oohh afiyet olsun :cikolata: ben bugün yemeğe
bile çıkmadım nohut vardı bulgur pilavı hiç sevmem ikisinide açım yani anlıyacağın.
Üzerine kasar peyniri konmamis KUMPIR yiyiver sende......
oohh afiyet olsun :cikolata: ben bugün yemeğe
bile çıkmadım nohut vardı bulgur pilavı hiç sevmem ikisinide açım yani anlıyacağın.
Ay bugün güzel haberler aliyoruz desene darisi bizlerin basina hayirli ve sagliklisi ile....
Umutcugum ben deneme safhasina hic gecemiyorum ki denesem olmasa tamam ama ben yolun basinda 1-0 maglup oluyorum hep .....Destegin icin sagol.....
InsaAllah canim üstümde öyle büyük baskilar varki hafta sonu kayinpederim diyorki evde oturuyorsun cocukta yuvaya gidiyor ne bekliyorsunuz ikinci cocuk icin hemde misafirler yaninda konusuyor gelen misafirin gelini arka arkaya yapti 2 cocugunu böbürleniyordu ay simdi cok rahatim ben yapamam öyle diyor rahata kavustuktan sonra ikinci cocuk onun icin arka arkaya yapmis tamamda her insan gibi her kadininda düsüncesi bir degil ayrica ben istemiyormuyum ama olmadi ne yapayim simdi kontrollerimde hersey yolunda cikiyor ama bu defada baska sorunlar oluyor aman kafam karisik hani okey ben baskasi icin cocuk yapmiyorum ama hani istiyorum ya birde böyle söylenince dahada bi sorun haline getirmeye basladim .....
Ay ay Rabbim agzindan isitsin zaten bi ikinciyi tuturayim dogup 5 aylik olunca ücüncü icin denemeye baslayacam ....
[B
InsaAllah canim üstümde öyle büyük baskilar varki hafta sonu kayinpederim diyorki evde oturuyorsun cocukta yuvaya gidiyor ne bekliyorsunuz ikinci cocuk icin hemde misafirler yaninda konusuyor gelen misafirin gelini arka arkaya yapti 2 cocugunu böbürleniyordu ay simdi cok rahatim ben yapamam öyle diyor rahata kavustuktan sonra ikinci cocuk onun icin arka arkaya yapmis tamamda her insan gibi her kadininda düsüncesi bir degil ayrica ben istemiyormuyum ama olmadi ne yapayim simdi kontrollerimde hersey yolunda cikiyor ama bu defada baska sorunlar oluyor aman kafam karisik hani okey ben baskasi icin cocuk yapmiyorum ama hani istiyorum ya birde böyle söylenince dahada bi sorun haline getirmeye basladim .....
Ay ay Rabbim agzindan isitsin zaten bi ikinciyi tuturayim dogup 5 aylik olunca ücüncü icin denemeye baslayacam ....
hımmm tamam canım şurubumu içerim bir saat öncesinden artık kocişede duş falan sonra Allah kerim
bu gün bana geçmek bilmiyor akşama deneme var ya çok heycanlıyım
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:
cnm herşey tamam inş zaten sen bu ay deniyeceksin niye canını sıkıyosun mantar tedavisi zaten kolay başladıktan sonra,boşuna kendini üzüyosun ayrıca herkesin fikri kendine,boşver sadece konuşur millet
aman sende ne takıyon başkalırının söylediğini
annem ne der biliyomusun bu durumlara Allah vermiş iki kulak birinden koy birinden çıkar.
sen daha deneme yapmadan olumsuz etkilersen psikolojini o zaman kötü olur ,olsun kısmet bi dahaki ayamış böyle düşün
sen merak etme gelecek ay seni koyarız gerdeğe bu iş tamam olur.:elis::cikolata:
Allah ne zaman nasip ederse olur inşallah boşuna kederlenme. Yaşın da sorun edilecek bir yaş değil millet o yaşta 1. yi doğurmaya çalışıyor.:dertli:
InsaAllah Rabbim bütün isteyenlere gönüllerindekini nasip eder icindede bana tesekkür ederim canim....
cnm ne şurubu kullanıyorsun ne işe yarıyor ?
Benim tanıdığım haskena bu değilllllllll
Umut 11 -Renginnn kizlar sizlerde Istanbuldaydiniz degilmi BerniL e yazdigim msj sizin icinde gecerli takviye v.s ne istiyorsaniz özelden yazin birde sizlere ulasabilecek adresleri özellikle ev olmasi gerekmiyor eslerinizin is adreside olabilir yani yeterki kargo size ulasabilecegi bi adres olsun ben gönderirim arkadasin esi ile burda takviyeler daha ucuz biliyorsunuz tekrarliyorum benden yani sizden ücret talep edilmeyecek kargoda dahil.....
Ay ya beni biliyorsun öyle herseyi kafaya takmam hep pozitif düsünürüm ama son iki haftadir böyleyim dünde dahada agir basti kadin gecmemis diyince psikopatta bagladim....
kız güldürme beni deli canım düşüncen için çokk sağollll
ücretini ödemek karşılığı olabilir aslında ben hiç takviye almadım
elara canım benim için ne dersin ??? benim özel kadın doğumcum ondan habersiz ben bişey yapamam
bendede vardı canım fitil ilaç kullandım geçtiii
sen neden bu kadar bunu dert ettin anlamadımmm
ozaman bu geçince eğer bikaç ay olmazsa benim çocuğum olmuyor diye dönecen ortalarda
bence adte olamaman seni biraz strese sokmuş topla kendini güzelimmm bu topiğe bitane umutsuz yeter
ikinciyi burası kaldırmazzzzzz
Kiz 3 kurusun lafimi olur aramizda ya sen Elaraya sor bana özelden yaz canim tamami......