Kızlar nasılsınız bugün bende nezle olmuşum oğlumda hasta boğazı şişmiş Elara canım ben hala regl olmadım yarın olursam ilişki günlerim ne olsun canımsat larım 14 şubat 12 mart ve hala bekliyorum
Kızlar nasılsınız bugün bende nezle olmuşum oğlumda hasta boğazı şişmiş Elara canım ben hala regl olmadım yarın olursam ilişki günlerim ne olsun canımsat larım 14 şubat 12 mart ve hala bekliyorum
oooooooo görümcelık yakışır senın gibi görümcem olsa takviye neyim ondan alırım ama gerek yok senın gibi arkidişim var
kız eloş nbr ne yapıon
senden şüphelıyım sende anne adayımısın yoksam inşALLAH
milkgirl hoşgeldin canım çok şükür karşılaşabildik bizi bulduğun ilk günden beri karşıılaşamıyorduk geçmiş olsun inşaAllah çabucak iyileşir oğlun
[sıze="4"]
canım saol çok zor buldum sizi mesajlar hiç gelmedei bana en son google da haskenadan buldum sizleri[/sıze]
canım ben sana bu gece 100 tane okurum
Ezel olursa bende sallamyı düşünmüyorum canım sallanan çocuk zor oluyo her ortamda istiyor ben elarayı taktir etmiştim çocuk yetiştirme konusunda çocuğun herşeyi planlı sanki
çocuğu sallamak faydalımı faydasızmı bilmem ama
benim bildiğim tek şey uykusuz gecelerim ve bacaklarımın koptuğu
4 yaşına kadar geceli gündüzlü salladım malesef
senin durumuna göre anneye faydasızz,bu da otomatikmann cocuguna yansın onun içinde faydasız hale gelir yani
sen 2.bebegini farklı alıştır
[sıze="3"]selam kızlar çok mutluyum bu gün bebeklerimi gördüm maşallah keseler ve içinde iki tane emrriyo göründü şimdilik herşey sorunsuz bebişlerin fotoğrafını da aldım iki kese ve minişler içinde
allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Birsürü tahlil ve smear testi yapıldı inşallah herşey iyi çıkar[/sıze]
selam kızlar çok mutluyum bu gün bebeklerimi gördüm maşallah keseler ve içinde iki tane emrriyo göründü şimdilik herşey sorunsuz bebişlerin fotoğrafını da aldım iki kese ve minişler içinde
allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
birsürü tahlil ve smear testi yapıldı inşallah herşey iyi çıkar
senin durumuna göre anneye faydasızz,bu da otomatikmann cocuguna yansın onun içinde faydasız hale gelir yani
sen 2.bebegini farklı alıştır