Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
eeeeeeee şimdi ben kız istiyomya bilgisayardan ızak durmam gerekiyomuş ama ozaman ben :deli::deli::deli::deli:eek:lurum aklım sizde kalır yaaaaaaaaaa

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benimde öyleydi ilk zamanlar bernil ama ben yatarkeen hiç bişey bıramam hepsini çıkarırım cnm şimdi zaten alyansımı bile takmam,ama aklıma bi arkadaş geldi eşi kuyumcu 4 oğlu var 4. kızı olsun die yaptı çok istiyodu
cnm ınan yatarken bıle cıkarmazdım ya kısmet ya
bende patates kızartıyom sımdı kucuklukde uyanır sımdı guzel bı kahvaltı edelım ana kız bas basa:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
taktım tabi bugün beşi biryerdeli donumla dolaşıyorum ama gidince bütün altınlarımı takıyorum dün gece nerdeyse bir saat laptopta oyun oynadım bu akşamda eşim gelene kadar oynicem inşaAllah sonraaaaa ver elini fiki fiki :D
ezel leptop mu oluyo sadece kız bızım kullandıgımız bılgısayar olmazmı bcm bıde leptop almdırmayın bana :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel leptop mu oluyo sadece kız bızım kullandıgımız bılgısayar olmazmı bcm bıde leptop almdırmayın bana :cokkomik:
yok kız normal pclerdede var o iyonlardan ama laptopa daha yakın duruluyor ya kucakta falan o yüzden

2 çeyrek göndermedinki bizde donumuza takalım :cokkomik::cokkomik:
senin yapmaya niyetin yok ki göndereyim baksana ne ateş ölçüyorsun ne bişey bir zamanlar benim saldım çayıra halime döndün sen

sagol cıcım gel bebaber olsun

canım benim inşaAllah o günleride görürüz hep beraber toplanırız :)

OP
G

gunness

Misafir
kızlar saç kurutma makinesinde ion teknolojisi çıktıya
son zamanlarda bende philipsin ıon var makine onlar pozitif iyonları negatif yapıyomuş. saçlar çok pozitif iyon alırsa zaten elektriklenme oluyomuş rengi matlaşıyomuş burdan anlıyabiliyomuşuz.

bi sitede buldum bunu;
Elektronik iyonlaştırıcı, atmosferdeki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretir. Nötrleştirme işlemi saç telinin üst tabakasını kapatır, kıvrılmayı ve statik elektriği azaltır ve saçın parlamasını sağlar.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar saç kurutma makinesinde ion teknolojisi çıktıya
son zamanlarda bende philipsin ıon var makine onlar pozitif iyonları negatif yapıyomuş. saçlar çok pozitif iyon alırsa zaten elektriklenme oluyomuş rengi matlaşıyomuş burdan anlıyabiliyomuşuz.

bi sitede buldum bunu;
Elektronik iyonlaştırıcı, atmosferdeki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretir. Nötrleştirme işlemi saç telinin üst tabakasını kapatır, kıvrılmayı ve statik elektriği azaltır ve saçın parlamasını sağlar.

yani bu durumda ne oluyor saç kurutma makinasını erkek isteyenler kullanıyormu kullanmıyor mu_?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bende druma sorarım bakalım bişeyler ama bi bildiği olsa kendine yapardı sanırım çünkü dr umun 2 kızı var ?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
bir arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu vardı şimdi 3,5 aylık hamile ve kızıııı olacakmış çok sevindimm ve çok özendimmmmm:zonk:

OP
G

gunness

Misafir
yani bu durumda ne oluyor saç kurutma makinasını erkek isteyenler kullanıyormu kullanmıyor mu_?

yani benim anladığım kurutma mak. pozitif iyon yüklü ion teknolojisi olna kurutma makineleri negatif iyon yayıyolarmış.daha
araştıracam ama Elara'nın dediği doğru:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar