OP
asidemet
Misafir
- #16.221
herkezmi geçmişte yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ne gerdekmiş.çıkamadı:ilknur:
herkezmi geçmişte yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
bence herkes gerdekte...
hoşgeldin fıstığım
kakuleee anlat nasıl geçiyor hamişlik oğlanla arasında fark varmı
öyle cnm yoksa dayanılırmı bu acıya,biraz zaman geçerse inş dahada toplar kendini baban,evet kakulecim belirtilerin kız gibi allah gönlüne göre versin inş,prensesimiz yormaz annesini inş
kakule benim kızım senin şu resimdeki bebeğe benziyo...kafasında kocaman çiçek olan))
kakuleeeeeeeeee bilgilerine ihtiyacım var süt kardeşimmmmm
bugün mısır kokusundan tiskindim birden.şu bardakta mısır zımbırtısı var ya:deli:
pisikolojikmi acaba
kız kakuş ne güzel kız resmi bulmuşsun maşallah.ay bende çok yakışıklı bi oğluş resmi bulsamda cetvel yapsam............(şimdi beceririm)
deme anacım sen allahım kem gözlerden esirgesinyaw hiç kimseye hamile olduğumu demedim.eşimden başka...ağzıma geliyor geri dönüyor.nazar değecek diye:zonk:bebeğin kalbi atana kadar demek istemiyorum.çok korkuyorum ben yawwww
ne bilgisi kız
canım ortalama 7 haftalıkken kalp atışları duyuluyoyok kakuşum.tekrar idrar testi yaptım.dündü regl günüm.biraz daha belirgin çıktı.başka marka bi testti..ona güvenerek b u sonuca vardım.e reglimde gelmedi...haftaya dra giderim.şimdi kan testi falan uğraşmıyım..haftaya inşallah kalp atışını falan duyarım......
kız hangi marka aldın testi senyok kakuşum.tekrar idrar testi yaptım.dündü regl günüm.biraz daha belirgin çıktı.başka marka bi testti..ona güvenerek b u sonuca vardım.e reglimde gelmedi...haftaya dra giderim.şimdi kan testi falan uğraşmıyım..haftaya inşallah kalp atışını falan duyarım......
sağolsun elara bulmuş bu kızları çok güzelller dimi yaaa maşallah
yağmurcum güle güle canım...
Slmm kızlar ne habersiniz