aslında yapanı aleme ibret için asmalı köpeği
az bilede işte allaha havale edeceksin öylelerini ne ceza versen az öylelerine vicdansızlar çocuk onlar ya,allah ailelerine sabır versin
aslında yapanı aleme ibret için asmalı köpeği
hoşgeldin canımmm iyiyz sen nasılsın kolay gelsin sana
kız umut zillisi nerdesin sen meraktan çatlattın bizi ne oldu söyle bakimmm gerdeğe girdiniz mi? ateşin kaç bugün
kolay gelsın cnm benım bugun fazla ısım yok sukur bende kalkcam gene ama toplamam lazım yemegım yok ..cnm valla bende pına ve haznedarda degısık bı tat buldum haznedar sert ewet bılmıyozkı artık ıns dogrudur amakızlar ben iş yapmaya gidiyorum gelirrim yine görüşürüz
ses yok hala biz meraktan:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:hoşgeldin canımmm iyiyz sen nasılsın kolay gelsin sana
teşekkür ederim canım
kız umut zillisi nerdesin sen meraktan çatlattın bizi ne oldu söyle bakimmm gerdeğe girdiniz mi? ateşin kaç bugün
amın cnm amınaz bilede işte allaha havale edeceksin öylelerini ne ceza versen az öylelerine vicdansızlar çocuk onlar ya,allah ailelerine sabır versin
geç kaldım canım bugün
2 gün temizlik yaptım heryerim ağrıyo
sen nasılsın
kolay gelsın cnm benım bugun fazla ısım yok sukur bende kalkcam gene ama toplamam lazım yemegım yok ..cnm valla bende pına ve haznedarda degısık bı tat buldum haznedar sert ewet bılmıyozkı artık ıns dogrudur ama
ay cnm geçmiş olsun ,bi haftasonun var bütün işleri sıkıştırıyosun dimi allah kolaylık versin,bu boş geçirdin dimi umut öyle söylemiştin
ay cnm geçmiş olsun ,bi haftasonun var bütün işleri sıkıştırıyosun dimi allah kolaylık versin,bu boş geçirdin dimi umut öyle söylemiştin
gunes acmaya basladı rengın temızlık havası gelmeye basladı ne ıs yapcan bugun cnm cam felanmı sılcen
bana göre boş geçti canım
1 kere oldu ve zamanı geçmişti sanırım yatamadımda
dün camlarımı sildim akşam yağmur başladı
neyse kızlar bende kacar ıslerımı bıtıreyım yemegımı yapayım gelırım ıns sızede ıslerde kolay gelsın
minietek nasılsın canm
ezel kız yok oldunnnn senin yum.çatlamış gibi değilmi ateşe göre ?
kızlar günaydın..
benim ateş hala 36.6-36.7 civarı adet günüme 5 gün kaldı...biraz miğde bulantıların başladı...ama stresten mi acaba?? off bi öğrensem çok rahat edicem..stres yaptım walla...