Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
inşallah ezel rabbim gönlüne göre versin

amin canım seninde sen de kızlarına kavuşta onları pembe pembe giydiirrr toklar bantlar tak saçlarına küpeler taakkk etekler giysin ojler sürsün süslensiinnn cıvıl cıvıl dolaşsınlar eteklerinde

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Sen yapmayacak gibi görünenden kork! Adam demiyormuydu bir an önce olsun diye? Regle yakın gebe kalanlarda geç yumurtlama olmuştur cnm.
Neyse Rabbim gebe kaldıysan bile sana sağlıklı hyrlı bir oğlan versin

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hakkında hayırlısı olsun elara..
gerçi onca yöntem var biliyorsunuz hepiniz onları uyulayamadan hamiş kalmak biraz talihsizlik oluyo benim gibi..................
herşeyde bir hayır vardır inşallah
dr um bile inşallah bu sefer kız olur dedi
bizim de oğlan olur inşallah bakalım geçsin 5-6 hafta daha dedi
rabbim herkezin gönlüne göre versin

OP
E

Elara

Misafir
yunanlılar erkegin sol testisini baglıyorlarmış öle ilişkiye giriyorlarmışş erkek oluyormuş güyyaa

ezel sen her yönteme acıksın bunuda denesene bi ,eşin önün sıra kacmazsa tabi ,
"ezell git başımdannn cıldırdınmıı sennnnn baglatmam şeyimii,azad et beni":hihi:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ben kaçtım kızlar oğlumun uykusu geldi
benim de uyuyasım var
sonra yine görüşürüz

OP
E

_eZeL_

Misafir
yunanlılar erkegin sol testisini baglıyorlarmış öle ilişkiye giriyorlarmışş erkek oluyormuş güyyaa

ezel sen her yönteme acıksın bunuda denesene bi ,eşin önün sıra kacmazsa tabi ,
"ezell git başımdannn cıldırdınmıı sennnnn baglatmam şeyimii,azad et beni":hihi:

:böö::böö::böö::böö::böö:

kıyamam ben kocişime

OP
E

_eZeL_

Misafir
senmi kıyamıyon kocanaa.
adam işten geliyor yorgun argın adamın tepesinden inmiyon cok zevkli cok zevkli diyee:D
valla ben bu ay hamiş kalmzsann kesin denicem bu yöntemideee:hihi:

benim hiç yalan söledigimi gördünmüüü:D

Elaracım sağ yatıp yapmak tamamda adamın şeyini bağlayamam yani yazık o kadarıda günah

OP
M

minietek

Misafir
minietek senin ne gibi belirtilerin var mide bulantın göğüsler yediklerin falan söyleyebilirmisin
canım benım
göğüsler acayııppp buyudu zaten buyüktuler
mıdem bulantım şükür yok
baş dönmesı var
sık ıdrar var
bazen iştahım açık ama genelde pek iştahım yok ilk zamanlar canım kavun ve mango ıstedı ama bu aralar bırsey ıstemıyor hiç öle
kızlar bırde bu aralar çok sınırlıyım yaaaaaaa hafta sonu kocamı fena kırdım gercı hakettı ama o söz benım ağzımdan çıkmaması lazımdı
Minişcim, Rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etmiş olsun sana...
amın canım inşallahh

OP
E

Elara

Misafir
***ılk aylarda bulantısı çok olan kadının gerçekten kızı olabilir çünkü ilk aylarda bulantıya sebep olan hormonlar kız çocukların salgıladığı hormonlardır.
***Erkek bebeği olan hamile kadınlarda, karındaki tüylenmeler erkeklik hormonu, testesteron hormonu ile açıklanabilir.
*** Her gebelikte erkek çocuk doğurma oranı %52 kız çocuk doğurma %48 dir. bu iki farklık oran erkek bebekte çocuk ölümleri ve düşük ihtimali çok olduğundan doğa bu farkı böylece kapatmaktadır.
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.
*** Eylül-Kasım arasında oluşan gebeliklerde erkek olma oranı %57 imiş bu oran eylülde birazdaha fazlaymış.
*** MSHCG hormonunun ceninin dişi olması durumunda daha fazla salgılandığını saptanmaktadır. Bu hormon kız bebeğe olan gebeliklerde çok daha fazla olduğu tezi vardır. (israilli bilim adamları)

OP
E

Elara

Misafir
***Bebeğin anne rahminin sağ tarafından eşi ile bağlanması(bebeğin sağda olacağı anlamına gelmez) %80 erkek bebek olabilir diye bazı çalışmalar varmış.

sizce bu ne demek????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar