bu arada tubycim ben sana yöntemelri yollayım müsait oldugumdaa ,sen bi göz gezdir cnm
zor şeyelr degil aslında
Allah Razı olsun şekerim...
bu arada tubycim ben sana yöntemelri yollayım müsait oldugumdaa ,sen bi göz gezdir cnm
zor şeyelr degil aslında
lizacım nedir bu eltilerin alıp veremediği bizle ya...Benim kıt zihniyetli de daha bebek falan yokilk yıl düşünmedik ertesi yıl kist sıkıntım oldu ameliyat felan oldum tabi herkese düşünmüyoruz diyorm,ikimizde de sorun yok.Bilmiyorlar söylemedik keyfimizden yapmıyoruz sanıyor heralde töbe yarabbim.Oğlu olan bir tanıdığa hediye götürüp hayırlı olsuna gittim bunu öğrendi sonra millet senin üstüne oğlan doğurdu sen bekle... dedi.Öyle üzüldüm ki lafa da gelemem eşim yanımda olmasa daha ağır konuşurdum ağzının payını verdim ama güğnlerce o lafını düşünüp çok üzüldüm çok ağladım.yüreğime ok gibi girdi.daha çocuğum yokken bunu dedi düşün...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Bunlara "ÖKÜZ" demek öküzlere hakaret olur değilmi?
Bunlara "ÖKÜZ" demek öküzlere hakaret olur değilmi?
canım CAN CAN CAN CANPARÇAM CANIMDAN PARÇAM YÜREK YANGINIM NİSAN YAĞMURUM KIŞ GÜNEŞİM HOŞGELDİN BACIM.
Hanımefendi nereden kapılmış gebe kalamadığına? Burnu kopasıca...
ana bi elti mağduru daha gene liza senın eltınle aranda km ler var benımkı tepemde yellensek birbirimizin kokusunu duyarız zor oluyo bole konuşmamak ama insan bazı şeyleri afedemıyo
öküz hafif kalır bence enazından onlarda azda olsa akıl var peki ya bunlarda
ana bi elti mağduru daha gene liza senın eltınle aranda km ler var benımkı tepemde yellensek birbirimizin kokusunu duyarız zor oluyo bole konuşmamak ama insan bazı şeyleri afedemıyo
canım ya bir ara niyetim var demiştim demeseymişim keşke.
ama her halükarda hep aynı konu konuşuluyor
oraya gidince kendimi kötü hissediyorum.doğuda kadınların kendisi bile kendini tavuk gibi görüyor öyle kabullenmişler olayı
kesinlikle canım,öküz faydalı bir canlı,etinden taşıma özelliğinden faydalanılır.Ddeikodu yapmaz,düdüklü tencere gibi ötmez,fitnecilik yapmaz,açığını aramaz.Öküzü öpsünler de başlarına koysunlar dışkısı olamazlarky:
Şimdi niyetim yok vazgeçtim deseydinde dilini soksaydı k.çına.
aa canparçam merhaba.
yeminlen bugün aklımdan sen geçtin.doğum mu yaptın acaba diye düşündüm hatta sorucaktım araya laf girdi derdimize daldık:zonk:
ne kadarlık oldu Osmancık
o yüzden ben herkese ay hamileliğim çok zor geçti sürekli yatmaktan uyuştum mahvoldum ay gözüm yemiyorrrrrrrrrr bakalım ilerde belki diyip gizlice 2.bebiş çalışmaları yapmaya başlıycam,yoksa 2.yok mu aa düşün senin yaşın ileri diyeceklerden gına gelcek ...Allahım işallah oğluşumu verir de süpriz olur herkese.
merhaba canım 3 ayım kaldı osmanım büyüyo kas yapıyo annesının karnında tepişip duruyo kımsenın dediğine kulak asma canım içine dert edeceğine popona et yap konuşan konuşsun
kızlar ben çıkıyorum kociş gelecek yemek hazırlamak lazım yarın oğluşumu dişçiye götüreceğim akşama ancak açarım yarın akşam görüşürüz tabiii fırsat bulursam ilerleyen saatlerdede gelebilirim
Eğer karnın çabuk belli etmezse kaç aya kadar söyleme bile. ne gerek var...
Kimseye gebe kalmayı düşündüğümü söylemedim. Bu yüzden hep kazayla kaldım dedim...
kızlar ben çıkıyorum kociş gelecek yemek hazırlamak lazım yarın oğluşumu dişçiye götüreceğim akşama ancak açarım yarın akşam görüşürüz tabiii fırsat bulursam ilerleyen saatlerdede gelebilirim
bende hamılelığimi 4 ay saklayabildim herkes rengimin solduğunu gözlerimin bi değişik baktığını soluyodu buyuk kızım hamılelığimden tut bebeğin cinsiyetini ismini herşeyi söyleyiverdi