Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
HOŞGELDİN UMUT GEMİSİ NASILSIN CANIMMM UYKU NUMARASIMI YAPIYORSUN KIZ :cokkomik:

yok ezelim ya,aslında çok yorgunum kızım da uyudu ama zaten 2 gündür doğru dürüst takılamıyorum size,bulmuşum bu muhabbeti bırakır mıyım? sana bir dua yolluyum ezelim bu gece çalışmadan önce oku olur mu canım? özeline yazıyorum...

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="4"]

yok ezelim ya,aslında çok yorgunum kızım da uyudu ama zaten 2 gündür doğru dürüst takılamıyorum size,bulmuşum bu muhabbeti bırakır mıyım? Sana bir dua yolluyum ezelim bu gece çalışmadan önce oku olur mu canım? özeline yazıyorum...
[/sıze]

ay allah razı olsun okurum tabi inşaallah umut teşekkür ederim

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yok ezelim ya,aslında çok yorgunum kızım da uyudu ama zaten 2 gündür doğru dürüst takılamıyorum size,bulmuşum bu muhabbeti bırakır mıyım? sana bir dua yolluyum ezelim bu gece çalışmadan önce oku olur mu canım? özeline yazıyorum...

cnm bizede yolla burası deneme yapanların yeri biliyosun :cokkomik:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kızlar bıde akıntı sünen şefafmı olmalı yoksa
beyaz gibi kitle takip yapanlarda ne zman oluyo çift çizgi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
EZELCİM BU yolladığım duayı yatsı namazından sonra abdestli olarak kıbleye karşı oturarak ve ilişkiden önce yapman iyi olur canım.Allah yar ve yardımcın olsun canım...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm bizede yolla burası deneme yapanların yeri biliyosun :cokkomik:

sevgili adaşım,deneme yapacağın ay bana söyle yolluyum.bu gece cuma gecesi biliyorsun eğer bu gece deneme yapacaksan yolluyum.ezele yolladığım bu gece okunacak dua...farklı dualar da var sen deneme yapacağında yollarım tabi...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ezellllllll geldi mi mesaj?gelmediyse tekrar yolluycam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar