Kızlarrrrrrrr sonunda buldum sizi Haskena nın nikiyle buldum çok aradım ....sizden gelen mesajlarda hep virüs yazıyordu anlaşılmıyordu çok özledim sizleriiiii nasılsınız :cee
Mimozacim gulen yuz ciktiktan sonraki gun yaptim demissin ya..yani gulen yuz ciktiktan sonra ertesi gun yine test yapmismiydin canim?? yaptiysan yine gulen yuz varmiydi?? yoksa gitmismiydi..
ben gecen ay bu testleri kullanmistim gulen yuzu gordugum gun iliski olmustu ve hamile kalmistim ama malesef kimyasaldiama ben bir gun oncesi test yapamamistim,yapicaktim uyuya kalmisim kismet olmamisti..ben genlede aksamlari yapiyorum testleri.mesela 7 de yemeyi icmeyi birakiyorum 11 gibi yatmadan test yapiyordum..gece test yapamadigimin ertesi sabahi afedersin islaklik hissettim camasirimda akintim coktu o yuzden oglen 2 gibi yapmistim ilk testi gulen yuz cikmisti..ondan 5 saat sonra gibide iliski olmustu iste canim..yani belki bir onceki gun test yapabilmis olsaydim belki yine gulen yuz cikicakti bilemiyorum..o yuzden sordum canim..
bide mimozacim senin dusuk kanamandan sonra tekrar adet kanamn oldu dimi??yani dusukten sonraki ilk adetinten sonra yumurtlamani takip edip hamile kalabildin dimi canim??yoksa dusuk kanamasini adet kanamasi olarak baz alip yumurtlamani ona gore mi takip etmistin??
Tekrar tebrik ederim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin bu kez ins.AMIN.
Elara bu gülen yüz yumurta catladımı demek?
yok cnm daha cok erkenn yapma sakınnnkızlar giittim test aldım ama yapmaya cesaretim yok hemerken diyorum içimden birsesde belki 2 çizgi çıkar diyor neyapayım erken değilmi daha acaba çıkarmı şimdi yapsam beklenen sat 5-6 nisan
amin cnm.clear blue de varmış olur bu ay büyük ihtimalleee
evet cnm pahalı burdaa
ebaydan alcam bende.baya uygun ordaa
en nerden aldın nettenmi?
canım kasıkta ağrı var akıntıda var göğüslerim acıyor ama bu dil altı değilde normal ateş ölçer olsa olmazmı oda dijitalyok cnm daha cok erkenn yapma sakınnn
negatif cıkar muhtemelenn ve canın sıkılırrr
belirtin filan varmı?
sen ateşini ölcüyormusun her sabah?
ölcmüyorsan yarın sabah 7 gibi yataktan kalkadan dijitale bi ateş ölcerle ateşini ölc ve not al
canım kasıkta ağrı var akıntıda var göğüslerim acıyor ama bu dil altı değilde normal ateş ölçer olsa olmazmı oda dijital
kulaktan ölcülendenmi var sende
kızlar geçmişi okumadan direkt müjdemi veriyim...hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
reglime 2 gün var testim belirgin silik çıktı...inşallah diğeri gibi olmamm
ama bu daha belirgin gibi................
InsAllah Elaracimmm...
Ben burda CVS pharmacy den almistim canim..direk yerinden aldim bunu.netten degildi..zaten siteside var ama sitesinde gorunmuyor urun..
walmart diye bir site var ordada cok ucuz..eger cargo cok pahaliya gelmiyosa sende istersen ordan bir bak canim..
mesela şimdi ölçüyorum dil altından 37.3 çıktı
ay yine saflaştım ben ya tövbe tövbe koltukaltı dilaltındanda ölçer salak demet salak demet:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Mimozacim gulen yuz ciktiktan sonraki gun yaptim demissin ya..yani gulen yuz ciktiktan sonra ertesi gun yine test yapmismiydin canim?? yaptiysan yine gulen yuz varmiydi?? yoksa gitmismiydi..
ben gecen ay bu testleri kullanmistim gulen yuzu gordugum gun iliski olmustu ve hamile kalmistim ama malesef kimyasaldiama ben bir gun oncesi test yapamamistim,yapicaktim uyuya kalmisim kismet olmamisti..ben genlede aksamlari yapiyorum testleri.mesela 7 de yemeyi icmeyi birakiyorum 11 gibi yatmadan test yapiyordum..gece test yapamadigimin ertesi sabahi afedersin islaklik hissettim camasirimda akintim coktu o yuzden oglen 2 gibi yapmistim ilk testi gulen yuz cikmisti..ondan 5 saat sonra gibide iliski olmustu iste canim..yani belki bir onceki gun test yapabilmis olsaydim belki yine gulen yuz cikicakti bilemiyorum..o yuzden sordum canim..
bide mimozacim senin dusuk kanamandan sonra tekrar adet kanamn oldu dimi??yani dusukten sonraki ilk adetinten sonra yumurtlamani takip edip hamile kalabildin dimi canim??yoksa dusuk kanamasini adet kanamasi olarak baz alip yumurtlamani ona gore mi takip etmistin??
Tekrar tebrik ederim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin bu kez ins.AMIN.