Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
herkezmi geçmişte yaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
yaw hiç kimseye hamile olduğumu demedim.eşimden başka...ağzıma geliyor geri dönüyor.nazar değecek diye:zonk:bebeğin kalbi atana kadar demek istemiyorum.çok korkuyorum ben yawwww

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bugün mısır kokusundan tiskindim birden.şu bardakta mısır zımbırtısı var ya:deli:
pisikolojikmi acaba:hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
hoşgeldin fıstığım

hoşbuldum canım bakıyım öyle dedim naıyorsunuz diye

kakuleee anlat nasıl geçiyor hamişlik oğlanla arasında fark varmı

hamilelik iyi gidiyor canım çok şükür.inşallah senin de güzel haberini alıcaz bu ay.oğlanla arasında fark var ama gene de ne bileyim kısmet.

öyle cnm yoksa dayanılırmı bu acıya,biraz zaman geçerse inş dahada toplar kendini baban,evet kakulecim belirtilerin kız gibi allah gönlüne göre versin inş,prensesimiz yormaz annesini inş

inşallah canım çok sağol.

kakule benim kızım senin şu resimdeki bebeğe benziyo...kafasında kocaman çiçek olan:)))

ayyy yerim ben onu inşallah benimde öyle güzel bir kızım olur.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kız kakuş ne güzel kız resmi bulmuşsun maşallah.ay bende çok yakışıklı bi oğluş resmi bulsamda cetvel yapsam............(şimdi beceririm :hihi:)

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
yok kakuşum.tekrar idrar testi yaptım.dündü regl günüm.biraz daha belirgin çıktı.başka marka bi testti..ona güvenerek b u sonuca vardım.e reglimde gelmedi...haftaya dra giderim.şimdi kan testi falan uğraşmıyım..haftaya inşallah kalp atışını falan duyarım......

OP
A

asidemet

Misafir

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
yok kakuşum.tekrar idrar testi yaptım.dündü regl günüm.biraz daha belirgin çıktı.başka marka bi testti..ona güvenerek b u sonuca vardım.e reglimde gelmedi...haftaya dra giderim.şimdi kan testi falan uğraşmıyım..haftaya inşallah kalp atışını falan duyarım......
canım ortalama 7 haftalıkken kalp atışları duyuluyo

OP
A

asidemet

Misafir
kız hangi marka aldın testi sen

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
dünkü acon markaydı.ondan önceki certain diğerini hatırlamıyorum
gidip gidip çıkarıp bakmaya başalayınca çöpe attım.:hi:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar