Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bende sanki birdaha hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum yorgun hissediyorum kendimi 3 çocuktan sonra 2 acı yaşadım şimdi sadece oğlum var belki çok az bir çocuk ama yine de kendimi 3 çocuğun oldu yeter artık diye düşünüyorum..bazen keşke birde kızım olsa diyorum ama sanki birdaha da hiç kızım olmazmış gibi geliyo..sona giden oğullarımı aklıma getirip kız istediğim için kendimi suçlu görüyorum..
anlıyacağınız kendimi de karmakarıık ve suçlu hissediyorum...
zaman zaman size yazıyorum ama bakıyorum sizin de farklı sorunlarınız var kendi sıkıntımla sizleri de sıkmak istemiyorum..

canım sende yaz duygularını
biz biraz telaşlıyoz bebiş olsun diye ama bu arada seni kaçırıyosak kusura bakma
ama zaman herşeyin ilacı bence kendini suçlu hissetme mevlam herşeyin hayırlsını versin hepimize canım

sohbetlere sende katıl biraz kafan dağılır canım

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende sanki birdaha hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum yorgun hissediyorum kendimi 3 çocuktan sonra 2 acı yaşadım şimdi sadece oğlum var belki çok az bir çocuk ama yine de kendimi 3 çocuğun oldu yeter artık diye düşünüyorum..bazen keşke birde kızım olsa diyorum ama sanki birdaha da hiç kızım olmazmış gibi geliyo..sona giden oğullarımı aklıma getirip kız istediğim için kendimi suçlu görüyorum..
zaman zaman size yazıyorum ama bakıyorum sizin de farklı sorunlarınız var kendi sıkıntımla sizleri de sıkmak istemiyorum..

egem kendini bu kadar sıkma lütfen bence oğluna bir kardeş lazım kız yada erkek bir tane yapmalısın ama daha küçük biraz büyüsün düşüncelerinde değişir bir bebiş daha yaparsınııızzz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
allah razı olsun arkadaşlar evet inşallah biraz zaman geçince bu gücü kendimde bulabilirim..
allah size de inşallah birer bebek nasip eder tüm isteyenlere..

OP
M

minietek

Misafir
kız bu dolanmışta dolanmışşşşşşş

valla kız babası gibi yanlıomu annesi gibi fıldır fıldır mı anlamadım acaba normal mı bu durum

Anlıyacağınız kendimi de karmakarıık ve suçlu hissediyorum...
Zaman zaman size yazıyorum ama bakıyorum sizin de farklı sorunlarınız var kendi sıkıntımla sizleri de sıkmak istemiyorum..

canım allah korusun ama doğru mu anladım 3 çocugundan 2 sini kaybettın anladıgım kadarıyla doğrumu neden

ay maşallah kız tuhaf oldum içinde bir canlı küçücük

evet canım dünde drum öle dedı kalbı atıo artıkk o bır canlı dedıı sabırsızlıkla onu hıssetmek ıstıyormmm ilk kez bu duyguları yaşamak çok farklı ve güzelmış allah sağsalım kucağımıza almayı nasıp etsın sağlıkla buyutelım inşallah yavrlarımızı kız ben şimdiden konusuyorum onunla annem popişini yer dötünü yer annenlebabansenı çok sevıyo senı herzaman korucak ve sevıcez bebeğim korkma sağlıkla gel dıyorum onaa

egem

Daimi Üye
Tepki
517
benim adetlerim çok düzenli
28-29 da bir adet oluyorum hiç değişmedi doğumlarımdan sona da en geç 2 ay sonra adet oldum..iki hamileliğimde de ilk denemem de hamile kaldım o günler birdaha geri gelmez gibi geliyor..hele şimdiki hamileliğim çok zor geçti...hep ağladım hep tedirgin 9 ay nasıl geçti bi ben bilirim bi eşim bide allah

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Canim aramiza hosgeldin benim bi kizim var ve 2 tanede
Kalpleri atmadigi icin sonlandirilmis gebeligim bende hep üzülüyorum bir daha olmuyacakmis gibi geliyor cok asamalardan gectim buna tüp bebekte dahil ama bak simdi burada arkadaslarimlayim ve yeni umut pesinde kosuyorum benim annem hep derki üzülme kizim oglan olan yerden kiz kiz olan yerdende oglan olur sen Rabbine inan duani et vermezsede senin icin böylesi hayirdir diye düsün sükret annemin sözünü aklimdan cikarmadan bir daha evlad sahibi olmak icin caba gösteriyorum bi kizim var birde erkek evlad sevgisi tadmak istiyorum tabi öncelik benim icin sagliklive hayirli evlad ama bu sürec benim icin zor oldugundan birdaha ayni SIKINTILARI yasamamak adina tedbirli davraniyorum Taktiride Rabbime birakiyorum sanada bunu tavsiye edyiorum herseyin basi UMUT unutma............

egem

Daimi Üye
Tepki
517
evet canım doğru ilk hamileliğimde ikiz bebek bekliyordum 21 haftalıkken erken doğumla kaybettim ikizlerimi malesef biri zaten karnımda iken kalbi durmuştu..:(

OP
M

minietek

Misafir
bencede çok zıpır bu çocuk :cokkomik:

BABASI GIBI YARAMAZ OLURSA BEN NE YAPARIMM :hihi::hihi:

çok gezgin çocuk olacak bu baksana
sörf yapiii resmen fasulyaa:uc:

O FASULYAYA KURBAN OLURUM BEN

annesine çekmişşş baksana bodrumda gitmediği yer kalmamışşşşşş :cokkomik:
ay varya bi dünya işim var kalkamıyorummm sizin yüzünüzden :dertli:
işyerindede kimse yok rahat rahat gülüyorum :cokkomik:
KIZ VALLA İLK İSTANBUL DIŞINDA TATİLİMİ EŞİMLE YAPTIM BEN DAHA ÖNCELERI TATILE GİTMEDIM KIZ KIZA AILEM YOLLAMAZDI ANNEMDE KAPALI SEVMEZ ÖLE TATIL FALAN ABIMLERDE ERKEK ERKEĞE ÇOK GİTTİLER BEN GİDEMEMİŞTİM EVLENDIKTEN SONRA ACISINI ÇIKARIM DEDIM

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Canim aramiza hosgeldin benim bi kizim var ve 2 tanede
Kalpleri atmadigi icin sonlandirilmis gebeligim bende hep üzülüyorum bir daha olmuyacakmis gibi geliyor cok asamalardan gectim buna tüp bebekte dahil ama bak simdi burada arkadaslarimlayim ve yeni umut pesinde kosuyorum benim annem hep derki üzülme kizim oglan olan yerden kiz kiz olan yerdende oglan olur sen Rabbine inan duani et vermezsede senin icin böylesi hayirdir diye düsün sükret annemin sözünü aklimdan cikarmadan bir daha evlad sahibi olmak icin caba gösteriyorum bi kizim var birde erkek evlad sevgisi tadmak istiyorum tabi öncelik benim icin sagliklive hayirli evlad ama bu sürec benim icin zor oldugundan birdaha ayni SIKINTILARI yasamamak adina tedbirli davraniyorum Taktiride Rabbime birakiyorum sanada bunu tavsiye edyiorum herseyin basi UMUT unutma............

kız bende umuttt unutma okudum :cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
evet canım doğru ilk hamileliğimde ikiz bebek bekliyordum 21 haftalıkken erken doğumla kaybettim ikizlerimi malesef biri zaten karnımda iken kalbi durmuştu..:(

olamaz allahım rabbim oğluna ve sana sağlık versın sonrada sağlıklı bırde kız versınn inşallah çok üzüldümm evlattan daha büyük acı olcağını sanmıyorumm sabır versın allah sana oğlunada sanada uzun sağlıklı ömür versın inşalllah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Tamam canim ben yazacam herseyi size kiz adimi ne edecen merakli hatun .....

Kiz hicbirsey yapamadin suyunu ic ama %100 olanindan katki maddesi olmasin sulandirilmista olmasin ben Liptonun kaysi cayini aldim arada iciyom iyi tuvalete götürüyor ....

:cokkomik:cnm yanlış anladın ben hani bernile özelden bişeyin adını yazmışsın ya onun adını sormuştum,senin ismin haskena o bana yeter tatlım,ben seni öyle tanıdım

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
banada ismini özelden yazarmısın cnm merak ettim,karpuzun çekirdeğinde kalsiyum yokmuydu,bende geçen haftasonu yaptım meyve salatasını çok sevdi çocuklarda, ceviz ve fındık asidik değilmi sendemi yiyosun cnm

Kiz ben diger tarafta size alkali icecek tarifleri vermistim kaydetmediniz degilmi aksam bulayimda kopy yapayim tembel hatunlar ....

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
:cokkomik:cnm yanlış anladın ben hani bernile özelden bişeyin adını yazmışsın ya onun adını sormuştum,senin ismin haskena o bana yeter tatlım,ben seni öyle tanıdım

Kiz limettiden bahsediyorum diger tarafta BerniL e özelden yazmistim oda momofun kullandigi aklinda kalmis bende momof degil bendim dedim yani özeldeki limettiydi limonun yesili sen realden bulabilirsin .....

egem

Daimi Üye
Tepki
517
haskena sana da çok geçmiş olsun çok şükür bir kızın varmış allahj birkere daha nasip eder inşallah

egem

Daimi Üye
Tepki
517
teşekkür ederim mini etek 2 tane oğlumu kaybettim ben..yüzlerini gördüm kokularını duydum hiç çıkmıyo aklımdan..allah sonradan banabirtane dağa evlat nasip etti çok şükür şimdi oğlum maşallah çok uslu çok tatlı allah hepinize nasip etsin sağlıklı evlatlar sağlıklı doğumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar