Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yok kakuşum.tekrar idrar testi yaptım.dündü regl günüm.biraz daha belirgin çıktı.başka marka bi testti..ona güvenerek b u sonuca vardım.e reglimde gelmedi...haftaya dra giderim.şimdi kan testi falan uğraşmıyım..haftaya inşallah kalp atışını falan duyarım......
daha belirgin çıktıysa tamam bence yeterli.kız kalp atışı için biraz daha beklemen lazım ben 3 haftadır bekliyom sen hemen haftaya göremezsin.daha çok küçüktür keseyi anca görürsün canım.

deme anacım sen allahım kem gözlerden esirgesin

kız regline kaç gün vardı öğrendiğinde belirtiler nelerdi:acep::acep::acep::acep::acep:

regl günü yaptım ben testi.belirtim akıntım vardı göğüsler şişmişti bide kasıklarım acayi ağrıyordu regl olacakmışım gibi.başka bişey yoktu canım

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Can parçam benim ara ara bel kısmımda falan çok ağrım oluyo seninde oluyomu göbüşün çok büyüdümü kaç kilo aldın taktım kiloyo :hihi::hihi:

OP
A

asidemet

Misafir
daha belirgin çıktıysa tamam bence yeterli.kız kalp atışı için biraz daha beklemen lazım ben 3 haftadır bekliyom sen hemen haftaya göremezsin.daha çok küçüktür keseyi anca görürsün canım.

regl günü yaptım ben testi.belirtim akıntım vardı göğüsler şişmişti bide kasıklarım acayi ağrıyordu regl olacakmışım gibi.başka bişey yoktu canım
ayyyyyyyyy ne zor böyle beklemek oldumu olmadımı diye öfffffffffffff

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

görmemiş hamile kalmış hemen kalp atışını duymak istemiş :hihi::hihi:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
yaprak sanada selam verip çıkıcam canım.sonra küsmüyüz deme:panter:
uykum geldi ....yarın görüşürüz kızlar.........

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
haftaya keseyi görürüz heralde.sonrada kalbi için giderim.keseyi göriim bari:zonk::hihi:hala inanamıyorum çünkü

Ayy ne güzel ya hepimiz değişik heycanlar yaşıyoruz kimimiz kalp atışı duycak kimimizi doğum heycanı sardı kimimiz cinsiyetini merak ediyoz kimimiz hamilemiyim diye düşünüyoz kimimiz gerdeğe giriyozz valla çok güzel herkesten var :hihi::hihi:

OP
A

asidemet

Misafir
Ayy ne güzel ya hepimiz değişik heycanlar yaşıyoruz kimimiz kalp atışı duycak kimimizi doğum heycanı sardı kimimiz cinsiyetini merak ediyoz kimimiz hamilemiyim diye düşünüyoz kimimiz gerdeğe giriyozz valla çok güzel herkesten var :hihi::hihi:
burası neararsan var yeri:hihi::hihi::hihi::hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
görmemiş hamile kalmış hemen kalp atışını duymak istemiş :hihi::hihi:

bence de:hihi::hihi:

sende kakule gibi emin olamıyon

ee napalım zor bulduk inanamıyoz şimdide
eloşş pazartesi yap test dedi 5-6 nisanda beklenen sat bendede akıntı var göğüslerim şiş ama pisikolojikmi diye delirecem öffffff

canım inşallah hamişsindir

ayy ne güzel dimi ne güzel şeyler yaşıyoruz allah hepimizin gönlündekini versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar