Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174

Saollll Elaracım nasıl zor buldum analatamam gelen mesajlarda virüs yazıyordu öğrenemedim bi türlü yerinizi ....neyse buldum yaaa:sirin: İyyimmm ben bu ay başlıycam çalışmalara kısmetse nisan a kadar tutmuyordu ne bio nede çin baklım ayın 10 undan sonra deniycem kısmetse yani adetten sonra....kakule hamileymiş çok sevindim mimozada hayırlı olsun yanlız BONCUĞU merak ettim yaaa haskena mesaj göndermiş hasta die neyi ver ALLAHIM yardım etsin ona ve bütün hastalara

OP
E

Elara

Misafir
mimozaaa doktora ne zman gitcenn
eşine haber verdinmii ne dedi:D
başka kimseye söelemeyi düşünüyonmu

OP
E

Elara

Misafir
Saollll Elaracım nasıl zor buldum analatamam gelen mesajlarda virüs yazıyordu öğrenemedim bi türlü yerinizi ....neyse buldum yaaa:sirin: İyyimmm ben bu ay başlıycam çalışmalara kısmetse nisan a kadar tutmuyordu ne bio nede çin baklım ayın 10 undan sonra deniycem kısmetse yani adetten sonra....kakule hamileymiş çok sevindim mimozada hayırlı olsun yanlız BONCUĞU merak ettim yaaa haskena mesaj göndermiş hasta die neyi ver ALLAHIM yardım etsin ona ve bütün hastalara

https://www.hanimefendi.com/acisiyl...76-boncugumuzun-dualarimiza-ihtiyaci-var.html
cnm boncuga topik actık
oku istersen.yazdıgı mesajlar orda mevcut

OP
E

Elara

Misafir
ay cıktım ben..buraya eglince takılıp kalıyorum
kociş gelcek birazdan

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
dil altından civalı dereceyle ölçtüm hep...
şu an 36.8de devam ediyorum.tahminen 17sinde çatladı tahminen benim reglim ayın 30u.benim reglim normalde 27 sürer.ama bu ay sondan sayıyorum mecburen...
16sı sabah gülen yüz çıktı.ertesi gün öğle vakti işlem oldu...:hihi:
valla şu an zaten hassaslık derecesi biraz daha ii bi test aldım.5 liraya.eczacı bu biraz daha hassas dedi.onla yaptım.silik çıktı.ilk 5 dk içinde...sonradan koyulaşmadı hala silik.ama daha ii seçiliyor diğerine göre.inşallah bi sorun yoktur.

OP
A

asidemet

Misafir
dil altından civalı dereceyle ölçtüm hep...
şu an 36.8de devam ediyorum.tahminen 17sinde çatladı tahminen benim reglim ayın 30u.benim reglim normalde 27 sürer.ama bu ay sondan sayıyorum mecburen...
16sı sabah gülen yüz çıktı.ertesi gün öğle vakti işlem oldu...:hihi:
valla şu an zaten hassaslık derecesi biraz daha ii bi test aldım.5 liraya.eczacı bu biraz daha hassas dedi.onla yaptım.silik çıktı.ilk 5 dk içinde...sonradan koyulaşmadı hala silik.ama daha ii seçiliyor diğerine göre.inşallah bi sorun yoktur.

mimoza yanlış hatırlamıyorsam adamcazı hastayım diye eve çağırmıştın değilmi:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
elaracım daha eşime demedim kızlar.dr keseyi gösterene kadar kimseye demeyi istemiyorum...şiddetli kasık ağrım var.sol tarafım sğiriyor:)sağ taraf kopacak.memişlerde şiş....aslında ben regl belirtisi diye pek bi gönülsüz yapmıştım ama sonuç şükür çıktı-ciko

OP
A

asidemet

Misafir
elaracım daha eşime demedim kızlar.dr keseyi gösterene kadar kimseye demeyi istemiyorum...şiddetli kasık ağrım var.sol tarafım sğiriyor:)sağ taraf kopacak.memişlerde şiş....aslında ben regl belirtisi diye pek bi gönülsüz yapmıştım ama sonuç şükür çıktı-ciko

canım senin adına inanki çok sevindim darısı bizlere

OP
M

Mertim

Misafir
mertim o siteye baktım ama 5 ve 7 kullanımlık olanları var
20 kullanımlık istiyorum ben

Elaracim sitede search kismina "clear blue ovulation test" diye yazdiginda gelen orneklerde ilk,, 2 pack seklinde yazan varya onun icerisinde 14 tane var ve fiyati 36$...
eger ondan 2 adet alirsan 28 tanesi 72$ yapicak..cargo fiyati ne olur bilemiyorum iste..yani eger cargo pahaliya gelmezse yine tr den uygun fiyat olabilir diye demistim..cunku tr de nerdeyse 120 dolara geliyor 20 li paket..ins isine yarar canim..
diger arkadaslarda bakabilirler ins herkesin isine yarar..

OP
M

Mertim

Misafir
ama 28 tane fazla gelir dersen sen bilirsin..
bide ne kadar surede gonderirler onuda bilmiyoruz,,beklerim dersen..bence tercih edilebilir canim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar