Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse hepınızı öpuyorum kalın saglıcakla ..kendımı masal bıtımı gıbı hıssetım:) umut ezel calısanlar yarın gorusuruz artık sızle gerıde kalanlar gece gelırım sohbete ıns ..yaprakcım h.geldın cnm sukur bugun erken bıtmıs temızlıgın-kop-kop

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
:cokkomik::cokkomik: valla böle diyecegini biliyordum seniinn:)))

bernil başıma fena bişi geldiii
ondan şüpheleniyom bacım vallaa bilerek olmadıı:D
kız heray bişiy yaşıyon yaww şapkasız çıkmam desene böyle beklemektense
yaptım :(
negatif çıktı ama daha 2 gün var regl günüme 14 nisan bekliyorum bakalım belli olmaz
Sağlık olsun 2 gün öncesinde benimde negatif çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım ozaman çıktı bekle bakalım biraz

OP
E

Elara

Misafir
Elara zaten habersiz (!) gebe kalırsa hiç şaşmam. Taramalı tüfeğin önüne geç sonra kaza oldu de...Hıhhhhhhhhhhh

:kptmya:kopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı

bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel senin kaçıncı denemen bu ay

canım ekim ve kasım aylarında denedim aralık boş ocak denedim şubat boş en sonda martta denedim
yani 4 kez deneme oldu

Elara zaten habersiz (!) gebe kalırsa hiç şaşmam. Taramalı tüfeğin önüne geç sonra kaza oldu de...Hıhhhhhhhhhhh
:gul::gul:

Sağlık olsun 2 gün öncesinde benimde negatif çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım ozaman çıktı bekle bakalım biraz

sen regl günü test yaptığında mı çıktı çift çizgi_?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
aa elara gerçekten mi o zaman hamile olma olasılığın çok yüksekk
hayırlısı inşallah

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ezel hayırlısı olsun canım inşallah oğluşun seninledir ama neden öyle ara verdin

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
:kptmya:kopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı

bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı :cokkomik:

Sen kocaya sor bakayım o prezervatifte acaba hürremvari şehzade aşkıyla yanan Kanuninin bir parmağı var mı?
Sen yapma yapma sonra yap o da delik çıksın:) Tuzlukmu kız bu:D:D:D

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
canım ekim ve kasım aylarında denedim aralık boş ocak denedim şubat boş en sonda martta denedim
yani 4 kez deneme oldu

:gul::gul:

sen regl günü test yaptığında mı çıktı çift çizgi_?

Canım ya ya bigün kala yada regli günmde tam hatırlamıyorum ama şuna eminim 2 gün önce yaptım çıkmadı

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel hayırlısı olsun canım inşallah oğluşun seninledir ama neden öyle ara verdin

çin takvimiyle bio tutmuyordu ara verdim ama artık vermicem inşaAllah
ama umarım dediğin gibi oğluşum rahmime yerleşmiştir keşke benimde senin gibi ikiz olsa

OP
M

minietek

Misafir
[
Ezel özel olmazsa birşey soracağım sana. Senin bebeğin yok ancak ısrarla oğlun olsun istiyorsun. Rabbim duanı kabul etsin tabikide bunun bir sebebi var mı? Bir arkadaşım ben kız bebeklere gıcık oluyorum o yüzden bana Allah oğlan verdi diyordu. Sonra ikinciye gebe kaldı o da kız. Hatta uzun zaman inanamadı kız olduğuna.
ezel bende ıstıyordum erkek olsun önce ama koyvergıtsın 2,de uğrasırsın yaa zaman gecıooo annelerımız ne şanslı benım annem 24 yasında 4 çocuk sahıbıymıs ben 27 dım daha 1, hamıleyım valla ısterdım erken evlenıp erken den bebeklerım olsunn
evet topikte konuşulmuştu yine galiba :D

evet hatırlıyorumm konusuldu yenı yemek yedım uykum geldıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar