Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
son adetim 6 mart 28-29 da bir edet olurum..
ilşki günüm de 23 mart...

yanlız ilginçtir 18.gün iliki olmuş büyük ihtimalle 13-14. günler yumurtalama günlerin yani yumurtlamadan sonra hamile kalmışsın.Belki istediğin kız bebeğe kavuşursun,belki de ikiz kızdır bir taşla 2 kuş,çok istiyordun ya...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ne kadar şanslısın senin yerinde olmak isteyen çok insan var.Allah sana belki 2 can verdi sen onları aldırarak vebalini ödeyebilecek misin?Ben olsam asla aldırmaz doğururdum,canlıyı veren Rabbim rızkını da verir.Evet oğlun çok küçük belki ama Rabbim herşeyi ayarlamıştır,senin zamansız dedğin vakit Rabbimin uygun gördüğü vakitmiş demek ki.Aldırmayı bırak bunu düşünmen bile yıllarca evlat hasretiyle kadınları çok kırar ve üzer bunu düşünme bile,aklından şeytanı kov ve sana evlat verdiği için Rabbine şükret,bunu sorgulayarak günaha giriyorsun umarım farkındasındır.

ahh canım sence 2 evlat kaybetmiş..ardından bi oğlu olmuş daha o minnacıkken tekrar hamile kalmış biri olarak şanslı mı gördün beni...
çok şükür maddi olarak sıkıntı yaratcak bi durum yok bebeyime en iyi şartlarda bakarız ama pisikolojik olarak çok az zamanda hem acı hem doğum yaşadım..
allah herkeze nasip etsin gerçi ben istiyorduma am biraz erken oldu...
tam da bu dönem işe başlamayı düşünüyordum..hayırlısı böyleymiş bakalım eşim de heycanlı başta o da şok oldu ama
şimdi çok istiyo gözümün içine bakıyo...
allah yardımcım olsun canım

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ahh canım sence 2 evlat kaybetmiş..ardından bi oğlu olmuş daha o minnacıkken tekrar hamile kalmış biri olarak şanslı mı gördün beni...
çok şükür maddi olarak sıkıntı yaratcak bi durum yok bebeyime en iyi şartlarda bakarız ama pisikolojik olarak çok az zamanda hem acı hem doğum yaşadım..
tam da bu dönem işe başlamayı düşünüyordum..hayırlısı böyleymiş bakalım eşim de heycanlı başta o da şok oldu ama

evt anlıyorum cnm bılıyoruz hepsini ama işte olan olmuş artık. ilerde üzülmezsın. hem oglun buyurken yanında olursun. yardımcında olcakmıs

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
bende bebek istiyorum kızıma cok kardes istiyorum benım gibi yanlız kalmasın.sıkıntısını paylassın derdini anlatsın. gelsin benım bebeğim bu ay bıde erkek olsun akbabalar catlasın

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

ben tekrar hamile kalabilmeni şans olarak söyledim.ben de bilirim canım o acıları 23 yaşında yuvası yıkılmış,evkladını kaybetmiş CILAR ÇEKMİŞ BİRİYİM BEN DE..Karşındaki inssan 33 yaşında çok acıyla imtihan olmuş biri,herşeyi dillendirmediğme bakma...ben yıllarca evlat hasreti çeken insanlar yanında şanslısın dedim canım.vereceğin karar senin kararın sen fikrimizi sordun ben de fikrimi söyledim.ama sanırım sen yanlış anladın.herkes acılar çekiyor Rabbim herkesi imtihan ediyor türlü türlü.yaşadığın acıları paylaştık senle ve üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın.ama sanırım yanluış anladım.rahatsız ettiysem özür dilerim bir daha fikrimi söylemem afedersin.

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Kızlar nasılsınız .... Geçmişi okudum ELARA doğru biom aynen böyleydi cnm bakalım ne çıkarsa şansıma .... bişey sorcam güzelim yaa ...şimdi ben deneme yapcamya en son kaçıncı gün bırakıyım biliyosun şubatta tutmamıştı zor tutuyo bende .....bir sorum daha var yumdan 2 gün sonrasıda kız diyorlar ne dersin denemeye değer mi şimdiden teşekkür cnm

egem

Daimi Üye
Tepki
517
umut gemisi canım özür dilerim yalnış anladın beii seni yalnış anladım orda kinaye ile söyledim tabiki haklısın canım ne demek rahatsızlık sizler bana çok yardımcı oldunuz çok içten davrandınız..lütfen beni yalnış anlama :(

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
selam kızlar bir süredir giremedim...............
hayat beni çok zorluyor sanırım deneniyorum isyan etmek istemiyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum..geçen hafta şiddetli bi karın ağrısı ile dr a gittik..
elim ayağım buz oldu ateşim çıktı karnım ağırdı çok...tüm tahliller yapıldı bişey çıkmadı ele avuca gelecek..sonra dr beta hcg bakalım ona göre tomografi falan isteriz dedi.........
adetime de 4-5 gün vardı..normalde bu gün yarın günüm...ve şok olduğum bi sonuç geldi beta hcg 650..............
sustum,ağladım,şaşırdım....eşim de çok üzüldü inanın ne yapacağımı bilmez haldeyim..dr um dikişlerin normal rahimde sorun yok istersen doğabilir dedi..ama unutma bu son doğumun dedi...
1 hafta düşün görüşelim dedi..zaten daha çok yeni usg de gözükmedi..
salı günü kontrole gideceğim ve kararımı söylemeye..
bu arada eşim bunun allahın mucizesi doğuralım yönünde fikri..doğumda da tüpler bağlanır artık rahat edersin çöok iyi bakçam sana diyor ama sana bırakıyorum dedi..
dün bir bayan bulmuş kayınvalidem oğlum için ve ev için devamlı..haftada 6 gün sabah 8 akşam 6 gelecek oğlumla ve ev işleri ile ilgilencek sen de yat dinlen dedi eşim şeker bi abla sevdim kadını 48 yaşlarında dinç güleryüzlü biri..
ben de çok kararsızım bikaç gündür sürekli yatıp ağlıyorum allahım bu bi mucize mi yoksa beni mı sınıyo çok merak ediyorum ve inanın ne diyeceğimi napacağımı bilemiyorum..
siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
hakkımda hayırlısı olur inşallah

Kız egem ne güzel bir haber. Sevin canım. Belki Rabbim sana bir kız nasip etmiştir. Sezaryende 3 den fazladan yapılıyor. için rahat olsun ve mutlu ol...

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar bir süredir giremedim...............
hayat beni çok zorluyor sanırım deneniyorum isyan etmek istemiyorum ama gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum..geçen hafta şiddetli bi karın ağrısı ile dr a gittik..
elim ayağım buz oldu ateşim çıktı karnım ağırdı çok...tüm tahliller yapıldı bişey çıkmadı ele avuca gelecek..sonra dr beta hcg bakalım ona göre tomografi falan isteriz dedi.........
adetime de 4-5 gün vardı..normalde bu gün yarın günüm...ve şok olduğum bi sonuç geldi beta hcg 650..............
sustum,ağladım,şaşırdım....eşim de çok üzüldü inanın ne yapacağımı bilmez haldeyim..dr um dikişlerin normal rahimde sorun yok istersen doğabilir dedi..ama unutma bu son doğumun dedi...
1 hafta düşün görüşelim dedi..zaten daha çok yeni usg de gözükmedi..
salı günü kontrole gideceğim ve kararımı söylemeye..
bu arada eşim bunun allahın mucizesi doğuralım yönünde fikri..doğumda da tüpler bağlanır artık rahat edersin çöok iyi bakçam sana diyor ama sana bırakıyorum dedi..
dün bir bayan bulmuş kayınvalidem oğlum için ve ev için devamlı..haftada 6 gün sabah 8 akşam 6 gelecek oğlumla ve ev işleri ile ilgilencek sen de yat dinlen dedi eşim şeker bi abla sevdim kadını 48 yaşlarında dinç güleryüzlü biri..
ben de çok kararsızım bikaç gündür sürekli yatıp ağlıyorum allahım bu bi mucize mi yoksa beni mı sınıyo çok merak ediyorum ve inanın ne diyeceğimi napacağımı bilemiyorum..
siz bana çok destek oldunuz allah hepinizden razı olsun..
hakkımda hayırlısı olur inşallah

aaaa cok şaşırdım diyemicemm.korunmasız ilişkinden dolayı böle bi riskin vardııı zaten ,o gün konuşmuştukk
hayırlı olsun.Rabbim gönlüne göre versin

OP
E

Elara

Misafir
ya bide özel olmazsa bişi sorcam
egem eşin içine mi boşaldı tamamenn yoksa geri cekilcegi zmana kacakmı oldu???

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
cnm son adetten sonra deneme yaptın mı bol bol bence adete yakında olabılır tam bılmıyorum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Umut gemisi tazmanya ne oluyor sizlere? Boşverin ya milletin ağzını. Hayat herşeyi takacak kadar uzun değil....

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
umut gemisi canım özür dilerim yalnış anladın beii seni yalnış anladım orda kinaye ile söyledim tabiki haklısın canım ne demek rahatsızlık sizler bana çok yardımcı oldunuz çok içten davrandınız..lütfen beni yalnış anlama :(

Canım her işte bir hayır vardır belki sana uygun olan zanda da bebeğinde olumsuzluklar olurdu ALLAHIM herşeyin iysini bilir böyle fdüşünürsen eminim rahatlayacaksın hem tazmanya doğru söylüyor şimdi olursa daha iy büyütürsün sonra zor oluyo rahata alışıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar