Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
boncuga dua meselesine gelince o şikayet edenleride Allah bildigi gibi yapsın

editör ve konu sorumlularıda bana samimi gelemedii acıkcasıı
bi kac kişinin şikayetiyle konumu kapatıyorlar yanii???
eger öle bişi varsa cidden cok sacma ve adil degil.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kizlar nasilsiniz ben dökülüyorum saat 13:00 de doktor terminim var diger tarafta bazilari beni sikayet etmisler Editöre morellerini bozmusum BONCUK konusundan dolayi sabah bi nete gireyim ne yapiyorsunuz diye sonra dedim ilk oraya bakayim hani dua okuyanlar özelden yaziyor ya bi baktim Editörden msj var neyse sagolsun iyi niyetli bi msj yazmis sikayet edildiniz ama biz arkadasiniz icin gösterdiginiz cabayi taktir ettik biz ne yapabiliriz diye birde tek tek bu halde liki kopy yaptigim bi kac bölümdekilere msj attim kusura bakmayin mümin kardesinize ettiginiz dua ic huzurunuzu yükseltecegini düsündüm diye onlarin cogunluguda tekrar msj yazmis biz böyle birsey icin seni sikayet etmedik hatta sana tesekkür ederiz bizi bilgilendirdin diye demekki manevi duygularini yitirmis kendini bilmez bi kac kisi sikayette bulunmus ama Editör ve Konu sorumlusu her türlü destegi vereceklerini yazmislar bana onlarla ugrasirken size simdi gelebildim ama birazdan cikacam öpüyorum hepinizi bu arada hala hastalanmadim yarinada baska KD Uzmanindan termin aldim bu salak kadindan bi mok olmaz iyilesecegime daha da kötü oldum.....Özelden yazistigim kizlar sizlerin msj unutmadim doktor terminlerimi haledeyim ilk isim o olacak.....
allah bldıgı gıbı yapsın gercekden bugun ona yarın bıze gelmeyecegı ne malum ıste arada böle seref.... cıkıyo ay cok sınır oldum

OP
E

Elara

Misafir
ıkı iş yapıyom sıze aklıma gelenlerı yazıyom hemen ya sankım yanımdaymıssınız gıbı valla canlarım benım

kolay gelsin cnm
bende toz alıyomm:D
kaynana geldi içeri girmeden kızımı aldı gitti ,rahatım ben :eek:ky:

bu aradaa kardeşim tel etti gelemiceklermiş bugün yaa:(
patronlarının oglu ölmüştü gecen yıl onun yıldönümüymüş bugün.onunla ilgili bişiler yapcaklarmış galiba.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
tmm cnm sen sımdı gunde bır ıcıyosun demı
cnm cok gecmıs olsun degıstır bakalım doktorunu ıns gecmısdır mantarın

Yok canim iste önce 3 günlük fitil vemisti krem birde antibiotik kullandim gittim gecmemisti sonra 6 günlük verdi ama kasiklarim cok kötü agriyor ,parca seklinde süt kesigi gibi akintim var sol kasigim özellikle idrar yaparken cok aciyo birde üstüne grip oldum resmen kemiklerimde hissediyorum agriyi simdi cikacam ev doktoruna gidecem grip icin yarinda baska bir kadin doktoruna kontrole gidecem ......Hamile olmadigim halde neden hastalanmadim ki sat 20 subat karnimin sisinden kasik agrisindan ölecem....

haskena tekrar gecmiş olsun.niye hastalanmadın halaa cok ilginc

Tesekkür ederim canim bende bilmiyorum yarin birde baska doktor baksin bakalim o ne diyecek ?Belki o insafa gelirde adet söktürücü verir....

