Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
B

breeze

Misafir
hoşgeldin meltemm naberr
regli belirtilerinde gögüs sızlaman ne zmaan başlar
bu ay erken başaldıysa hamile olabilriisn belkii

bacımm tabiki sorcan ben o anlamda sölemedimm
hani o sayfaya fikrimi yazmazsamm sebebi budur anlamında yazmıştım:)

cnm yani aslında tam bu zamanlar başlar...normal zamanı aslında..ama garip olan 2 şey var...kasıklarımdaki ağrı bide çok çabuk acıkıyorum...cnm test yapmak için çok erken dimi?kaç gün sonra yapılmalı sence..

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir

"...Her kışın bir baharı,Her gecenin bir neharı vardır..."

Tüm zerrelerim ve tüm hissiyatimle Sana Teslim oldum bugün...Seni andım..sana hep inandım,sana dayandım..

Eyy yazı,kışı,baharı yaradan...Eyy geceden sonra gündüzü koyan...Eyy gökyüzünü ayakta direksiz tutan...Sen Subhansın..Sen Sultansın...Sen Rahmansın...Sen settarul-gaffarsın..

Tüm zerrelerim ve hissiyatimle,senden sabahı ve baharı dileniyorum şimdi..

Cumalar hürmetine,mübarek vakitler hürmetine,Cumaları değerlendiren mübarek ve sevdiğin kullar hürmetine,Rasulullah (asm) hatrına,Sana yaklaştıracak herşeyi bize lutfunla ihsan et...

Baki muhabbetlerle,Hayırlı cumalar ...

OP
G

gunness

Misafir
kızzzlaaaarrr ben geldim pazar gününden beri bizim internet bağlantısında bir sorun vardıı...bu sbah giderildi..inanın ilk işim buraya girmek olduu..
çoook özledim siiiziiiiiiiiiiiii

kızlar biraz geçmişi okuyım bari...
var mı bir gelişme değişiklik falan
benim dene üzerinden tam 1 hafta geçti...hala kasığımın sağ tarafında batmalar oluyor..dün ve bugün göğüslerimde hassasiyet başladı..reglimi olcam acaba:uzgun::uzgun:
test yapmak için erken değil mi??:sinifsinif:

aaa olur mu öyle görmemişizdir seni ya
işler yoğun bazen bakamıya biliyoruz:)
hoşgeldin canım bence yap test belki çıkar
ne kaybedeceksin ki:huhuu:

OP
E

_eZeL_

Misafir
hahaaaaaaaaaaaaaaaaa cok komikmiş gerçekten altın meselesi ezel süpersin ya

kocamın dediği gibi umut işte :ilknur:

kızzzlaaaarrr ben geldim pazar gününden beri bizim internet bağlantısında bir sorun vardıı...bu sbah giderildi..inanın ilk işim buraya girmek olduu..
çoook özledim siiiziiiiiiiiiiiii

kızlar biraz geçmişi okuyım bari...
var mı bir gelişme değişiklik falan
benim dene üzerinden tam 1 hafta geçti...hala kasığımın sağ tarafında batmalar oluyor..dün ve bugün göğüslerimde hassasiyet başladı..reglimi olcam acaba:uzgun::uzgun:
test yapmak için erken değil mi??:sinifsinif:

hoşgeldin canıımm geçen ay benimde senin gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı ama sonuç ortada yinede belli olmaz inşaAllah hamişsindir hayırlısı olsun

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bir arkadaşım izlemiş ömer çelakıln programında yatagın yönünü degiştirince erkek bebek oluyomuş izleyen varmı o programı nettede bulamadım 18 martaki programda söylemiş

ben izlemedim ama tahmini bişi söleyeim
kadının sagına yatmakla ilgili bişi sölemiş olabilirr
mesela ben eşimle yüzyüze uyuyamamm.şuan sagıma yatayım diye yatagın diger ucuna yatıyoruzz.
yani eşim sol tarafımda kalıyorr
başka bi nedeni varmı bilmiyorum

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
son 10 dakka olduğu için iyice salaklaşmıştır belkide

bence de :cokkomik:

Merhabalar

İnşallah sağlıklı bir kızın olur darısıda bizim başımıza artık, benim oğlumdda çok midem bulandı bayağı çektim kızda daha beter oluyosa yandım o zaman tabi kızı tutturabilirsem

hoşgeldin inşallah canım darısı sizlere

anammmmmmmmm yanmayım daha önce tutmuş olsun ne olur kızlar bugün cuma dua edin bana
tutmuştur o annesini üzmeden gelecek bak gör

kakuşum teşekkür ederim bilgileriçin

ne demek süt kardeşim

ya selam verdim yine kimse almadııı..halbuki ben sizi çookk özlemiştimm:uzgun::uzgun:
bkz..1346

hoşgeldin breeze oğlanı servise bindirdim anca gördüm seni

OP
B

breeze

Misafir
aaa olur mu öyle görmemişizdir seni ya
işler yoğun bazen bakamıya biliyoruz:)
hoşgeldin canım bence yap test belki çıkar
ne kaybedeceksin ki:huhuu:

hoşgeldin canıımm geçen ay benimde senin gibi kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı ama sonuç ortada yinede belli olmaz inşaAllah hamişsindir hayırlısı olsun

ya eşim bana kesin hamilesin diyo..bide burada bir arkadaşım var oda hamilesin bence falan diyor..bende korkuyorum test yapmaya..eğer çıkmazsa çok üzülücem..bari 15 gün sonra yapıyım varsada boşa üzülmemiş olurum..bir arkadaşım dediki eger o gün hamile kaldıysan yumurtan anca rahime düşmüştür dedi..
sperm yumurtaya yerleşince 6 günde rahme inermişş..bunu söyleyen arkadaşım hemşire..15. günde anca silik çıkar dedi...bende eğer varsa hamilelik bide gözükmezse moralim bozulur diye bakmaya korkuyorum:uzgun::uzgun:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

ezel senin sayende inanki hırs yapıyorum ılk cocukta yılmadan ugrasıyorsun
işallah tüm dileklerin gerçekleşir cnm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ya eşim bana kesin hamilesin diyo..bide burada bir arkadaşım var oda hamilesin bence falan diyor..bende korkuyorum test yapmaya..eğer çıkmazsa çok üzülücem..bari 15 gün sonra yapıyım varsada boşa üzülmemiş olurum..bir arkadaşım dediki eger o gün hamile kaldıysan yumurtan anca rahime düşmüştür dedi..
sperm yumurtaya yerleşince 6 günde rahme inermişş..bunu söyleyen arkadaşım hemşire..15. günde anca silik çıkar dedi...bende eğer varsa hamilelik bide gözükmezse moralim bozulur diye bakmaya korkuyorum:uzgun::uzgun:

sabret canım bence başka işlerle uğraşşş

OP
B

breeze

Misafir
ay kızlar müge anlıyı seyrediyorum ...bir kadın öldürülmüştü katil zanlısı oğlu çıkmışş....ayyy evladın hayırlısı yaniii.....

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
oğluma hamile kaldığımda başka evdeydik orda eşim solumda yatardı bende hep sağıma dönerek uyurdum.
bu evimiz değişince yatakta değişti şimdi eşim sağımda ben de soluma dönüyorum mecburen ben de nefes nefese uyuyamam.inşallah bunda da vardır bi hayır dimi kızlar

OP
E

Elara

Misafir
cnm yani aslında tam bu zamanlar başlar...normal zamanı aslında..ama garip olan 2 şey var...kasıklarımdaki ağrı bide çok çabuk acıkıyorum...cnm test yapmak için çok erken dimi?kaç gün sonra yapılmalı sence..

evet cok erkenn cnm.
regli gününe kadar bekle bencee
ama yok cok merak ediyorum dersen hcg degerine baktırabilirisn.
orda ilişkiden 1 hafta sonra cıkıyor

Bu kızlar çok ayıp ediyor farkındayım. Gıcıklar işte.
Ben arkadaşımın selamını aldım şimdi.

ohoooo kadın geldii nerdeyse cıkacak sen yeni selamını alıyonn
seninde diger kızlardan farkın yok şimdi camur atma kızlara :eek:ky:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
oğluma hamile kaldığımda başka evdeydik orda eşim solumda yatardı bende hep sağıma dönerek uyurdum.
bu evimiz değişince yatakta değişti şimdi eşim sağımda ben de soluma dönüyorum mecburen ben de nefes nefese uyuyamam.inşallah bunda da vardır bi hayır dimi kızlar

İnşallah cnm.

OP
A

asidemet

Misafir
ben izlemedim ama tahmini bişi söleyeim
kadının sagına yatmakla ilgili bişi sölemiş olabilirr
mesela ben eşimle yüzyüze uyuyamamm.şuan sagıma yatayım diye yatagın diger ucuna yatıyoruzz.
yani eşim sol tarafımda kalıyorr
başka bi nedeni varmı bilmiyorum

yani şimdi sağ ne anlama geliyyyy sol ne anlama geliyyyy ben solumda yatıyorum -yardim-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim-yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar