umut tüm kızlarla karşılaşma imkanımız olsa ilk senin kutuyu kurcalıcam senin gözünde bi doktor olarakk
:gul::gul::gul::gul:
olabilir canım kız gibi duruyor
umut tüm kızlarla karşılaşma imkanımız olsa ilk senin kutuyu kurcalıcam senin gözünde bi doktor olarakk
olmadı biraz gaz alırız odayı doldururuz adam etkilensin diye
tabi cnm akşam biraz konuştuk zaten ama bu yönünü de sorarım bakalım ne diyecek haber veririm size sorunca
gazını nasıl çıkarıoyon ozman yaw.
altı sıktıgında üstten cıkar ,gegiriyorsan o daha kötüü
doğru evet artık bionun tutmayanlarıda çok arttı gerçekten çok zor bi diet ,millet bu dieti yapmadanda buluyo erkek çocukları,bide elera senin eşin de yapacakmı dieti,erkekler sadece süt ve süt ürünlerindde uzak dursa tatlı yeseler olmazmı benim eşim çok seviyo tatlıyı abartmadan yese diyorum geçi ben çok inanmıyorum erkeğin bu diette etkili olduğuna ekstraları yapsa yetmezmi
umut sen bu akşam kuru fasulyenin gazlarını sal o adama o ona yeter![]()
![]()
![]()
kız yok valla ayyy sevmem öyle gazlı şeyleriii
ne bilim demekki gaz oluşmuyo
ayy nelerden bahsettiriyosun bana :acep::acep:
doğru evet artık bionun tutmayanlarıda çok arttı gerçekten çok zor bi diet ,millet bu dieti yapmadanda buluyo erkek çocukları,bide elera senin eşin de yapacakmı dieti,erkekler sadece süt ve süt ürünlerindde uzak dursa tatlı yeseler olmazmı benim eşim çok seviyo tatlıyı abartmadan yese diyorum geçi ben çok inanmıyorum erkeğin bu diette etkili olduğuna ekstraları yapsa yetmezmi
evet cnm ailem uzakta burda gurbetteyim aşimin ailesi de mesafeli soğuk insanlar zaten onlarlada çok görüşmüyoruz o yüzden sanırım atlatmam zor oluyo...ama zaman herşeyin ilacı ne yapalım elimden bişey gelmedi
pisssss kıızzzzzzzz
size birdaha ne yediğmi söylemiycemmmm :dertli::dertli::dertli:
fantazilerden fiki fikielrden bahsederken pek bi hoşuna gidiyorduuky: <----
pırtlardan bahsedincemi utandın ayoll

cnm senin acil bi arkadaşa ihtiyacın var bu dönemi ancak öyle atlatırsın ,keşke ailen olsa daha rahat atlatırdın,bende çok kötüydüm kendimi çok yalnız hissediyodum kimseye güvenmiyodum ama buraya üye olduktan sonra çok rahatladım eskisi gibi oldum sende inş zamanla toparlanırsın
umut bak senin avatarın hareketlisini buldumm
bunu begenirsen bunuda koyabilirisnn,yok dersen şuanki de cok güzel
naz yapıyo Eloş sigara içmek istiyo belli, arkadan başladı
öntarafa geçelim konuşmaya bizide konuşturacak ki
sigaraya yaksın beşi biyerde istiyo :cikolata:
tecrübeli hatun
ordada güneşle ezel beni tahrik etti
naz yapıyo Eloş sigara içmek istiyo belli, arkadan başladı
öntarafa geçelim konuşmaya bizide konuşturacak ki
sigaraya yaksın beşi biyerde istiyo :cikolata:
tecrübeli hatun
erkegin meni ph sıda öenmli cnm