OP
asidemet
Misafir
- #14.781
eeeeeeee şimdi ben kız istiyomya bilgisayardan ızak durmam gerekiyomuş ama ozaman ben :deli::deli::deli::deli
lurum aklım sizde kalır yaaaaaaaaaa
cnm ınan yatarken bıle cıkarmazdım ya kısmet yabenimde öyleydi ilk zamanlar bernil ama ben yatarkeen hiç bişey bıramam hepsini çıkarırım cnm şimdi zaten alyansımı bile takmam,ama aklıma bi arkadaş geldi eşi kuyumcu 4 oğlu var 4. kızı olsun die yaptı çok istiyodu
cnm ınan yatarken bıle cıkarmazdım ya kısmet ya
bende patates kızartıyom sımdı kucuklukde uyanır sımdı guzel bı kahvaltı edelım ana kız bas basa
ezel leptop mu oluyo sadece kız bızım kullandıgımız bılgısayar olmazmı bcm bıde leptop almdırmayın banataktım tabi bugün beşi biryerdeli donumla dolaşıyorum ama gidince bütün altınlarımı takıyorum dün gece nerdeyse bir saat laptopta oyun oynadım bu akşamda eşim gelene kadar oynicem inşaAllah sonraaaaa ver elini fiki fiki
taktım tabi bugün beşi biryerdeli donumla dolaşıyorum ama gidince bütün altınlarımı takıyorum dün gece nerdeyse bir saat laptopta oyun oynadım bu akşamda eşim gelene kadar oynicem inşaAllah sonraaaaa ver elini fiki fiki
oohhh afiyet olsun size kızlaaarrr
yok kız normal pclerdede var o iyonlardan ama laptopa daha yakın duruluyor ya kucakta falan o yüzdenezel leptop mu oluyo sadece kız bızım kullandıgımız bılgısayar olmazmı bcm bıde leptop almdırmayın bana
senin yapmaya niyetin yok ki göndereyim baksana ne ateş ölçüyorsun ne bişey bir zamanlar benim saldım çayıra halime döndün sen2 çeyrek göndermedinki bizde donumuza takalım
sagol cıcım gel bebaber olsun
bende patates kızartıyom sımdı kucuklukde uyanır sımdı guzel bı kahvaltı edelım ana kız bas basa
kızlar saç kurutma makinesinde ion teknolojisi çıktıya
son zamanlarda bende philipsin ıon var makine onlar pozitif iyonları negatif yapıyomuş. saçlar çok pozitif iyon alırsa zaten elektriklenme oluyomuş rengi matlaşıyomuş burdan anlıyabiliyomuşuz.
bi sitede buldum bunu;
Elektronik iyonlaştırıcı, atmosferdeki pozitif iyonları nötrleştiren negatif iyonlar üretir. Nötrleştirme işlemi saç telinin üst tabakasını kapatır, kıvrılmayı ve statik elektriği azaltır ve saçın parlamasını sağlar.
ezel leptop mu oluyo sadece kız bızım kullandıgımız bılgısayar olmazmı bcm bıde leptop almdırmayın bana
bir arkadaşımın 1,5 yaşında oğlu vardı şimdi 3,5 aylık hamile ve kızıııı olacakmış çok sevindimm ve çok özendimmmmm:zonk:
kız benımde elcıdı ekran valla ogun sureklı kucagıma alırım napıyım anacım ogunde ıs yapmayı vereyım:gul::gul::gul::gul:
sagol cnm yap yap bol patates tuketcez artık rengın etde tuketıyomusun bcmoh afiyet olsun cnm ana kız ,bende öğleyin yapcam inş
yani bu durumda ne oluyor saç kurutma makinasını erkek isteyenler kullanıyormu kullanmıyor mu_?