OP
E

Elara

Misafir
tmm cnm benımkıde gelsınde hemen baslayacam naptın sut urunlerını kesebıldınmı ..bende hındıba ya basladım kayısı yıyorum elma suyu ıcıyom arada gunde bır muz fazlası kılo yapar öle ıste dıkkat etmeye calısıyom bakalım artık

süt içmiyomda yogurdu 1 yemek kaşıgı yiyom yemegin yanında:D
ay yogurtsuz nasıl yapcam bilmiyorumm
kuru kayısı ve muz yiyorum iki gündür

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]kizlar nasilsiniz ben dökülüyorum saat 13:00 de doktor terminim var diger tarafta bazilari beni sikayet etmisler editöre morellerini bozmusum boncuk konusundan dolayi sabah bi nete gireyim ne yapiyorsunuz diye sonra dedim ilk oraya bakayim hani dua okuyanlar özelden yaziyor ya bi baktim editörden msj var neyse sagolsun iyi niyetli bi msj yazmis sikayet edildiniz ama biz arkadasiniz icin gösterdiginiz cabayi taktir ettik biz ne yapabiliriz diye birde tek tek bu halde liki kopy yaptigim bi kac bölümdekilere msj attim kusura bakmayin mümin kardesinize ettiginiz dua ic huzurunuzu yükseltecegini düsündüm diye onlarin cogunluguda tekrar msj yazmis biz böyle birsey icin seni sikayet etmedik hatta sana tesekkür ederiz bizi bilgilendirdin diye demekki manevi duygularini yitirmis kendini bilmez bi kac kisi sikayette bulunmus ama editör ve konu sorumlusu her türlü destegi vereceklerini yazmislar bana onlarla ugrasirken size simdi gelebildim ama birazdan cikacam öpüyorum hepinizi bu arada hala hastalanmadim yarinada baska kd uzmanindan termin aldim bu salak kadindan bi mok olmaz iyilesecegime daha da kötü oldum.....özelden yazistigim kizlar sizlerin msj unutmadim doktor terminlerimi haledeyim ilk isim o olacak.....[/sıze]
geçmiş olsn canım eee bu dünya böle azınlıkların sözünü geçirdiği dünyadayız o şikayette bulunanların başına kötü bişe gelmiceklerine garantilerimi var yapılan sadece dua yani kimse dolandırılmıyor kımsenın gururuyla oynanmıyor bukadar zorlarına gittiyse ahirette mevlam bildiği gibi yapsın onları

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ay bende cok üzüldüm ama arada böyle maneviyatsizlarda cikiyormus dememki Neyse herkes ektigini bicer.............

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ay bende cok üzüldüm ama arada böyle maneviyatsizlarda cikiyormus dememki konu sorumlusu 100 adet okuyacagini eger eksik kalirsa tekrar okuyacagini söyledigi icin,Editörde banada düseni okurum dedigi icin samimi olduklarini düsündüm....Neyse herkes ektigini bicer.............

haskenacığım geçmiş olsun cnmmm

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Cikiyorum kizlar ...........Bosverin gerileri bende cok sinirlendim ama ne yapalim, onlarda birgün duaya muhtac olmamak icin kendi kendilerine dua etsinler bari tabi o kadar maneviyatlari varsa.....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacığım geçmiş olsun cnmmm

Tesekkürler canim gelince görüsürüz esim götürecek beni simdi diyorki dün bütün gün yattin perisan durumdasin ama parmaklarinin MasaAllahi var demekki diyor isine gelince hastaligin kalmiyor sitem ediyor aman toplam yaptigi dün cocukla ilgilenmek aksam Tylol Hot yapti terledim üstümü degisti simdide doktora götürecek surda yazi yazmam gözüne geldi.By cikiyorum gec kaldim....

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elaracığım bi gelsin takviyeler
sorarım sana nasıl içeceğiz diye

anladığım kadarıyla
günde 1 çinko :karı - koca
1 tribulus koca
1 çuha karı :) ben böyle anladımmmm

gelince sorarım yine sana
bide içecek var demişdin dimi bernil kıskandı :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
Elaracığım bi gelsin takviyeler
sorarım sana nasıl içeceğiz diye

anladığım kadarıyla
günde 1 çinko :karı - koca
1 tribulus koca
1 çuha karı :) ben böyle anladımmmm

gelince sorarım yine sana
bide içecek var demişdin dimi bernil kıskandı :cokkomik:

tribulus yada cinkodan herhangi birini sende içccen cnm
cuhayı sen sadece
mesela tribulusu karı koca için,
çinkoyu eşin
cuhayıda sen iç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar