Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
o temmuzda yapıcak ya şimdi ipleri gevşek tutuyor uyanık istediğini yesin bakalım sonra görürüz
kız bızde temmuz agustos eyllu gıbı yapcaz ama genede yapıyoz elımızden gelenı ya afff bılmıyom kızlar bugun cuma saatında kuranı kerım okuduk arkadaslarla dedım hepınız dua edın bana sela okunuyo herkesde allahım bu kuluna hayırlı yakısıklı bı oglan ver demeesınlermı valla artık ayıp mayıp dınlemedım amınn dedım:cokkomik::cokkomik:rabbımıns hepımıze nasıp etsın ıns

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
maşaAllah rengin kızların bir büyüsün çok rahat ediceksin benim annem hep öyle der kızlarımla çok rahat ettim diye kız evlat annesine çok yardımcı oluyor seviyor kolluyor Rabbim onlara uzun sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin

amin cnm benimallah razı olsun

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:cokkomik::cokkomik::cokkomik: ben de anlamadım herşeye aman nolacak diye diye götürüyorum valla, ama son 2 ay sıkı yapıcam diyeti
geçmiş olsun küçüğe çok zorlanıyodur ağızda yara
hadi hayırlısı cnm,sağol cnm gerçekten çok zor oluyo biri geçiyo bikaçgün sonra yeniden çıkıyo,bide koca koca ablalarında yok hatta büyük kızımda geçen hafta ilk defa çıktı,şimdiye kadar
hiç çıkmamıştı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız bızde temmuz agustos eyllu gıbı yapcaz ama genede yapıyoz elımızden gelenı ya afff bılmıyom kızlar bugun cuma saatında kuranı kerım okuduk arkadaslarla dedım hepınız dua edın bana sela okunuyo herkesde allahım bu kuluna hayırlı yakısıklı bı oglan ver demeesınlermı valla artık ayıp mayıp dınlemedım amınn dedım:cokkomik::cokkomik:rabbımıns hepımıze nasıp etsın ıns

iyi yapmışsın cnm,allah kabul etsin inş yakışıklı birde oğlun olur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hadi hayırlısı cnm,sağol cnm gerçekten çok zor oluyo biri geçiyo bikaçgün sonra yeniden çıkıyo,bide koca koca ablalarında yok hatta büyük kızımda geçen hafta ilk defa çıktı,şimdiye kadar
hiç çıkmamıştı
<gecmıs olsun rengın cok zor ya agızdada yara yese az bısey cocukda haklıyanar yavrum kıyamam

OP
E

_eZeL_

Misafir

bernil amin inşaallah bak arkadaşlarında içinden gelerek söylemiş Rabbim hepsine birden o duayı ettirmiş gördün mü olacak Allahın izniyle

bak sataşma kızz dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor ya uymak artık son aylar iyice sıkı yaparım senin gibi

momofta son 1,5 ay sıkı yapmış işte vajinanın alkali olması ve yumurtlama zamanı tek ilişki çok önemli gerçei benim iki ilişki oldu ama neyseee :cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
iyi yapmışsın cnm,allah kabul etsin inş yakışıklı birde oğlun olur
amın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....

OP
G

gunness

Misafir
bernil amin inşaallah bak arkadaşlarında içinden gelerek söylemiş Rabbim hepsine birden o duayı ettirmiş gördün mü olacak Allahın izniyle

momofta son 1,5 ay sıkı yapmış işte vajinanın alkali olması ve yumurtlama zamanı tek ilişki çok önemli gerçei benim iki ilişki oldu ama neyseee :cokkomik:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik: ama gün aşırı oldu senin gayet iyi bence sen olsan reglin
13-14 nisan gibi de mi

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ay cnm ıns ya ıns rabbım hepımıze nasıp etsın ıns

OP
G

gunness

Misafir
amın cnm amın ınssssssss senınde herkese versın rabbım ınan sabah namazda hepınıze dua edıyom ya kendıme ederken hemen sız gelıyonuz aklıma mını etegın annesı boncuk esımde dıdyokı bu kadar uzun uzun neya dua edıyon hatun der hatta rabbım kabul etsın ıns dualarımıza dın kardesının dın kardesıne ettıgı dua makbul olurmus ıns cnm..kızlar sızde bana edın aklınaza geldınce ıns....
Bernil Allah kabul etsin dualarını bu cuma gününde arkadaşlarının

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar