Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

bişi degil şekerim güle güle kullan sana ugurlu gelsinnn,böle yakışıklı ,hayırlı ,saglıklı bi ogluşun olsun inşallahhhh.begenmene sevindimmm :)[/sıze]

inşallah canım,akşam şey düşündüm 3-4 gün karbonat yapcam ben,o gece de yumurta akı yapcam fazla mı olur bilmiyorum ama hele o zaman hayırlısıyla bir gelsin...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum senin bebişlerin ikiside güleççç.tıpkı senin gibiii :)
Teşekkür ederim Elaracım, ''Gülümsemek sadakadır'' der bir hadiste...Çok güzel bir şey.Yüzümüzü astığımızda 300 küsür kasımız,gülümsediğimizde 18 kasımız çalışıyormuş...Allah hepimizin yüzünü güldürsün işallah.

OP
E

Elara

Misafir
umutcum tam tersi olabilirmi
yani güldügümüzde daha cok kasımız calışmazmı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum tam tersi olabilirmi
yani güldügümüzde daha cok kasımız calışmazmı

Ben öyle duymuştum gülümsendiğinde yüzümüz daha az hareket edermiş ve çok yüz aan insanların alın bölgesi daha çabuk kırışırmış.bir yerde okumuştum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Somurttuğumuzda 18, gülümsediğimizde ise sadece 3 kasımızı kullanıyoruz”.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ebru gündeş de muradına erdi,1.5 aylık hamileymiş...

OP
E

Elara

Misafir
Ben öyle duymuştum gülümsendiğinde yüzümüz daha az hareket edermiş ve çok yüz aan insanların alın bölgesi daha çabuk kırışırmış.bir yerde okumuştum.

bacım biyerde okuduysan dogrudur belki
ama mantıken düşündügümde insan güldügünde yüz kasları daha cok calışır
zaten yüz kaslarını calıştırmak için yüzü şekilden şekle sokan hareketelr var biliyorsun
asık suratta yüz ifadesi pek degişmez kaslar oldugu gibi kalır
yani ben mantıken düşündüm ama başka bi acıklamsı varsa bilemiyorum tabi

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kayseri'deki kayıp 3 çocuğun cesedi, toprağa gömülü bulundu
Kayseri'nin Talas İlçesi'nde 2 yıl önce Ramazan Bayram'ında şeker toplamak için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ikisi kardeş, 3 çocuğun cesedi, Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde toprağa gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin yapılan sorgularında suçlarını itiraf ettikleri belirtildi
Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 21 Eylül 2009 tarihinde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamak için evden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ile 6 yaşındaki kardeşi Dilruba ve komşularının çocuğu 10 yaşındaki Türkan Ay olayıyla ilgili olarak polisin yürüttüğü çok çalışmalar sonuç verdi. Yaklaşık 2 yıla yakın sürdürülen çok yönlü soruşturmanın ardından polis ekipleri, bugün gece geç saatlerde Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, yapılan sorgularında Kayseri'de kaçırdıkları 3 çocuğu, öldürdükten sonra Çayıralan'da toprağa gömdüklerini itiraf etti. Bunun üzerine şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde olay yerine götürülerek çocukların gömülü bulunduğu yer tespit edildi.
Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, olayın adli açıdan Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütüldüğünü, cesetlerden alınacak parçalarla yapılacak DNA testi sonrası çocukların kimliklerinin netleşeceğini söyledi.
Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ise, şüpheli sayısının yapılacak olan otopsi ve DNA testleri sonrası şüpheli sayısının artabileceğini belirterek soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
Alıntıdır

Allah böylelerinin belasını versin ya insan mı bunlar.Bunları kazığa bağlayıp anadan doğma soyup üstlerine anzer balı döküp arıları üstlerine salmak lazım,paramparça olsunlar.En layık oldukları ceza budur bence...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bacım biyerde okuduysan dogrudur belki
ama mantıken düşündügümde insan güldügünde yüz kasları daha cok calışır
zaten yüz kaslarını calıştırmak için yüzü şekilden şekle sokan hareketelr var biliyorsun
asık suratta yüz ifadesi pek degişmez kaslar oldugu gibi kalır
yani ben mantıken düşündüm ama başka bi acıklamsı varsa bilemiyorum tabi

okumadan önce aynı ben de senin gibi düşünüyordum,hatta okuduğumda çok şaşırmıştım.Bir de yaprak dökümü dizisinde fikretin kaynanatörüne ''neden somurtmaya bulduğunuz vakti gülümsemeye ayırmıyorsunuz?'' demişti.bu cümle de beni çok etkilemişti...

OP
E

Elara

Misafir
okumadan önce aynı ben de senin gibi düşünüyordum,hatta okuduğumda çok şaşırmıştım.Bir de yaprak dökümü dizisinde fikretin kaynanatörüne ''neden somurtmaya bulduğunuz vakti gülümsemeye ayırmıyorsunuz?'' demişti.bu cümle de beni çok etkilemişti...

cnm her kaynak farklı yaızyor demekki
bende şimdi googleden baktım güldügümüzde 15 tane yüz kasımız calışıyormuşş
diger kaslar hariçç
hatta öpüşmek cok yüz kaslarını calıştıran bişimiş,yüzdeki sarkmaları önlermişş:D
bol bol öpüşmek lazım kocalarla

egem

Daimi Üye
Tepki
517
umutgemisi bu sabah bizde okuduk gazetede haberi valla bütün enerjim gitti okuyunca çok üzüldüm canım ...nasıl olur böyle bişey yaaa:ilknur:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutgemisi bu sabah bizde okuduk gazetede haberi valla bütün enerjim gitti okuyunca çok üzüldüm canım ...nasıl olur böyle bişey yaaa:ilknur:

Ay çok korkuyorum uya,evladımı yanında olmadığım hiç bir yere göndermem diye düşünüyorum,biliyorum o şekilde de özgüveni eksik asosyal olacak ama şu hayata bak ya şu toplumun bozukluğuna,böyle bir topluma nasıl güvenip bir yere salarım.
Ay çıldıracağım üstelik komşularıymıış öldüren ya ve olay olduktan sonra mahalleden taşınmış.Kimseye güvenmeyecek miyiz ya offffffff.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum dün uzun uzun eşimle konuştuk bu cinsiyet konusunu..onun fikrini sordum bu topikten bahsettim biraz..o bu güne kadar en bilimsel veri yumurtaların kutuplaşma zamanlarının olduğu ve belli zamanlar da x ve y leri kabul ettiğini söyledi açıkladı oldukça mantıklı geldi bana ne dersiniz bu konuda fikriniz var mıı

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm her kaynak farklı yaızyor demekki
bende şimdi googleden baktım güldügümüzde 15 tane yüz kasımız calışıyormuşş
diger kaslar hariçç
hatta öpüşmek cok yüz kaslarını calıştıran bişimiş,yüzdeki sarkmaları önlermişş:D
bol bol öpüşmek lazım kocalarla

Ben de dudaktan öpüşmeyi çok sevmem biliyor musun? koca tam tersi de:dertli: ona göre soğuğum ben biraz daha...Ha bol bol yanaktan öperim severim de ,o sadece belirli zamanlarda yaptığım bir öpüşme anlarsın sen o zamanları:)adama kalsa üstüme yapışacak öyle oturcaz:dertli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar