Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
minietek gönlündeki olur canım inşallah ben de her hamile kaldığımda kız sanıyorum ama olmuyo malesef hep hayallerim suya düşüyo bu sefer yine kız diye içime doğuyo ama hadi hayırlısı yine de inan şu an sağlıkla doğar inşallah bu son şansım diye düşünüyorum :(
o nedenle ççok stres yaptım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet elara yüzeysel bi birleşme oldu sayılır ama derinlerde mi kaçaak oldu bilemem ben asla olmaz bukadarcık şeyden demiştim ama yanıldım..o yüzden büğük şok yaşadım evet olma ihtimali vardı ama çok düşüktü...........
dr um da değerin yüksek çıkmış daha adetine var olmasına rağmen dedi
ikiz olma ihtimali var ama olmayadabilir dedi
birdefa ikiz gebelik yaşanınca bu na vücut alışıyo olma oranı yükseliyo dei ama daha erken dedii

Canım benim akrabamda öyleydi, her gebeliği ikiz ama çift yumurtlar. Belki iki kız olur yada minicik bir kız sağlıkla...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar iyi akşamlar,egem hamileymişsin cnm allah gönlüne göre versin cnm,allah tamamına erdirsin inş,çok şaşırdım bebeğin çok küçük cnm ama olsun bir kerede arada çıkarırsın

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hatta ikiz kızın olur işallah...
amin canım inşallahhhh
kızlar iyi akşamlar,egem hamileymişsin cnm allah gönlüne göre versin cnm,allah tamamına erdirsin inş,çok şaşırdım bebeğin çok küçük cnm ama olsun bir kerede arada çıkarırsın

evet çok küçük güzelim ama kısmet gerçekten çok plansız oldu..
yokssa baya aklıma yatmıştı bu diyet ve iyon olayları kız yönünde deneyecektim ama kısmet olmadı

OP
B

breeze

Misafir
bioritim içinmi geciktrmek istiyorsun
bence dogal düzenini bozmaa
diger şeyelri yap bioda eksik kalsın yapcak bişi yokk
iyonları yazmıştım önceki sayfalarda okudunmu???
ilişki olacagı gün onları uygulasrın yumunu pozitf yüklersinn

cnm benim internet bi ara arızalandı.4-5 gün giremedim herhalde o ara yazdın okumadım canım..sana zahmet bana özelden atarmısın cnm..
yada sayfayı hatırlayan ya da copy yapan varsa bana söyleyebilirmi kızlaarr:)
sanırım gülen yüz çıkınca 2 gün sonra yapıcam canım denemeyi.
sanırım ben deneme yaptıgımın günün ertesi günü çatadı benim yumurtam.ateşim 36.9 çıkmıştı
bende tuttu demiştim..o gün kremsi bir akıntı gelmişti.o yüzden 2 gün beklicem.

Elara merhaba canım,iyi pazarlar.Ben Aslan burcuyum ama yükselenim yengeç burcu sanırım duygusallığım buradan geliyor...

canım ya bende aslanım ama asla romantik falan değilimdir..hatta eşim bana bazen çok ketumsun der.o ağlar falan ben gülerim..:)
canım ya ne oldu sana bugun..neden mutsuzsun bu kadar....evet bende erkek bir evladım olsun istiyorum ama cnm bu kadar kafana takma..kız bebek kız evlat ŞART!! bunu unutma ..eger kızım olmasaydı valla olana kadar denerdim.ama 2. erkek olmazsa denemem cnm.....kız evlat hayat garantisi...unutma bunu....

mini etek ve ezel sağolun teşekkür ederim....
bakalım kızlar hayırlısı daha sevinemedim ..
bi yanım üzgün biyanım şaşkın karmakarışığım..

cnm sana da hayırlı olsun..benim ablam 4 aylıkken annem bana hamile kalmış...ağlamış sızlamış ama ananem aldırmasına izin vermemiş..şimdide diyorki Allahım iyiki şeytana uymamışım..evet çok zorluk çekmiş ki eskidenki şartlarla şimdiki şartlar eşit değil..bez kaynatırmış sabaha kadar..kurutup ütülermiş...çamaşır bulaşık mak.hak getire..
ne güzel etrafındakilerde destekliyor...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Canım benim akrabamda öyleydi, her gebeliği ikiz ama çift yumurtlar. Belki iki kız olur yada minicik bir kız sağlıkla...

hayırlısı canım ikiz gebelikolursa bir hayal kırıklığı daha yaşarım çünküerken doğum ve hamilelik riskleri fazla oluyor..yine de allah bilir sağlıklı olsunda
açıkçası ikiz gebelikten korkuyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız ..egemcım cnm hayırlı olsun bebısın sakın uzulme rabbım kaldıramayacagımız yuku hıc bır zaman vermezmıs ıns hayırlı saglıklı kızların olur cnm...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yumurtada - yada + olabiliyor.bu ph degerine göre degişiyor.
eğer yumurtanız döllenme sırasında - ionlarla yüklü ise +olan y leri çeker. - olan x leri ise geri iter(erkek spermleri cekiyor ,kız spermleri itiyor.bebek erkek oluyor)
eğer yumurtanız + ise - olan x ler çekim gücüyle koşa koşa gelir, y ler gerde kalır.(kız bebek oluyor)
- iyon lar yüksek PH sever,yani yine dönüp dolaşıp PH a geldik.yumurtamızın içinde bulunduğu vajinamızı,dolayısıyla o salgıyı da alkali yaparak yumurtamızı – iyon yapabiliriz.

ben matematige güvendigim bu konuyu cok araştırmaq geregi duymamıştımm
ama araştırınca anladımkiiii burda cok büyük yalnış varrrr

en büyük yalnışda şu:

y spremi - iyonla yüklü
x spermi + iyonla yüklü

bunun dogrusu bu .yukarda matematigin yazdıgı bunun tam tersiii
o nedenle ben y leri + olarak düşündügümden yumurtayı - iyonla yüklicez mantıgı vardı

ama bugün analdımkii aslında y spermi negatif iyonla yüklü ve biz yumurtamızı pozitif iyonla yüklicezzzz

pozitif iyonlarda şunlar

+ İYONLAR
Potasyum
Sodyum
Elektrikli battaniye(soğukta çalışacak)
Laptop
Kış ayı
Cep telefonu
Altın
Televizyon
Mikrodalga fırın
Florasan aydınlatma(lamba)
Dolunay
...................brezeee kopya yapıyom cnm oku

OP
M

minietek

Misafir
minietek gönlündeki olur canım inşallah ben de her hamile kaldığımda kız sanıyorum ama olmuyo malesef hep hayallerim suya düşüyo bu sefer yine kız diye içime doğuyo ama hadi hayırlısı yine de inan şu an sağlıkla doğar inşallah bu son şansım diye düşünüyorum :(
o nedenle ççok stres yaptım

canım ben erkek istiyorum ama sanırımm kız gelıo yanı hep belırtıler öle

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Allahım bize de erkek bebek nasib etsin canım,ben çok kötüyüm bugün çok gözyaşı döktüm psikololjim altüst oldu.Bazen umutsuzluğa kapılıyorum biliyor musun?

cnm yapma ya bukadar uzme canını hayattın daha degerlı unutma !!!!!!
dışaı çıktım cnm bugün,geçmişi daha okumadım egemi gördüm sadece,sen nasılsın cnm
oh gezmıssın massallah bende bı aksam ustu cıktım bıraz dolastık esımle kucuklugu uyuttum buyukler ders calısıyodu havada cok sogukdu ınankı kucuklukle gozum kesmedı cıkmaya dısarı...

OP
M

minietek

Misafir
kızlar bir şey sölicem
maşallah ama bende hiç bir şikayet yok yaa baş dönmesı dısında sadece başım dönuyo o da çok şiddetli değil
ne iştah artması
ne bulantı
ekşime hiçbir şey sizinde gebelıklerınızde böyle olan varmı

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
selam kızlar bir süredir giremedim...............
hayat beni çok zorluyor sanırım deneniyorum isyan etmek istemiyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum..geçen hafta şiddetli bi karın ağrısı ile dr a gittik..
elim ayağım buz oldu ateşim çıktı karnım ağırdı çok...tüm tahliller yapıldı bişey çıkmadı ele avuca gelecek..sonra dr beta hcg bakalım ona göre tomografi falan isteriz dedi.........
adetime de 4-5 gün vardı..normalde bu gün yarın günüm...ve şok olduğum bi sonuç geldi beta hcg 650..............
sustum,ağladım,şaşırdım....eşim de çok üzüldü inanın ne yapacağımı bilmez haldeyim..dr um dikişlerin normal rahimde sorun yok istersen doğabilir dedi..ama unutma bu son doğumun dedi...
1 hafta düşün görüşelim dedi..zaten daha çok yeni usg de gözükmedi..
salı günü kontrole gideceğim ve kararımı söylemeye..
bu arada eşim bunun allahın mucizesi doğuralım yönünde fikri..doğumda da tüpler bağlanır artık rahat edersin çöok iyi bakçam sana diyor ama sana bırakıyorum dedi..
dün bir bayan bulmuş kayınvalidem oğlum için ve ev için devamlı..haftada 6 gün sabah 8 akşam 6 gelecek oğlumla ve ev işleri ile ilgilencek sen de yat dinlen dedi eşim şeker bi abla sevdim kadını 48 yaşlarında dinç güleryüzlü biri..
ben de çok kararsızım bikaç gündür sürekli yatıp ağlıyorum allahım bu bi mucize mi yoksa beni mı sınıyo çok merak ediyorum ve inanın ne diyeceğimi napacağımı bilemiyorum..
siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
hakkımda hayırlısı olur inşallah

canim Allahim hayirlisini versin sana
insana tasimayacagi yük yuklemezmis sen dogur Allahim kolayligini veriri insAllah saglikli kizin olur senin duacinimmm....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hındıbamı bugun ıcemedım ha sımdı yaptımda ıcıyom rengınnn benımkı dalga gecıyo hatun sende bu azım kesın ıkız olur dıyo :hihi::hihi::hihi:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
kızlar bir şey sölicem
maşallah ama bende hiç bir şikayet yok yaa baş dönmesı dısında sadece başım dönuyo o da çok şiddetli değil
ne iştah artması
ne bulantı
ekşime hiçbir şey sizinde gebelıklerınızde böyle olan varmı

canim benim ikinci oglumda hic bir sikayetim yoktu sanisin hamile degilim fakat basdönmem vardi sorun yok merak etme canim oda 4 aydan sonra geciyorrr masAllah benim hamisliklerim sorunsuz gecer kkilo bile almam cok sukur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar