bioritim içinmi geciktrmek istiyorsun
bence dogal düzenini bozmaa
diger şeyelri yap bioda eksik kalsın yapcak bişi yokk
iyonları yazmıştım önceki sayfalarda okudunmu???
ilişki olacagı gün onları uygulasrın yumunu pozitf yüklersinn
cnm benim internet bi ara arızalandı.4-5 gün giremedim herhalde o ara yazdın okumadım canım..sana zahmet bana özelden atarmısın cnm..
yada sayfayı hatırlayan ya da copy yapan varsa bana söyleyebilirmi kızlaarr

sanırım gülen yüz çıkınca 2 gün sonra yapıcam canım denemeyi.
sanırım ben deneme yaptıgımın günün ertesi günü çatadı benim yumurtam.ateşim 36.9 çıkmıştı
bende tuttu demiştim..o gün kremsi bir akıntı gelmişti.o yüzden 2 gün beklicem.
Elara merhaba canım,iyi pazarlar.Ben Aslan burcuyum ama yükselenim yengeç burcu sanırım duygusallığım buradan geliyor...
canım ya bende aslanım ama asla romantik falan değilimdir..hatta eşim bana bazen çok ketumsun der.o ağlar falan ben gülerim..

canım ya ne oldu sana bugun..neden mutsuzsun bu kadar....evet bende erkek bir evladım olsun istiyorum ama cnm bu kadar kafana takma..kız bebek kız evlat ŞART!! bunu unutma ..eger kızım olmasaydı valla olana kadar denerdim.ama 2. erkek olmazsa denemem cnm.....kız evlat hayat garantisi...unutma bunu....
mini etek ve ezel sağolun teşekkür ederim....
bakalım kızlar hayırlısı daha sevinemedim ..
bi yanım üzgün biyanım şaşkın karmakarışığım..
cnm sana da hayırlı olsun..benim ablam 4 aylıkken annem bana hamile kalmış...ağlamış sızlamış ama ananem aldırmasına izin vermemiş..şimdide diyorki Allahım iyiki şeytana uymamışım..evet çok zorluk çekmiş ki eskidenki şartlarla şimdiki şartlar eşit değil..bez kaynatırmış sabaha kadar..kurutup ütülermiş...çamaşır bulaşık mak.hak getire..
ne güzel etrafındakilerde destekliyor...