Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın kahvaltıda ne yıyosun cnm ya

cnm bak söyleyim hemen,yüzde yüz salam sucuk aldım,üzerine yumurta kırıyorum beyazları biliyosun alkali,bol zeytin,dün yumurtasız menemen yaptım hiç tadı yokdu,bikaç haftaya tatlanır biber falan közleriz cnm,bundan sonra inş kolaylaşır herşey çıkıyo,biz kahvaltıyı karpuzla çok seviyoruz,eşimi zor tutuyorum almaması için daha tadı olmaz diyorum,kilerden taam buğday ekmeği alıyorum cnm kepekli ekmekte asidikmiş sanırım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar sabah ateşimi ölçtüm 36.8
sol tarafım hala ağrıyor veeeee dün gece ilk defa rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım büyümüş yırtılmıştı-kop-kop-kop-kop

ay hadi inşaAllah demet bu ay hamiş kalan kalana gerçekten mart ayında bir keramet var geçen gün biri yazmıştı ya mart ayında hamilelik artıyormuş diye

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
çalışma oldumu peki doğru günde
çalışma olduğu halde mi umudum yok diyorsun
ben bir ara giremedim evdeyken onun için takip edemedim

8.gün 36,2
9.gün 36,4
10.gün 36,5
11.gün 36,5
12.gün 36,4

ben denemeyi 14.gün sabaha karşı yaptımm ama hiç yatmadım hemen kalktım ve cinsel perhizi bu ay ayralayamadık çok uzun oldu o yüzden canım bu ay olmaz diyorum ben
diğerlerinde sabaha kadar yatmıştım olmadı:hihi:

OP
A

asidemet

Misafir
ay hadi inşaAllah demet bu ay hamiş kalan kalana gerçekten mart ayında bir keramet var geçen gün biri yazmıştı ya mart ayında hamilelik artıyormuş diye

inşallah bitanem bizlere uğur getirir bakalım beklemedeyim:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
olmaz hemencik kız ben kaç aydır uğraşıyorum :hihi:

kız herkez sen mi kadın ikiz oğlan yapmış o kadar zor şeyler yaşamış arkasından bir daha oğlan doğurmuş vallaha maşaAllah diyorum bu seferde 4. oğlan gelebilir bence :D egem kızma sakın :ayk:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ben de saç kurutma makinasını çok fazla kullanmıyorum........
ama mikrodalda leptop cep telefonu çok kullanıyorum...:(
sanırım ben hep negatif iyonları çekiyorum :uzgun:

canım o zaman donarım nasıl kurur saçlar :(

canım altında takmayı severmisin_?
ezel ya ben cok severım altınsız hayatta durmaazdım 10 tane bılezıgım vardı yenı evlıyken hıcde kolumdan cıkarmazdım ama ılk kızım oldu cnm ya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm bak söyleyim hemen,yüzde yüz salam sucuk aldım,üzerine yumurta kırıyorum beyazları biliyosun alkali,bol zeytin,dün yumurtasız menemen yaptım hiç tadı yokdu,bikaç haftaya tatlanır biber falan közleriz cnm,bundan sonra inş kolaylaşır herşey çıkıyo,biz kahvaltıyı karpuzla çok seviyoruz,eşimi zor tutuyorum almaması için daha tadı olmaz diyorum,kilerden taam buğday ekmeği alıyorum cnm kepekli ekmekte asidikmiş sanırım
hım tmm cnm bende cavdar aldım dun allahım ya ıns halledebılecez bu işi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
8.gün 36,2
9.gün 36,4
10.gün 36,5
11.gün 36,5
12.gün 36,4

ben denemeyi 14.gün sabaha karşı yaptımm ama hiç yatmadım hemen kalktım ve cinsel perhizi bu ay ayralayamadık çok uzun oldu o yüzden canım bu ay olmaz diyorum ben
diğerlerinde sabaha kadar yatmıştım olmadı:hihi:

bak görürsün umut sen bu ay hamile kalırsın,bence sen kendini kasıyosun psikolojik yani

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

8.gün 36,2
9.gün 36,4
10.gün 36,5
11.gün 36,5
12.gün 36,4

diğerlerinde sabaha kadar yatmıştım olmadı:hihi:[/sıze]

kız tam günlerinde ölçmeyi bırakmışsın

kızlar ateş ölçmenın şöyle bır artısı da var
ronya diye bir arkadaş aylardır ölçüyordu ve ff bir türlü kırmızı çizgiyi çekmiyordu yani yumurtlamıyordu dr gitti ve gerçekten yumurtlama olmadığını öğrendi çünkü pko varmış kız öle hastalığını öğrendi yani yumurtlayıp yumurtlamadıgınıda anlamış olurdun umut

inşallah bu ay hamile kalmışsındır en umutsuz olduğun ay hamile kalıyorsunn kafana takmadığın ay genelde bence ve diğer topikte hep öle oldu

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ezel ya ben cok severım altınsız hayatta durmaazdım 10 tane bılezıgım vardı yenı evlıyken hıcde kolumdan cıkarmazdım ama ılk kızım oldu cnm ya
benimde öyleydi ilk zamanlar bernil ama ben yatarkeen hiç bişey bıramam hepsini çıkarırım cnm şimdi zaten alyansımı bile takmam,ama aklıma bi arkadaş geldi eşi kuyumcu 4 oğlu var 4. kızı olsun die yaptı çok istiyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar