Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
ayy kızlar biliyomusunuz, allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım...arkadaşımın 2 oğlu vardı çok kız istiyodu, öldü kız diye diye,hamile kaldı dr kız dedi aman ne hazırlıklar yaptı ne hazırlıklar...dün doğum yaptı bebek dawn sendromlu doğdu...solunum güçlüğüde var diye yeni doğan yoğun bakıma aldılar...daha arkadaşıma söylemedi ailesi bebeğin dawn sendromlu olduğunu sadece solunum zorluğu var diye küveze aldılar sanıyo...dr söylemeyin demiş dikiş yerleri iyileşmez demiş...çok üzüldük vallahi...gerçekten herşeyin hayırlısı...

allah şifa versin canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
yok cnm kahve ıcmıyorumda cay ıcıyom ınankkı afff artık bende gıtmemeye calısacam ınankı :cokkomik:

cnm RABBIM sıfa versın ...tabıkı önce saglıklı sıhtlı olmasını ıstıyoz cnm sonra erkek bebıslerımız ıstıyoz mevlamdan...

bende içmiyorum cnm kahveyi,tek çözüm kimseyle görüşmemek:hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayy kızlar biliyomusunuz, allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım...arkadaşımın 2 oğlu vardı çok kız istiyodu, öldü kız diye diye,hamile kaldı dr kız dedi aman ne hazırlıklar yaptı ne hazırlıklar...dün doğum yaptı bebek dawn sendromlu doğdu...solunum güçlüğüde var diye yeni doğan yoğun bakıma aldılar...daha arkadaşıma söylemedi ailesi bebeğin dawn sendromlu olduğunu sadece solunum zorluğu var diye küveze aldılar sanıyo...dr söylemeyin demiş dikiş yerleri iyileşmez demiş...çok üzüldük vallahi...gerçekten herşeyin hayırlısı...

tabiki önce hayırlı ve sağlıklı evlat istiyoruz mevladan.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın hamıleler gıbı kız erkenden uykum gelıyo ya amannınn hamıs olsam kızım olcak derım bu uykuya valla:hihi:ama sabah erken kalkıyoruzya bıdahada yatmıyoz

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
h.g cnm yesınler gobusunu:hihi:foton harıka nasıl gıdıyo perensesınle aran nasıl cnm

sağol canım valla şimdilik iyi gidiyor prenses de arada kendini belli ediyo mide bulantılarıyla ama çok şükür çok iyiyim
hoşgeldin cnm ,hamilelik moduna girmişsin:cokkomik:baban nasıl toparladımı kendini

ayy evet ben girdim arkadaşlarım da girdi herkes kızın nasıl diye soruyor inşallah içlerine doğmuştur.
dün babamın yanındaydım eh işte toparlayacak tabi naapsın allah sabrını veriyor işte.

OP
A

asidemet

Misafir

kızlarrr bi bakayım size dedim nasılsınız
hoşgeldin fıstığım

OP
A

asidemet

Misafir
kakuleee anlat nasıl geçiyor hamişlik oğlanla arasında fark varmı

OP
A

asidemet

Misafir
sen kaç gün önce öğrendin
kasığında ağrı ve akıntın varmıy:2::2::2::2::2:dı kakuleeeeeeeeeeeeeee

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
sağol canım valla şimdilik iyi gidiyor prenses de arada kendini belli ediyo mide bulantılarıyla ama çok şükür çok iyiyim

ayy evet ben girdim arkadaşlarım da girdi herkes kızın nasıl diye soruyor inşallah içlerine doğmuştur.
dün babamın yanındaydım eh işte toparlayacak tabi naapsın allah sabrını veriyor işte.

öyle cnm yoksa dayanılırmı bu acıya,biraz zaman geçerse inş dahada toplar kendini baban,evet kakulecim belirtilerin kız gibi allah gönlüne göre versin inş,prensesimiz yormaz annesini inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar