Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel ben sabah yıne yaptım bonıeye nasıl cızık cızık goruntu sankı faça atmış kendıne:cokkomik:
aynı o resimdekı gıbı yanı ne oldu buna ya ben denkmı getırdım acaba bu sefer cok otlu
. hıc bısey olmazdı cok sasırdım sen yapmaya devam et ezel

canım akıntından anlarsın yumurtanın çatladığını bence yarın çatlar akıntını sürekli kontrol et

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canlarımmmm ben geldim
cumanız mübarek olsun şehzade anaları:sirin:
inşallah hepinizin kucağında birer oğlanla fotoğraflarınızı da görürüm burda.

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

haskena bu linkleri tekrar yapıştır imzana
şifrenide hemen degişmişin yoksa kendim degiştircektim
ammaa kıymetliymişş ,mitten filanmısın gizli şeylermi yazıyon napıyon
ama benim başkalarının mesajını okumak yada başka şeyelr yapmak tarzım degildir.
şifreni zaten degiştirr ama bukadar acelen neydi onu anlamadım

herneyse...

................................

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar size bişey anlatayım gülün biraz :D

akşam eşimle fiki fiki yaptık tabi bu komik kısmı değil onu hep yapıyoruz alışttınız zati :p
karanlıktı tabi eşyalarımızı çıkarırken bişey fark edilmiyor sonra fiki fii bitti giyinicez ışığı açtık dedim sana beşi bir yerdeli donumu göstereyim mi o ne be dedi bir baktı gülmeye başladı adam dedi sen kafayı yedin iyice umut fakirin ekmeğidir naparsın diyor ama görseniz cidden çok komik yaa 5 tane küçük altın taktım bide hepsininde kurdelesi var :D
sonra sabah küçük altınları çıkarıyorum neden çıkarıyorsun onları diyor dedim çamaşırımı değiştirdim bunu spete atıcam bide biz onları millete asıcaz düğünde dernekte diyor bende sen bu küçük altını başkalarının poposuna sürmediğini nerden biliyorsun benim ipeğim senin ellerinden bile temiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar