OP
ceylanım
Misafir
- #16.141
tabii ankarada yaşıyorum 2 çocuk annesiyim işletme mezunuyum şimdilik ev hanımı 2hafta sonra iş kadınıyım
Kız bende sana bir soru sordum az önce, yazdında ben mi görmedim
tabii ankarada yaşıyorum 2 çocuk annesiyim işletme mezunuyum şimdilik ev hanımı 2hafta sonra iş kadınıyım
tamam cnm tarifi ver bizde yapalım çocuklara
Kız bende sana bir soru sordum az önce, yazdında ben mi görmedim
yönetici olarrak bir şirkete başlıyacam umut canım
bende seni hatırlıyorum canım)
Naber cnm ne var ne yok?
Bugün benim çok uykum var, şu fıstıklar uyusada bende uyusam.
Ceylanım, seninle tanışmışmıydık?
Kizlar esim Pazartesine kadar izinli evde hem bana hemde kizimiza bakacak göz actirmiyor yataktan kaldirmiyor kivi bitmis git al dedim markete gönderdim yine bi dolu ilacla eve geldim yarin yine doktor terminim var Pazartesine kadar fazla giremem ara ara bakarim birsey yok diyip markete göndererek zaten öglen sizinle yazisirken basimda durmus yazi yazarken hicbiyerin agrimiyor bakiyorum diye söyleniyordu bende size sikayet edince onlarda eslerini sana sikayet ediyorlarmi yoksa sen buraya beni sikayet etmek icinmi üye oldun diyor cikmam lazim by simdi gelir herüfüm....
biri 7 yaşında biri iki buçuk yaşında amin cümlemizin evladını bağışlasın teletubby

ne olsun yaa..aynıı..bekliyoruz bakalım..dakka başı ateşimi ölçüyorum deli gibi....
işallah hamileyimdir