Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ezelin gülmesi için illaa belaltından bahsetmek gerekiyor anlaşıldıı :D

umut ,"ben nasıl olduda amerikadan sipariş vermeyi becerebildim"deyip kendinle gurur duyuyon dimi:D
gızz altısüstü adres bilgilerinle kredi kartı bilgilerini girdin.seni duyanda amerikaya gidip kendin sipariş verdin sanır

:gul::gul::gul: kız valla çok güldüm,benim eşimde benimle dalga geçiyo diyoki yurtdışındanda sipariş verdin

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
ELARA cnm senin bana gnderdiğin yöntemleri silmişlerdi kazen olacak zaatlar :bitter:bende yazmıştım bulamadım ya sana zahmet bidaha yollayabili misin ....:iyyyy::iyyyy:kızma :iyyyy:Birde sudafeti her ilişki öncesinde içiçem dimi cnm yarım saat önce :eek:ys:

OP
A

asidemet

Misafir
evet bazen düşünüyorum bu kızlar beni sapık sanıyorlardır kesin diyorum buluşup görüşmeye kalksak beni istemezler diyorum kendi kendime :hihi::hihi::hihi:
alırız canım senide aramıza aşk olsun
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
kız ben ezel neşelensin diye öyle yazdımm yoksa öyle bişey yokk:cokkomik::cokkomik:
tabi tabi bizde inandık:ayk::ayk::ayk::ayk:
çok kıskanıyorum :aglayan::aglayan::aglayan: bende istiyorum
kıskanma kız çalışseninde olur dicem ama :1::1::1::1::1:
:yandanyandan::yandanyandan::gul::gul::gul::gul:

Ay Elara çok yaşa emi ya sakın pes ediyim deme :cokkomik::cokkomik:
eloşşşşş sakın pes etmeeeee :sirin::sirin::sirin:
Ezel duyarsa şimdi kriz geçirir valla dün yapmadı diye sabahtan beri surat yapıyo
bize:cokkomik: ne anlaşmalar yapar
ezel bugün gerdeğe girecek ya yarın yüzünde güller açar kesin:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:
Kızlar ben çıkıyorum birazdan öpüyorum hepinizi lütfen dua edin bana inşaallah yumurtam beni bekliyordur da bu mÜbarek gecede şehzadem annesine tutunsun
dualarımız seninle

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
ELARA cnm senin bana gnderdiğin yöntemleri silmişlerdi kazen olacak zaatlar :bitter:bende yazmıştım bulamadım ya sana zahmet bidaha yollayabili misin ....:iyyyy::iyyyy:kızma :iyyyy:Birde sudafeti her ilişki öncesinde içiçem dimi cnm yarım saat önce :eek:ys:

kız sende kopy yap bı yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar