Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kocamla okadar mutluyum su insanların çenesinden bıktım valla. bir bilmişlik ne yapsana eleştirsem diye bekliyorlar akbaba gibiler

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tazmanya benim de benzer bir sorunum var ayrıca bir tane daha....off offf içim daralıyor.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sağolun kızlar inanın hala kendimde değilim..
evet tek ilişki ile hamile kaldım..
adete 5 gün kala çıktı kanda beta hcg evet değerim oldukça yüksek görünüyo ama dr henüz erken keseleri görelim öyle karar vercez adet günün geçsin dedi...
inanın kalkıp yazmaya bile halim yok oğluşum kollarımda manasızca bakıyo anneciğine gülümsüyo artık paşam abi olmak için daha çok küçük..
siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar..
kayınvalidem ve kayınpederim geldi destekoldular..olsun birtane daha biz yanınızdayız dediler ama içim rahat değil..ne yapsam kızlar salı gününe kadar karar vermem gerek..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tazmanya o akbabalardan ben de çok var insana bazen hayatı zehir ediyorlar.midemi bulandırıyorlar.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
adete 5 gün kala çıktı kanda beta hcg evet değerim oldukça yüksek görünüyo ama dr henüz erken keseleri görelim öyle karar vercez adet günün geçsin dedi...
inanın kalkıp yazmaya bile halim yok oğluşum kollarımda manasızca bakıyo anneciğine gülümsüyo artık paşam abi olmak için daha çok küçük..
kayınvalidem ve kayınpederim geldi destekoldular..olsun birtane daha biz yanınızdayız dediler ama içim rahat değil..ne yapsam kızlar salı gününe kadar karar vermem gerek..

ne kadar şanslısın senin yerinde olmak isteyen çok insan var.Allah sana belki 2 can verdi sen onları aldırarak vebalini ödeyebilecek misin?Ben olsam asla aldırmaz doğururdum,canlıyı veren Rabbim rızkını da verir.Evet oğlun çok küçük belki ama Rabbim herşeyi ayarlamıştır,senin zamansız dedğin vakit Rabbimin uygun gördüğü vakitmiş demek ki.Aldırmayı bırak bunu düşünmen bile yıllarca evlat hasretiyle kadınları çok kırar ve üzer bunu düşünme bile,aklından şeytanı kov ve sana evlat verdiği için Rabbine şükret,bunu sorgulayarak günaha giriyorsun umarım farkındasındır.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
midem bulanıyor kızlar çok halsizim biraz yatayım kötüyüm.tazmanya teşekkür ederim cevabın için.Egem dediklerimi unutma hakkında hayırlısı olsun.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

cnm tabii en iyisi sen bilirsin ama ben kesin dogururdum keşke senın gıbıyken olasaymıs basa donmek cok zor cunku. kapatırdım bebek olayını hemde beraber arkadas gıbı buyurlerdı parklarda arkadas arıyorum kızıma şimdi. okula baslamadan buyutseydı oyunlar oynasalardı sımdı nekadar guzel olurdu. bence cok pişman olursun allahın verdıgı cana kıyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar