kız allah senıvalla böle diyecegini biliyordum seniinn
))
bernil başıma fena bişi geldiii
ondan şüpheleniyom bacım vallaa bilerek olmadıı
kız allah senıvalla böle diyecegini biliyordum seniinn
))
size sag gösterip sol vurcammmmm
hamileyim dedigimdee az önceki cümleniii yazcan yineee
bebek olunca boy boy resimleirni koyarım artıkk
kız heray bişiy yaşıyon yaww şapkasız çıkmam desene böyle beklemektensevalla böle diyecegini biliyordum seniinn
))
Sağlık olsun 2 gün öncesinde benimde negatif çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım ozaman çıktı bekle bakalım birazyaptım
negatif çıktı ama daha 2 gün var regl günüme 14 nisan bekliyorum bakalım belli olmaz
Elara zaten habersiz (!) gebe kalırsa hiç şaşmam. Taramalı tüfeğin önüne geç sonra kaza oldu de...Hıhhhhhhhhhhh
ezel senin kaçıncı denemen bu ay
:gul::gul:Elara zaten habersiz (!) gebe kalırsa hiç şaşmam. Taramalı tüfeğin önüne geç sonra kaza oldu de...Hıhhhhhhhhhhh
Sağlık olsun 2 gün öncesinde benimde negatif çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptım ozaman çıktı bekle bakalım biraz
kopkop: ayy alemsinnnn
nerden bulıuyon bu laflarııı
bacım kondom takmıştık ama delikmiş oldugu gibi içime gittiii bunda benim ne sucum var
ve ilk kez geri cekilmedii.
normalde kondom olsada geri cekiliyordu
ilk kez müsade etmiştim kondomo güvenerk oda delik cıktıı
canım ekim ve kasım aylarında denedim aralık boş ocak denedim şubat boş en sonda martta denedim
yani 4 kez deneme oldu
:gul::gul:
sen regl günü test yaptığında mı çıktı çift çizgi_?
aa elara gerçekten mi o zaman hamile olma olasılığın çok yüksekk
hayırlısı inşallah
ezel hayırlısı olsun canım inşallah oğluşun seninledir ama neden öyle ara verdin
Sen kocaya sor bakayım o prezervatifte acaba hürremvari şehzade aşkıyla yanan Kanuninin bir parmağı var mı?
Sen yapma yapma sonra yap o da delik çıksınTuzlukmu kız bu
Sen kocaya sor bakayım o prezervatifte acaba hürremvari şehzade aşkıyla yanan Kanuninin bir parmağı var mı?
Sen yapma yapma sonra yap o da delik çıksınTuzlukmu kız bu
ezel bende ıstıyordum erkek olsun önce ama koyvergıtsın 2,de uğrasırsın yaa zaman gecıooo annelerımız ne şanslı benım annem 24 yasında 4 çocuk sahıbıymıs ben 27 dım daha 1, hamıleyım valla ısterdım erken evlenıp erken den bebeklerım olsunnEzel özel olmazsa birşey soracağım sana. Senin bebeğin yok ancak ısrarla oğlun olsun istiyorsun. Rabbim duanı kabul etsin tabikide bunun bir sebebi var mı? Bir arkadaşım ben kız bebeklere gıcık oluyorum o yüzden bana Allah oğlan verdi diyordu. Sonra ikinciye gebe kaldı o da kız. Hatta uzun zaman inanamadı kız olduğuna.
evet topikte konuşulmuştu yine galiba