Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yok ya walla artık bende o gece olayı bitti...kesinlikle izin vermiyorum..kızım çok erken kalkıyor..sonra bütün gün ruh gibi dolaşıyorum..kalk banyo yap şaç kurut falan..zor yaniii....ancak tatile falan gidersek yazın..kafama sarıyorum havluyu hooopp yataga...kışın gece dükkan kapalı anlıyacağıınn:dertli:

cnm bende senin gibi düşünüyorum ve bunu kocaya defalarca söledim ama adam anlamıyor anlayacagıda yokkk
o nednele tubynin dedigi gibi zevk almaya bakıyorum napimm :D

Elara walla bebişler doğunca ayrı bir topik yaparız..hepimiz değirinden başka şeyler öğreniriz..yemek tarifleri falan bebek için..ama bu gurupla yaa..ben başkasına zor alışırım..yabancı geliirrr:(

olur cnm inşallah o günleri bi görelimdee topik acmak kolay iş :)

OP
E

_eZeL_

Misafir
aman be yakınıp durmayın kocalarınızdan ne güzel işte adamlar sizi istiyor daha ne -zebani

OP
E

Elara

Misafir
kızlarr bir arkadaşım vardı ..oğlu vardı..hamile..tekrar oğlu olmasından çok korkuyordu....şimdi mesaj atmışş kızı olacakmışşşşş...ayyy çok sevindim...Allahım bizide böyle sevindirsiiinnnn..ağladığım için mesaj atıyorum demiş...mutluluktan ağlıyormuşş...-ciko

oo süper haberr
Allah tamamına erdirsinn cnm.

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]
bacım cocugun olsunda gör bakalım nasıl sabrediyorr[/sıze]

öle dimi çocuk herşeyı değiştiriyo kocayla birbirinize bakış ilişki aşk hepsi bi başka boyutlanıyo şu anki fikrimle sabretsin zaten artık o mu zor dayanır benmi bilmiyorum da

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
günaydın kzlarrr
bernil sabah kacta uyandın bacım,ben daha yeni uyandım:uyku:
kızımın uyanmasını bekliyorum
gunaydın cnm valla bugun uyuya kalmısım bı uyandım saaat 8 apar topar cocuklara kahvaltı okula goturdum sonrada uykum kactı yatmadım ama kafamda sersemlık var 3 de yatarsak uyumamız derken sabah oldu zaten:cokkomik:
senın bebısın kucuk cnm benımde okul olmasa bende hala uyuyo olacaktım belkı ama ıste okul bozuyo ısı gene yetısdırdım cok sukur kızları

OP
G

gunness

Misafir
:cokkomik:

bide tam yum günümdü güneşş
dogal korunma yöntemi denedik:D
anlıyacagın bu ayda regli olana kadarr yusuf yusuf dolancam

cnm gecmiş olsun Allah şifa versin
hayırdır nesi var?

yeğenimiz beklediğimizden erken gelecek inş .:cokkomik::cokkomik:
sen isim düşünmeye başla dekilanluya

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar berranın cok slmı var sıze elara sanada cnm özellıkle buraya gıremıyomus engellımı neymıs heralde okulda burası oyuzden oda dıyete baslayacak nısan gıbı heralde 2 ay sonra bebıs dusunuyomus..elaracım musaıtsen berra msneye gelebılırmı dıyede rıca ettı cnm...

OP
E

Elara

Misafir
Elara bu gece aynen bizde sizin gibiydik
bende sabah işe geç kaldım valla :hihi:
:hihi: zaten cumartesi pazar fiki fiki günüüü
yani bebek için de deneme yaptınız dimi.
korunmasız?

öle dimi çocuk herşeyı değiştiriyo kocayla birbirinize bakış ilişki aşk hepsi bi başka boyutlanıyo şu anki fikrimle sabretsin zaten artık o mu zor dayanır benmi bilmiyorum da

cnm iç çamaşırına kadar degişiyorr o kadar söliyim sanaa anlaaa yanii
ilk günler ilgi odagın cocugun olacakk kocan da bu durumdan etkilencek dogal olarakk
sonrası corap sökügü gibi gelcek arkasından

OP
E

Elara

Misafir
yeğenimiz beklediğimizden erken gelecek inş .:cokkomik::cokkomik:
sen isim düşünmeye başla dekilanluya

ay yok ya zamanında gelsinnn daha hazır degilimm
ismi hazır zatennn :)

kızlar ben yemeğe gidiyorum
afiyet olsunn ezel

kızlar berranın cok slmı var sıze elara sanada cnm özellıkle buraya gıremıyomus engellımı neymıs heralde okulda burası oyuzden oda dıyete baslayacak nısan gıbı heralde 2 ay sonra bebıs dusunuyomus..elaracım musaıtsen berra msneye gelebılırmı dıyede rıca ettı cnm...

A.s cnm
tmm acarım msn yi

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
:hihi: zaten cumartesi pazar fiki fiki günüüü
yani bebek için de deneme yaptınız dimi.
korunmasız?

cnm iç çamaşırına kadar degişiyorr o kadar söliyim sanaa anlaaa yanii
ilk günler ilgi odagın cocugun olacakk kocan da bu durumdan etkilencek dogal olarakk
sonrası corap sökügü gibi gelcek arkasından

cnm evet korunmasız ama gece geç olduğu için hemen kalktım banyo yaptım hiççççç sanmam bu ay ilişkimizde az oldu
bu ay listede yokummm gibiiii

OP
G

gunness

Misafir
Eloş brokoli yiyecek miyiz sodyumu çok
fazlaymış bol bol yesek
bi de takviyelerden yeş.çy tabl ile tri...su
son bir ay mı içecez ne zaman başlıyacan
onlara çinko içiyo musun :elis:
folik başladın mı :cikolata:
ay ne çok soru sordum de mi-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar