Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ben yinede rahim filmi istemeyide düşünüyorum.gerçekten hamile kalmakta zorlananlar için çok ii geliyormuş....kanalalrı genişletiyormuş.ufak yapışıklıkları açıyormuş falan..bende sağ tüpte sorun yok ama soltüp şüpeli.ayrıca gerçektende rahim filmi bence bizim gibi uzun zamandır uğraşanlar için belki kolaylaştırıcı olur...benim kafam şu hormon testlerimde.inşallah temiz çıkar arkadaşlar....

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar selam..dra gittim.memişimden süt gelor dedim....
bıktım senden dedi:hihi::cokkomik:
ne çok kendini dinlion dedi...
gel bidaa baştan aşşağı muayene edeyim dedi.az akıntım varmış.fitil vercek.hormon tahlili verdi.sonuçlarını alınca ilaç yazıcak...salak gibi bhcg testi istemeyi unuttum:3::3:
neyse yarın sonuçlarımı alıcam.ilaç yazıcak.bhcg testide istiycem
işte böle hanımlar.kist falan gormüyom dedi...rahimde ii dedi...şimdi inşallah bu prolaktin yüksek çıkmaz.......

inşallah canım iyi sonuçlar alırsın

hıı kötü düşünme canım ya olur inşallah en kısa zamanda stres yapma bir evladın olmuş gene olur inşallah

inşallah bekliyoruz canım

Canim ben senin yerinde olsam bu ay Rahim filmi cektirirdim onun sonucunda hamile kalan cok oluyor tikali kanal v.s kalmiyor bu aradada esinin spermini kaliteli ve hizli hale getirmek icinde kürler uygula hic birsey yapmiyorsa günde 1 bardak havuc suyu icsin suda olabilir eger cinsel perhiz uzunsa spermler yavas ve kalitesiz oluyor onun icin cinsel perhiz 4 günü gecmemesi daha iyi olur burada bi sitede yaziyordu ben okudum yani yum.gününden 4 gün önce korunmali iliski öneriyorlar yani anlatabildimmi cikiyorum sonra görüsürüz...

ona dikket ediyordumda bu ay uzadı süre nasıl olacak bilmiyorum :(

umutcum biz hep zamanlama yla uğraştığımı için hamiş kalamıyoruz emin ol...
bendende sperm testi rahim filmi herşeyi istedi...biliyorsun başıma gelenleri.bugün yine sperm testi olması ii olur dedi.en azından eşinle ilgili sorun yoksa sana yoğunlaşırız dedi.ama eşim hayatta gidip vermez:deli:büyük konuşmayım ama olmazsada mecbur gidecek...

ayyy mimoza bizde senine ikiziz galiba :)
benim kocada aynııı seninkinden nerden çıkarısyosun bu tür şeyleri diyo bana
biz hem erkek bebiş olsun hemde hamile kalalım diye çabalıyoruz birazda bu yüzden sanırım zorlanıyoruz
kız bebiş isteseydik şimdeye dek kucağımızdaydı sık ilişkiyle dimi ama :cokkomik:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
aynen öle umutcum..hele bi regldn sınra sık ilişkiye gir bakalım 3-4 aya nasıl bebe karnında..:hihi:ama işte bizim işler karışık:hihi:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar benim her iki hamileliğim de çok sık ilişki ile oldu buna eminim bence hiç alakası yok ilişkii ile o yüzden hamilelik şansını arttırmak için gün aşırı ilşki daha sağlıklı olur..

egem

Daimi Üye
Tepki
517
gün aşırı ,her gün hatta daha fazla ilişki yaşandı bende iki hamileliğimde de ama 3 oğlum oldu :(

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar sigara kullananlra havuç kürü yasak haberiniz olsun.....adna saraçoğlu özellikle didi...sigara ve havuçtaki bi madde kanser riskini artırıyormuşş.sigara kullanmayanlara uygun bu havuç kürü...ama keçi boynuzu kürü yapılabilir...benimki ne zamandır pekmezini yiyor ama kür daha etkiliymiş.

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar benim her iki hamileliğim de çok sık ilişki ile oldu buna eminim bence hiç alakası yok ilişkii ile o yüzden hamilelik şansını arttırmak için gün aşırı ilşki daha sağlıklı olur..

öylemiii
yumurtlama günü felan ona dikkat etmiyormuydunuz ???
gerçekten anlatsana canım bi 3 bebişinde erkek olmuş senin

OP
E

_eZeL_

Misafir

egem senin bebeğinin olduğu ilişki yumurtlama gününe denk gelmiştir bide zaten böyle bir kurak yok yani sık ilişkide kesin kız olur diye yumurtlama gününden 2 gün önce ilişki kız ihtimalini arttırıyor çünkü x ler vajinada daha çok yaşayabiliyor

egem

Daimi Üye
Tepki
517
öylemiii
yumurtlama günü felan ona dikkat etmiyormuydunuz ???
gerçekten anlatsana canım bi 3 bebişinde erkek olmuş senin

valla arkadaşım ilk hamileliğimde eşimde ben de kız olur diye düşündük öyle geçti içimizden..yeni evliyiz tabi sık ilişki oluyordu öyle çok çok yumurtlama takibi falan yapmadım ben akışına bıraktık..ikizlerime biri kız biri erkek demişlerdi çok sevindik ama ikisi de erkek miş aslında zaten ikizlerde cinsiyette yanılma sık olabiliyo neyse,ikinci hamileliğim de de eşim dedi üzülme oğullarımız bize kardeşlerini yolluyacak belki bu sefer bi kızımız olur dedi..eşim beni biraz fazla teselli etti sanırım o zamanda çok sık ilişki yaşaık..:) ben kız olur bu sefer demiştim ama cinsiyette sormadık bu sefer önemli olan sağlıklı olsun dedik..sağlıkla kavuşayım dedik böyle üzücü bi kayıptan sonra cinsiyet lüksümüz olmadığını düşündük..dr umuz da hiç söylemedi taa ki detaylı ultrasondaki radyolok kesin oğlunuz oluyor diyene kadar bilmiyorduk...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
hıı birde havuç küründen bahsetmişiniz etkisi var mı bilmem tabi ama benim eşim her sabah kahvaltıda bir bardak havuç suyuiçer,beslenmesine çok dikkat eder..ben vejeteryanım pek et yemem sadece çok az kıyma yani köfte yerim...
aklıma gelenler bunlar başka soracaklarınız varsa cevaplarım kızlar

OP
E

_eZeL_

Misafir
valla arkadaşım ilk hamileliğimde eşimde ben de kız olur diye düşündük öyle geçti içimizden..yeni evliyiz tabi sık ilişki oluyordu öyle çok çok yumurtlama takibi falan yapmadım ben akışına bıraktık..ikizlerime biri kız biri erkek demişlerdi çok sevindik ama ikisi de erkek miş aslında zaten ikizlerde cinsiyette yanılma sık olabiliyo neyse,ikinci hamileliğim de de eşim dedi üzülme oğullarımız bize kardeşlerini yolluyacak belki bu sefer bi kızımız olur dedi..eşim beni biraz fazla teselli etti sanırım o zamanda çok sık ilişki yaşaık..:) ben kız olur bu sefer demiştim ama cinsiyette sormadık bu sefer önemli olan sağlıklı olsun dedik..sağlıkla kavuşayım dedik böyle üzücü bi kayıptan sonra cinsiyet lüksümüz olmadığını düşündük..dr umuz da hiç söylemedi taa ki detaylı ultrasondaki radyolok kesin oğlunuz oluyor diyene kadar bilmiyorduk...

o zaman senin ipekte Haskenayla Kakuşun ki gibiymiş :cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
hıı birde havuç küründen bahsetmişiniz etkisi var mı bilmem tabi ama benim eşim her sabah kahvaltıda bir bardak havuç suyuiçer,beslenmesine çok dikkat eder..ben vejeteryanım pek et yemem sadece çok az kıyma yani köfte yerim...

evet yaaa bu et meselesi zaten benim aklımı çok kurcalıyor Ebru Şallıyı sevmiyorsunuz kızlar ama yine ondan örnek veriyorum oda vejeteryan :deli:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

havuç suyu hazırmı ? kendinmi sıkıyosun
sigara içenlere olmaz dedi mimoza
benim eşim hiç dikkat etmez beslenmesine :(
sağol canım bilgilerin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar