Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
19
kızlar bir arkadaşım izlemiş ömer çelakıln programında yatagın yönünü degiştirince erkek bebek oluyomuş izleyen varmı o programı nettede bulamadım 18 martaki programda söylemiş

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ayyy inşallah kız bu mide bulantısı genelde kıza hamişken oluyo diyolar

inşallah ben daha hamile kalmadan kızım olsunda mide bulantısına razıyım demiştim :3:
oğlumda hiç olmadı gerçekten bir gün bile midem bulanmadı ama bu sabah akşam yokluyor beni.buna şükür gene kusmuyorum en azından.
kızz asi bu arada ikimizinde kızları süper allahım esirgesin inşallah bizimde böyle kızlarımız olur:huhuu:

OP
E

Elara

Misafir
amin canım aminn
ama bernil ilginç olan biz bebek düşünmeye karar verdiğimiz son 5-6 aya kadar hiç dile getirmezdi bunu son bikaç aydır açıkca söylüyor
ve beni en çok korkutannn 3.yüde deneriz dedi :(
ben 3. yü yapana kadar 45 olurum herhalde :hihi:

eşinde haklı,bu kadar ugraştık olmuşken farklı cinsiyet olsun istiyor haklı olarak
inş olur bi ogluşunuzzz
o arada deseydin ya keçiboynuzu içmezsen olmaz diye :)

neyse..kızlar..benım..ggunum..var..kahvaltı.gunu..hazırlanayım..ortalıgımı..toplayım..cıkıcam..gorusuruz..gellınce..

ay bernil ne cok günün oluyor yaa.misafirler filann
valla i idare ediyon hee 3 cocuklaa
ben 1 cocukla bile biyere gidip gelmeye üşeniyorum
bana gelecekleri zamanda bi panik bi telaş cok yoruluyorum
valla bravo sana

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kız kakule, benim bir arkadaşın oğlu var şimdi gene gebe. Öldü kusmaktan, mide bulantısından. Demiştim sana bunu daha önce. Gelecek hafta öğrencek cinsiyeti. O zaman belki bu da senin bebeğinin cinsiyetiyle ilgili ışık tutar bize:)

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Elara: Darıldın mı cicim baba, hiç bakmıyorsun bu yana, darıldıysan barışalım, kumru gibi koklaşalım.

OP
E

Elara

Misafir

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Kız kakule, benim bir arkadaşın oğlu var şimdi gene gebe. Öldü kusmaktan, mide bulantısından. Demiştim sana bunu daha önce. Gelecek hafta öğrencek cinsiyeti. O zaman belki bu da senin bebeğinin cinsiyetiyle ilgili ışık tutar bize:)

gerçekten bir ışık olabilir bana hadi bakalım inşallah kızı oluyordur.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
diğer hamileliğimde 9 ay yedim içtim hiç bişey anlamadım.

severim senin prenses diyen dillerini.
kız sakın benim kızıma o dondan çıkan altınlardan takayım deme:cokkomik::cokkomik:

hoşbulduk sağol canım

hahaaaaaaaaaaaaaaaaa cok komikmiş gerçekten altın meselesi ezel süpersin ya

OP
A

asidemet

Misafir
inşallah ben daha hamile kalmadan kızım olsunda mide bulantısına razıyım demiştim :3:
oğlumda hiç olmadı gerçekten bir gün bile midem bulanmadı ama bu sabah akşam yokluyor beni.buna şükür gene kusmuyorum en azından.
kızz asi bu arada ikimizinde kızları süper allahım esirgesin inşallah bizimde böyle kızlarımız olur:huhuu:
canım ewet maşallah oğluşumda bendede miğde bulantısı olmamıştı ya ben sana bikaç bişey sorucam
1_fikifikiden sonra hemen kalktınmı yoksa biraz yattınmı
2_kuruydun değilmi (filistinli çocuk meselesi )
3_sadece ogünlerdemi oldu fikifiki
haydi cevapla bakiiiimmmmm:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir

cnm ben daha önce belirtmiştim sana bu konudaki düşüncemi
o zaman anlayamadım birdaha yaz, benim kafa zor basar dersen yazayım tekrar :D
günaydın Elaraaa hoşgeldinnn

canlarımmmm ben geldim
cumanız mübarek olsun şehzade anaları:sirin:
inşallah hepinizin kucağında birer oğlanla fotoğraflarınızı da görürüm burda.

aminn cnmmmm
Rabbim senin kucagınıda güzel hayırlı saglıklı bi prensesle doldursun inş.yuvanıza bereeket getirsinn

OP
B

breeze

Misafir
kızzzlaaaarrr ben geldim pazar gününden beri bizim internet bağlantısında bir sorun vardıı...bu sbah giderildi..inanın ilk işim buraya girmek olduu..
çoook özledim siiiziiiiiiiiiiiii

kızlar biraz geçmişi okuyım bari...
var mı bir gelişme değişiklik falan
benim dene üzerinden tam 1 hafta geçti...hala kasığımın sağ tarafında batmalar oluyor..dün ve bugün göğüslerimde hassasiyet başladı..reglimi olcam acaba:uzgun::uzgun:
test yapmak için erken değil mi??:sinifsinif:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Duanın makbul olduğu zamanlar
Ezan okunurken ve ezan ile kamet arasında yapılan dua. Kur’an okunurken, Kur'an-ı kerim hatmedilince, Kâbe-i şerifi görünce, yağmur yağarken, düşmanla karşılaşınca, zulme uğrayınca, cemaat halinde iken, farz namazlardan sonra, kalbinde incelik hissettiği an, Esma-i hüsna ile, ism-i a'zam ile dua edince, seher vakti, yalvararak dua etmek, Bid’atlerden sakınmak, gafil olmamak, uyanık olmak, helal yemek, haramlardan kaçmak, Cuma günü ve gecesi, Recebin ilk, Şabanın 15. gecesi, Bayramın birinci geceleri, Arefe günü, Ramazan gün ve geceleri, iftar zamanı edilen dualar makbuldür.

Erkek çocuk olması için:
Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur. (Şir’a şerhi)

Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.)

Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar