Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
sanırım bu topik erkek bebek isteyenlerin topiği yalnış anlamadım değil mii:ilknur:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ben bi bakınayım bakalım sitede kız bebekler için neler var...
gerçi eşim benim böyle şeylere hiç inanıp uygulamaz kür falan ama ..

OP
M

minietek

Misafir
Oy teyzeleri yesin o fasulyayi kiz ne heyecanli ya ta annesi ile babasinin gerdege girdigini günü biliyoruz sonra simdi fasulya oldu sonra dünya güzeli bi bebis olacak sonra büyüyüp okula gidecek bu süper bi mucize....

ahanda bılıyonmu kız gercekten gerdek gününüü:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
ben bi bakınayım bakalım sitede kız bebekler için neler var...
gerçi eşim benim böyle şeylere hiç inanıp uygulamaz kür falan ama ..

Yok canim kizi olanlar erkek bebis istiyo oglu olanlarda kiz bebis hepimizin topigi bu sen Kakulle ve asidemetten tüyolar al onlarda kiz bebek istiyor ama asil Profu topigin Elara sen aktif katil gerisini merak etme zamanla yer yutarsin bütün bilgileri...

OP
G

gunness

Misafir
Yok canim kizi olanlar erkek bebis istiyo oglu olanlarda kiz bebis hepimizin topigi bu sen Kakulle ve asidemetten tüyolar al onlarda kiz bebek istiyor ama asil Profu topigin Elara sen aktif katil gerisini merak etme zamanla yer yutarsin bütün bilgileri...

benle Ezel noluyoruz Hasoşcuummmm ilk olacak :huhuu:

OP
G

gunness

Misafir
güneş sen daha önce neyle korunuyordun doğum kontrol ilacı kullandın mı

4 yıllık evliyim ilk 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım
sevmedim bıraktım bi daha kullanmadım hiç
sonra eşim korunuyo onu da sevmiyorum mızmızlandım
uzun süredir doğal yöntemler tehlikeli günlerde eşim
korunuyo :elis:

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım ne güzel allah herkezin gönlüne göre versin inşallah..benim kadındoğum doktorumun da 2 tane kızı var..bizim 3 tane oğlumuz oldu dr eşimin arkadaşı benim eşim anestezi uzmanı ve dr dedi ki ben de meslek değiştircem anestezi uzmanı olacağım..anestezi gazları çok etkili birinizin de kızı olsun yaa hiç şaşmadı dedi..öyle gülmüştük etkisi varmı bilmiyorum tabii..benim canım o ara çok sıkkın olduğu için üstünde durmamıştım pek

OP
M

minietek

Misafir
Gerci sende gerdek gecesi cok fazla oldu ama en azindan o günleri asagi yukari biliyoz unuttun mu kiz bugün oldu su gün yaptik diye yazdigini...

evet bebek gerdeğini bilmeyen yok dıme ılk sayfada yazzıooo heheh

benle Ezel noluyoruz Hasoşcuummmm ilk olacak :huhuu:

benımde ılkk ama erkek ısteyen tarafdayımm daha tam dıyetlere başlamadan hamıle kaldımm ama dıkkat ettım tabıı az da olsa ilişki günlerı dışındaa:huhuu::huhuu:

OP
G

gunness

Misafir
anladım ne güzel allah herkezin gönlüne göre versin inşallah..benim kadındoğum doktorumun da 2 tane kızı var..bizim 3 tane oğlumuz oldu dr eşimin arkadaşı benim eşim anestezi uzmanı ve dr dedi ki ben de meslek değiştircem anestezi uzmanı olacağım..anestezi gazları çok etkili birinizin de kızı olsun yaa hiç şaşmadı dedi..öyle gülmüştük etkisi varmı bilmiyorum tabii..benim canım o ara çok sıkkın olduğu için üstünde durmamıştım pek

var etkisi Anestezi uzmanlarının oğlu olurmuş genelde

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
4 yıllık evliyim ilk 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım
sevmedim bıraktım bi daha kullanmadım hiç
sonra eşim korunuyo onu da sevmiyorum mızmızlandım
uzun süredir doğal yöntemler tehlikeli günlerde eşim
korunuyo :elis:

iyide bu yöntemlerde sen niye nazlanıyooon onu anlamadım ben :cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
offf kızlarr yaaa bırsürü katlanıcak çamaşır var ütülencekdee bır o kadar en sevmedıgım işş çamasır katlamak ve ütü offfff toz da cabası zaten alerjım varrrr ya off kı ne offffff napcam bennn

salona kocaman bır carsaf serıp katlamave ütülenceklerı ayırmam gerek çok zor gelıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar