ay rengın bu kadar olur aynısıda ben dusunuyom geldım kızlar bugun kahve ıctım turk kahvesı yarısı benım kucukluk ıctı ama ıctım az bısey o da benı ıctı valladısarı cıkmayacan bu dıyyete ya aff
geçmiş olsun cnmNe yapiyonuz bacilar ben kizimi doktora götürdüm önemli birsey yok sadece üsütmüs dedi ates düsürücü surup ve öksürük surubu verdi eve geldik karnini doyurdum biraz oynadik simdi uyuyor bende size bi bakayim dedim...
bugün umut başıma iş açmasın dedim önceden yaptım yemeğimi,umut sosunu ben nasıl yaptım biliyomusun dün,hazır domates suları varya biraz ondan aldım küçük tencereye bir tanede rendeledim çok güzel oldu bide sarımsak,elara aklıma gelmişken sarımsak spermi yavaşlatıyo demişti biri önceki sayfada doğrumu acaba ne düşünüyosun
ay rengın bu kadar olur aynısıda ben dusunuyom geldım kızlar bugun kahve ıctım turk kahvesı yarısı benım kucukluk ıctı ama ıctım az bısey o da benı ıctı valladısarı cıkmayacan bu dıyyete ya aff
umut benım takvıyeler ne alemdekı ya aff senınkıler benden önce lecek bu gıdısle
geçmiş olsun cnm
benim kızımda hala düzelmedi haskena,2 gündür hiçbişey yemiyo sütle yaşıyodün akşamda kombi arızalandı tam oldu iyice üşüdü çocuk ,bide benim küçük kızımda ağzının içinde hep beyaz yaralardan çıkıyo af deniyo galiba,2 dr sordum genetikmiş bendede hep çıkıyo,gündüzde ağzını sandelyeye çarpmış nasıl kanıyo çok korktum,kıymalı yayla çorbasını çok sever ondan yaptım çok şükür biraz yedi rahatladı uyuttum biraz önce
ben hergün bi tane içiyorum ya bernil ondan vazgeçemedim zor oluyo diyet işi gerçi daha sıkı başlamadım ama yinede içer yerken insan suçluluk duyuyo:lilav:
komşunun çocuğuymuş kapıda ağlıyo
gunness bu nasıl diet böylemantı yiyosun kahve içiyosun,dün kızımı parka çıkardım off cnm bi çay istedi anlatamam
rengin bende de çıkıyodu özellikle bünyem zayıfladığında diş doktoru limon karbonatla gargara yap demişti bi dene istersen
cnm ya bılmıyomkı ınan gece uyuyamadım agrıdan ıns olmamısdımr ya dun bır bugun ıkı dıyet bılmıyomkı hemen olurmu gecmesse gıdecem aynen...Canim bence devam ederse hemen doktora git bendede kasik ve bel agrisi olmustu mantarli zamanimda ne yptin kiz vaj.cokmu alkali yaptin....Gecmis olsun canim...
Sana dilime hakim degilim demistim yanlislik olmus pardon......
Cok tesekkür ederim canim beni ates degilde karin agrisi huzursuz etti diye götürecem doktora.....
cnm ya daha gelmedı takvıyeler gelsınde baslayacam ınsbernil çuha işe yaradımı sende akıntın falan nasıl bende başladım bakalım nolacak
aman ıcme kız valla ben ıcmıyom gıdıncede valla kucukluk ıctı yarısını kalanında zorla ıkı yudm aldımben hergün bi tane içiyorum ya bernil ondan vazgeçemedim zor oluyo diyet işi gerçi daha sıkı başlamadım ama yinede içer yerken insan suçluluk duyuyo:lilav:
ıns cnm ıns rabbım hepımıze nasıp etsın kızlaro kadar olur Bernilcim yaa benim eski oda arkadaşım türk kahvesiz duramazdı her gün iki fincan içerdi bir oğlu var Rabbimin izniyle olur
kız neden ağlıyor senin kızlar dövmüşmü çocuğu yoksam
o zaman:dertli:o temmuzda yapıcak ya şimdi ipleri gevşek tutuyor uyanık istediğini yesin bakalım sonra görürüz
yok kız benim ikisi okulda küçük uyuyo masum benimkiler,annesi evde uyutuyo arkadaşına gidiyo ya bazan yan binaya
gunness bu nasıl diet böylemantı yiyosun kahve içiyosun,dün kızımı parka çıkardım off cnm bi çay istedi anlatamam