Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
kızlar layds de şurup içmiş ve karbonatı hem içimiş hem koymuş vajiye.
maşallah herşeyi yapmış o.sadece biosu kıza yatkın .ama o cok önemli degiş şu aşamadaa

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar evinizdeki pozitif iyonu en aza indirip ,negatif iyonla yükleyen süper bişi buldumm:eek:ky:

gunaydın cnm ney kız cnm ya arastırmacı arkadasım benım ...elaraa msneyı bı ac cnm ya sana zahmet berra beklıyo dunden berı sana bırseyler soracakmıs sımdı gene söledı cncazım

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
günaydınn anneler ve anne adayları mimozaaaa hamile olmana çooooook sevindim ALLAH tamamına erdirsin darısı ezel umut ve tüüüüm isteyen arkadasların basına

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar layds de şurup içmiş ve karbonatı hem içimiş hem koymuş vajiye.
maşallah herşeyi yapmış o.sadece biosu kıza yatkın .ama o cok önemli degiş şu aşamadaa
ıns erkegımız yola cıktı ya ıns massalah deyım cnm ya emegının karsılıgını ıns alır RABBIMDEN .....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kayısıyı inciri kuru mu yiyosunuz

benim ateşim çok değişken hergün ölçüyorum iki aydır bi iniyo bi çıkıyo ateşten anlayamam
yumurtayı neden öyle bilmiyorum ama korkutuyo beni.
geçen ay ona rağmen ff verdi günümü ama şimdi sayfa değişti ya o yumurta resminin çıktığı takvimi calenderı bulamıyorum ben

evet cnm kurusu

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar