Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
:hihi:evet dışarıdan görenler şu an bana asosyal diyebilirr ama ben gayet sosyalım artı huzulu ve mutluyum insanların bana ne söylediği yada benim hakkımdaa ne düşündüğü zerre kadar umurumda değil, eşim bana transa geçtiğimi dünyamın sadece bu sayfa olduğunu söylüyo ,ama çok mutlu olduğumun farkında olduğunuda söylüyo,bende sizin aranıza katılana kadar net başında oturanlara çok kızıyodum,ama ben çok şanslıyım öyle dandik gereksiz insanlarla görüşmüyorum samimi ve seviyeli insanlarla beraberim her ne kadar hiçbirinizi gerçek hayatta tanımasamda ben hepinizi böyle seviyorum

sagol cnm
cok kısa zamandır seni tanımama ragmende bende seni seviyorum
burda edilen muhabbetler reel hayatta kimseyle konuşulmuyor

Elara benim ateş tablomu gördün mü :hihi:

ezel senin sanki dün ovulasyon olmuş gibi tablona bakınca.oldumu öle bi belirti???

OP
E

Elara

Misafir
canım ben akşam sigaramı içecemm :rujsigara:
dr 11. gün demişti bana hatırlarsan
ama bu ayda spermler uzun süre olduuuu :(
6 ve 7.günelr ateşini ölcmedin galiba.
o günelrdeki derecen belli olmadıgı için biyorum yapamıyorum umut ama bugün ovulasyon günün degil ateşine göre

Ezel bende senin testten şipariş verdim
daha gelmedi ya 2 gün oldu
yapıcam bende bu ay tesst
sen niye yapcan ovulasyon testini?denemek amaclımı

egem

Daimi Üye
Tepki
517
selam ben geldim kızlar oğluşum uyudu arabasında geldi yatırdım odasına uyuyo bende bi kahve yapıp sizlere bakayım dedim..
eşimle telefonda konuştuk sordum heycanla o nerden çıktı şimdi yine dedi bana ..sende var bi haller ne oldu kız bebek mi istiyorsun dedi...:)
bende evet dedim..o da elimizden bişey gelmez ki canım dedi..kısmet dedi ben dedim peki anestezi ile alakası varmı neden bizim çocuklarımız hep erkek oluyo dedim o da hayır oldunu sanmıyorum dedi..ama çok açıklayıcı bilgi vermedi akşama anlatırım ameliyata gircem birazdan dedi.....:acep:

OP
E

Elara

Misafir
ben çok ot görüyorummm
ama 9. günde görüyodum fakat dr gittiğimde 9. günde yumlar henüz küçük
birde bu çok otlarııı adet olacağım günde görüyorummm

işte mikroskopta cok otlar cıkınca 2-3 gün sonrası ikişki ideal oluyor
sendede tam böle olmuş

ya kızlar yanlış bakmışım 11.gün ve 13.gün olmuş geçen ay
bakın şöyle yani

4.gün 36,1
5.gün
6.gün
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4 *****
12.gün 36,2
13,gün 36,5 *****
14.gün 36,6
15.gün 36,6
16.gün 36,8
17.gün 37
18.gün 36,7
19.gün 36,5
20.gün 36,7
21.gün 36,7
22.gün 36,7
23.gün 37
24.gün 37
25.gün 36,5
26.gün 36,6
senin 12.gün ovulasyon olmuş.
12.gün sabah ateş ölcmüşsün 36.2 cıkmış
o akşamki ilişki ideal ama cokta gec kalmamak lazım.
yumun catladıgı için ertesi gün birden ateşin 36.5 e cıkmış

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba arkadaşlar nasılsınız? kızımı banyo yaptırcam bir bakıyım dedim.

OP
E

Elara

Misafir
ee yani umut adet gününü biliyosun
tahmini ovulasyonunu biliyosun ne diye
spermleri uzatıyosun 4-5 gün ideal
ama 7-8 gün bile olsa olma şansı var
bence

en ideali 3 gündür.fazlası sperm kalitesini düşürür

ben arayım "ilişki günlerin dogum tarihin ne diye sorarım
sen olsan fikifikiden sonra sigara içtinmi diye sorarsın
ezel cok zevklimiydi önce kim orgzm oldu diye sorarr
rengin ve bernil kullandıgın takviye varmıydı,kac ay diet yaptın ,neler yedin diye sorarlar
güneş bacaklar omuzda,bel altında yastık varmıydı diye sorar
kadında bön bön kameraya bakakalır heralde

Tepki
92
arkadaşlar ben kısaca kendimden bahsedeyim geriye dönük okuyamayanlar için tekrardan tanışmış olalım :)

ben 28 yaşındayım 2,5 yıl önce 21+4 haftamda ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybettim..
çok zor günler yaşadım sonra tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu sağlıkla ismi poyraz..
eşim 39 yaşında ve anestezi uzmanı ben de ilkokul öğretmeniyim..şu an raporluyum tabii oğlum daha 6 aylık eylüle kadar evdeyim..sonra bilemiyorum
bir kızım olmasını isterim ama buna gücüm yok sanırım birde eşimin yaşından dolayı tereddütlerim var daha oğlum da kü.ük bi kızım olmasını çok istedikçe rabbim bana 3 erkek evlat verdi..önemli olan sağlıktı tabii...:dertli:
kısaca ben böyle bahsettim kendimden inşallah daha sık katılırım sizin muhabbetinizden bi anlayabilsem :))

Hoşgeldin bende yeniyim Kaybettiğin bebeklerin için başın sağolsun, poyrazınıda analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallh, daha bebğin küçükmüş şimdi düşünmemen normal ilerde inşallh gönlüne göre bir kız evlatta verir yaşlarınızda da takacak bişey yok benim eşimde 40 yaşında ama hiç yaşından dolayı bişey aklıma gelmedi ben hep kendi yaşıma bakıyorum

OP
E

Elara

Misafir
elara..ne..yıyosun..valla..arık..senı..takıbe..aldım..ona..gore..bendaha..baslamadım..ama:dertli

bacım ben diet yapmıyom halaa :)
kıymalı makarna yedim yanında yogurt
taze sıkılmış portakal suyu
havuc ve kereviz salatası
yani kısmen bizim diete uyuyor yogurt olmasaa
ama şimdiden depo yapayım kalsiyumu 3 ay pek tüketemicem cünkü

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Hoşgeldin bende yeniyim Kaybettiğin bebeklerin için başın sağolsun, poyrazınıda analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallh, daha bebğin küçükmüş şimdi düşünmemen normal ilerde inşallh gönlüne göre bir kız evlatta verir yaşlarınızda da takacak bişey yok benim eşimde 40 yaşında ama hiç yaşından dolayı bişey aklıma gelmedi ben hep kendi yaşıma bakıyorum

sağol çok teşekkür ederim

OP
E

Elara

Misafir
selam ben geldim kızlar oğluşum uyudu arabasında geldi yatırdım odasına uyuyo bende bi kahve yapıp sizlere bakayım dedim..
eşimle telefonda konuştuk sordum heycanla o nerden çıktı şimdi yine dedi bana ..sende var bi haller ne oldu kız bebek mi istiyorsun dedi...:)
bende evet dedim..o da elimizden bişey gelmez ki canım dedi..kısmet dedi ben dedim peki anestezi ile alakası varmı neden bizim çocuklarımız hep erkek oluyo dedim o da hayır oldunu sanmıyorum dedi..ama çok açıklayıcı bilgi vermedi akşama anlatırım ameliyata gircem birazdan dedi.....:acep:

hımm tşkelr.sen akşamm bidaha sor bakalımm :)
eşin istiyormu bi cocuk daha

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sizler çok şanslısınız benim eşim kesin uymaz böyle diyetlere :(
hiçbişey de yapmaz kız olsun diye inanmıyo o böyle şeyler ne bileyim..bende bişeyler yapmazsam hep oğlum olacak gibi hissediyorum hayırlısı artık..
bunca acıdan sonra gerçi cinsiyet düşünmek bana biraz lükss:acep:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
en ideali 3 gündür.fazlası sperm kalitesini düşürür

ben arayım "ilişki günlerin dogum tarihin ne diye sorarım
sen olsan fikifikiden sonra sigara içtinmi diye sorarsın
ezel cok zevklimiydi önce kim orgzm oldu diye sorarr
rengin ve bernil kullandıgın takviye varmıydı,kac ay diet yaptın ,neler yedin diye sorarlar
güneş bacaklar omuzda,bel altında yastık varmıydı diye sorar
kadında bön bön kameraya bakakalır heralde

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar