye yollıcamm :D
niye ezelinki öle torpilli derseniz ezel sittinsene çözemez bu olayı :D

çözmeyede uğraşmam vallah hazır çözenler var nasıl olsa :cikolata: :cikolata: ben yerim yiyceğimi sağını solunu başkası düşünsün :elis:

OP
E

Elara

Misafir
mini söledigin cok mnatklı aslındaa
ama resime göre sagdan baglanan biizm vucudumzuda soldan baglanıyorr
mesela son koydgun resim sagdan baglanmışş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar