Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hımm tşkelr.sen akşamm bidaha sor bakalımm :)
eşin istiyormu bi cocuk daha

evet cnm eşim de istiyor bir çocuk daha o da kız olur belki bu sefer diyo o da istiyo kız olmasını aslında..hatta ilk hamileliğimde benim ikizlerime biri kız biri erkek demişlerdi o da çok mutlu olmuştu hep prenses kızım diye severdi..doğunca öğrendik ikisinin de erkek olduğunu..
ama hamilelik konusunda biraz vücüdun dinlensin seni yormak hırpalamak istemiyorum bikaç yıl sonra daha sağlıklı olur senin için diyor..

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet cnm eşim de istiyor bir çocuk daha o da kız olur belki bu sefer diyo o da istiyo kız olmasını aslında..hatta ilk hamileliğimde benim ikizlerime biri kız biri erkek demişlerdi o da çok mutlu olmuştu hep prenses kızım diye severdi..doğunca öğrendik ikisinin de erkek olduğunu..
ama hamilelik konusunda biraz vücüdun dinlensin seni yormak hırpalamak istemiyorum bikaç yıl sonra daha sağlıklı olur senin için diyor..

cnm benim eşimde bişey yapmıyor merak etme
oda inanmıyor herşey allahtan sen ne yaparsan yap diyor
ama ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tabiki herşey mevlamdan ne olursa zaten razıyız

eş konusunda bernil,rengin,ezel,elara bunlar çoook şanslı maşallahh

OP
E

Elara

Misafir
sizler çok şanslısınız benim eşim kesin uymaz böyle diyetlere :(
hiçbişey de yapmaz kız olsun diye inanmıyo o böyle şeyler ne bileyim..bende bişeyler yapmazsam hep oğlum olacak gibi hissediyorum hayırlısı artık..
bunca acıdan sonra gerçi cinsiyet düşünmek bana biraz lükss:acep:

ay sen ne kadar umutsuz ve karamsar birisinn
meslegi ögretmenlik olan insanların hayattan hep güzzel beklentileri vardır,umutlarını hiç yitirmezlerr
zaten bölede olmalılar ki ögrencilerede umut olsunlar dimii
gecmişte yaşadıkların evet cok zor ama hayat devm ediyorr aşman lazım artık bunları
cok üzülüyorsan için hala buruksaa ki öledir mutlaka bi uzamndan yardım alabilriisn
sonucta yaşadıgın kolay bişi degil
ama bi evladın ve yüzlercede evladın sayılcak ögrencin varr.onlara daha faydalı olabilmen için kafa olarak rahatlaman gerekiyor

OP
E

Elara

Misafir
ama ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum tabiki herşey mevlamdan ne olursa zaten razıyız

eş konusunda bernil,rengin,ezel,elara bunlar çoook şanslı maşallahh

gız daha biz başlamadıkk.dün takviye verdim uyku arasında bide su verdim suyu içmiş takviyeyi içmemişş
geldi yanıma bu ne hapı dedi bende vitamin dedim.içmedim ben diyor ayuu
ne oldu seni zehirlicemmi sandınnn ,kuşun için bu vitamin ,bunu içtikten sonra hiç susmadan ötecek bana dedim nasıl hoşuna gidiyor:D

OP
E

_eZeL_

Misafir
gız daha biz başlamadıkk.dün takviye verdim uyku arasında bide su verdim suyu içmiş takviyeyi içmemişş
ne oldu seni zehirlicemmi sandınnn ,kuşun için bu vitamin ,bunu içtikten sonra hiç susmadan ötecek bana dedim nasıl hoşuna gidiyor:D

:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
sümeyye okur valla :hihi:

Tepki
92

Kuş deyince akan sular durur tabii:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ay sen ne kadar umutsuz ve karamsar birisinn
meslegi ögretmenlik olan insanların hayattan hep güzzel beklentileri vardır,umutlarını hiç yitirmezlerr
zaten bölede olmalılar ki ögrencilerede umut olsunlar dimii
gecmişte yaşadıkların evet cok zor ama hayat devm ediyorr aşman lazım artık bunları
cok üzülüyorsan için hala buruksaa ki öledir mutlaka bi uzamndan yardım alabilriisn
sonucta yaşadıgın kolay bişi degil
ama bi evladın ve yüzlercede evladın sayılcak ögrencin varr.onlara daha faydalı olabilmen için kafa olarak rahatlaman gerekiyor

:cee haklısın canım çocuklarımı kaybettikten sonra 4 ay tedavi gördüm zaten ama yine de çok üzülüyorum..hep aklıma geliyorlar..allah korusun bi an yavrunuza bişey oldunu düşünsenize ne halde olurdunuz...rabbim kimseye yaşatmasın ben yapı olarakta biraz hassas biriyim o yüzden çok etkilendim..haklısın onlarca cocuğum var hepsi pırıl pırıl..eylülde işe dönmem şart ya döneceğim ya istifa edeceğim yeterince izin rapor aldım zaten...eşim işe dönmemi istiyor..ben kararsızım bakalım eylüle kadar neler olacak..
birde cnm ailem bana kırgın olduğu için içinde büğük bi özlem var onlara..yani herşey üst üste yaiandı hayatımda ailem yanımda olsa daha çabuk atlatırdım eminim...ama yine de çok şkür rabbim bana bir evlat daha verdii

OP
E

Elara

Misafir
Çinkoyu niçin kullanıyosunuz acaba:acep:

erkek bebek için erkek ve kadındaki testesteron hormonunun yeterli seviyede olması geerkiyor
çinkoda testesteron arttırıyorr
sperm eksikligi olan erkekelrinde cinsel istekleri az olurr
çinko aynı zamanda sperm sayısını ,üretimini ve kalitesini arttırmada da etkili

OP
E

Elara

Misafir
:cee haklısın canım çocuklarımı kaybettikten sonra 4 ay tedavi gördüm zaten ama yine de çok üzülüyorum..hep aklıma geliyorlar..allah korusun bi an yavrunuza bişey oldunu düşünsenize ne halde olurdunuz...rabbim kimseye yaşatmasın ben yapı olarakta biraz hassas biriyim o yüzden çok etkilendim..haklısın onlarca cocuğum var hepsi pırıl pırıl..eylülde işe dönmem şart ya döneceğim ya istifa edeceğim yeterince izin rapor aldım zaten...eşim işe dönmemi istiyor..ben kararsızım bakalım eylüle kadar neler olacak..
birde cnm ailem bana kırgın olduğu için içinde büğük bi özlem var onlara..yani herşey üst üste yaiandı hayatımda ailem yanımda olsa daha çabuk atlatırdım eminim...ama yine de çok şkür rabbim bana bir evlat daha verdii

kesinlikle istifa etme delirdinmi sen ayoll
cok güzel meslegin varr cok şanslısınnn
hep psikolojik olarakta ii gelir sana calışmakk

ayrıca ailen neden kırgın sana.kacarakmı evlendin yoksa

OP
G

gunness

Misafir
6 ve 7.günelr ateşini ölcmedin galiba.
o günelrdeki derecen belli olmadıgı için biyorum yapamıyorum umut ama bugün ovulasyon günün degil ateşine göre

sen niye yapcan ovulasyon testini?denemek amaclımı
deneme amaçlı yapıcam bu ay sonuç alırsam
gülen yüz alıcam işe yaramazsa testler onca para vermiyim
diye galenik sipariş verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar