kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
görüşürüz cnm,altınları unutma
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
telefonla konuşsak bu kadar iyi anlaşamayız galiba umut canımsın benimmmm
ben yinede rahim filmi istemeyide düşünüyorum.gerçekten hamile kalmakta zorlananlar için çok ii geliyormuş....kanalalrı genişletiyormuş.ufak yapışıklıkları açıyormuş falan..bende sağ tüpte sorun yok ama soltüp şüpeli.ayrıca gerçektende rahim filmi bence bizim gibi uzun zamandır uğraşanlar için belki kolaylaştırıcı olur...benim kafam şu hormon testlerimde.inşallah temiz çıkar arkadaşlar....
umut senin eşin sigara kullanıyomu
kullanmazmı canım 1-1,5 paket
ve işi bedenen yorucu ve stresli
hayırlısı canım
bak egenin eşide kullanıyormuş ama oda içiyomuş havıç suyu
yok cnm öylesine sordum,bencede onunla alakası yok benim arkadaşımda eşide kullanıyo onun eşide 1,5 paket içiyo onunda 2oğlu var öyle başka tanıdıklarımda var
sen ne kadar içiyosun canım
ben 1 paket içiyorum,gelecek hafsanonu bırakıyorum inş,karar aldım,gel beraber bırakalım
umutçum benim eşim ağzına sürmez sigarayı 3 kız
canım benimki değişik zaten
güzndüz hiç içmiyorum iş yerimde yasakk
hem içmemde zaten burda
ama evde yemekten sonra 3 tane felan içiyorum
birde arkadaş ortamlarında
benimki psikolojjik galibagündüz hiç aklıma gelmiyor
ama evde canım istiyoooo değişikkk
bende öyleyim umut dışarıda içmiyorum kesinlikle yalnızken içiyorum zaten 2 seneye yakın zamandır içiyorum önce içmiyodum
sana iyi izin veriyo valla
hoşlanmıyo ,ayrıca kokusunuda hiç sevmez ben içerken üzerime bişeyler alıyorum saçımı kapatıyorum koku sinmesin die,bırakacağımıda söylemiştim aylar öncetarih verdim ona bırakmak için çok sevindi,
annemler duysa benim içtiğimi inanmazlar
bende öyle her yerde içmem
hem zaten bırakacağımı hep düşündüğüm için
aynen benimkilerde çok üzülürler,bilenlerde çok az 10 parmağımı geçmez bilenler, sen kaç senedir içiyosun
hadi canım inşallahhhh bırakırsın
inş cnm dua et, ben tatile gittiğimde falan 15 20 gün ağzıma almam dediğin gibi psikolojik galiba