Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]minietek nasılsın canm

ezel kız yok oldunnnn senin yum.çatlamış gibi değilmi ateşe göre ?[/sıze]
ıyıyım umutcum

bugün hava güzel gözüküyo ama soğukmus yaa ceketle oturuyorum işyerınde

ezel tablona baktım canım evet çatlamamış yumurta yarın çatlayabılır ama

OP
E

_eZeL_

Misafir
ıyıyım umutcum

bugün hava güzel gözüküyo ama soğukmus yaa ceketle oturuyorum işyerınde

ezel tablona baktım canım evet çatlamamış yumurta yarın çatlayabılır ama

baktığın için teşekkür ederim minietek böyle birbirimizle ilgileniyoruz halimizden anlıyoruz ya çok hoşuma gidiyor
evet yumurtam çatlamadı eminim çatlayınca hissediyorum çünkü inşaAllah bu sefer zamanını ayarlarızda hayırlısıyla bu ay hamiş kalırım

OP
B

breeze

Misafir
ezelcim perşembe günü test yapıcam bakalım işallah çıkar...kasık agrılarım devam ediyor cnm...göğüslerim şişti:)
bide 3 gündür hafif miğde bulantısı var..bir kere miğde bulantımla uyandım uykumdan..ama öyle kusacak gibi değil..

OP
E

Elara

Misafir
günaydın kzlarrr
bernil sabah kacta uyandın bacım,ben daha yeni uyandım:uyku:
kızımın uyanmasını bekliyorum

OP
B

breeze

Misafir
günaydın kzlarrr

günaydın cnmm..geçmişte okudum canım maşşallah kızını güzel emzirmişsin..bende tam 23 ay emzirdim..2 yaşına 1 ay vardı..kız çocuklarını özellikle emzirmek çok önemlii...benim doktorum 2 yaşına kadar emzirebilirsen emzir.ilerde kemik erimesi riskini azaltmış olursun demişti...ben hızlı kilo vermemide emzirmeme bağlıyorum..hiç diyet falan yapmadan sırf emzirdim..bol su bol yürüyüşş

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="4"]

baktığın için teşekkür ederim minietek böyle birbirimizle ilgileniyoruz halimizden anlıyoruz ya çok hoşuma gidiyor
evet yumurtam çatlamadı eminim çatlayınca hissediyorum çünkü inşaallah bu sefer zamanını ayarlarızda hayırlısıyla bu ay hamiş kalırım
[/sıze]

amin canım inşallah en kısa zamanda oğluşuna hamıle kalırsın çok sevinicemm daha çok hamile olsun

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezelcim perşembe günü test yapıcam bakalım işallah çıkar...kasık agrılarım devam ediyor cnm...göğüslerim şişti:)
bide 3 gündür hafif miğde bulantısı var..bir kere miğde bulantımla uyandım uykumdan..ama öyle kusacak gibi değil..

bugün tam 10 gün oldu:dertli:

hamiş olabilirsin bence 10 gün olmuş belki çıkar testte ama sen yinede perşembe günü yap

günaydın kzlarrr

günaydın Elara hoşgeldiiinnn

OP
E

Elara

Misafir
Ohhh maşallah ne güzel uyuyup dinlenmişsin. Keşke benim böceklerde öyle yapsa...

ne dinlenmesi ya
gece 3 de yattım
yatınca koca uyandı zaten tilki uykusundaymış bide onunla ugraştımm valla yattıgımda baya gectii,saate bakamıcak kadar uykum vardıı
hala cok uykum varr:uyku:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ne dinlenmesi ya
gece 3 de yattım
yatınca koca uyandı zaten tilki uykusundaymış bide onunla ugraştımm valla yattıgımda baya gectii,saate bakamıcak kadar uykum vardıı
hala cok uykum varr:uyku:

Demek senin kocada gece uykuda azanlardan:)... madem kızın uyuyor kalkmasaydın sende...
Kız ben sana msj göndermiştim aldın mı?

OP
E

Elara

Misafir
günaydın cnmm..geçmişte okudum canım maşşallah kızını güzel emzirmişsin..bende tam 23 ay emzirdim..2 yaşına 1 ay vardı..kız çocuklarını özellikle emzirmek çok önemlii...benim doktorum 2 yaşına kadar emzirebilirsen emzir.ilerde kemik erimesi riskini azaltmış olursun demişti...ben hızlı kilo vermemide emzirmeme bağlıyorum..hiç diyet falan yapmadan sırf emzirdim..bol su bol yürüyüşş

sagol cnmm sende iyi emzirmşsn maşallahh
2.bebek fikri olmasaydı okula gidene kadarr emzirirdim benn:D

günaydın Elara hoşgeldiiinnn

hoşbuldum cnm sagol

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar masallah ne güzel sütünüz yetmiş ve emzirmişsiniz yavrularınızı. Yarasın içtikleri süt.

OP
E

Elara

Misafir
Demek senin kocada gece uykuda azanlardan:)... madem kızın uyuyor kalkmasaydın sende...
Kız ben sana msj göndermiştim aldın mı?

yok benim koca dün sabah başladı ölee bana sarmayaa.ama fırsat olmadıı ,dışarı filan cıktık
kafasına koydugunu yapıyor anlıyacagın gecde olsa bitirdi işini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar