Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
dost sana msj attım
umut sanada gelince cvp yazcamm
hazırlandım cıkıyorum
hadi hoş sohbetler size

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kiz o sirf zayif kalsin diye az besleniyo pilavi sadece 2 kasik yiyormus düsünsene ....

Canim bendim o hatta sana özelden yazmistim sende yok demistin Türkiyede :cee

Kiz ben her aksam meyve salatasi yapiyorum biz bayila bayila yiyoruz tel.seyrederken zevkli oluyor her meyveden al biere tane salata gibi dogra üstünede ceviz yada findik koy yiyeceginiz kadar koy kaselere gec telv.önüne hem dizi izle hemye bende sevmiyorum diger türlü yemeyi .....Karpuzu cekirdekleri ile yersen alkali orani yüksek biliyon demi...

Tamam canim aksam tek tek önce kagida dökeyim sonra yazacam özellerinize söz....

banada ismini özelden yazarmısın cnm merak ettim,karpuzun çekirdeğinde kalsiyum yokmuydu,bende geçen haftasonu yaptım meyve salatasını çok sevdi çocuklarda, ceviz ve fındık asidik değilmi sendemi yiyosun cnm

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
selam kızlar,
herkes iyidir umarım, fotoğrafları doldurmuşsunuz sayfanın en altına 10 dakkada gelemedim,çok ağırlaşmış sayfa..

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
dost sana msj attım
umut sanada gelince cvp yazcamm
hazırlandım cıkıyorum
hadi hoş sohbetler size

iyi gezmeler size cnm gelince şu derzi ayrıntılı nasıl yaptığını bi anlatırmısın bende yapayım temizliğe ondan başlayım yavaştan,ben kireçsökücüyü az döküp süngerle yapıyodum ama çok uğraştırıyo elimi deliyo,senin yaptığındaha mantıklı geldi bana

OP
E

_eZeL_

Misafir
bunların sularını sıkıp içsek olmaz mı ya ben hergün
meyve yemeği sevmşyorum sıkınca vitamin değerleri
kaybolurmu ki çok

nar da kabız yapıyo Ezel muz nar yiyosan mutlaka
kuru kayısı ye sabah aç karnına çok işe yarıyo
hem çok fazla potasyum var 15 gündür her
sabah aç karnına 2-3 tane yiyorum

güneş meyveleri suyunu tüketmen daha iyi taze taze sık iç

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Ben karbonatli su icmedim deneme yapacagim ay baslarim düsüncesi ile ama aylardir limetti diye limona benzer bi sebze var yani limonun yesili onun suyunu tüketiyorum cok alkali bi bitki ya aslinda ben söyle bi aksam oturup tam olarak neler kullandigimin listesini cikarip yazayim size daha iyi cünkü böyle siz sordukca aklima geliyor ....

Canim onu ben kullanmiyacam esim kullanacakmis okumus sperm icin iyi oldugunu spermin kalitesini artiriyormus diye kullanmak istedim siparis verdim dedi e canim benim esimde 35 yasinda senin ki gibi genc degil olsun kullan dedim bende ....

haskena yaptığın yemeklerdende arada tarif versen cnm ya

OP
E

_eZeL_

Misafir
ya aç karnına aç karnına ya hangi birini yapayım ben aç karnına sabah aç karnına polen yiyorum eee onu yeyince nasıl kayısı yiyeyim hadi kayısıda yedim diyelim onların yeyince nasıl kahvaltı edicem ben :( bütün bunları yemeye kalkınca karın iç aç kalmıyor ki ööffff :böö:

OP
G

gunness

Misafir
ya aç karnına aç karnına ya hangi birini yapayım ben aç karnına sabah aç karnına polen yiyorum eee onu yeyince nasıl kayısı yiyeyim hadi kayısıda yedim diyelim onların yeyince nasıl kahvaltı edicem ben :( bütün bunları yemeye kalkınca karın iç aç kalmıyor ki ööffff :böö:

olsun kız ne güzel işte tok tok dolaş:cikolata:
kayısıyı koy çantana işe giderken yolda ye
öğleden önce ye yine biraz açıkmış oluyosun

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Renginnn canim günde 3-4 findik yemek seni asidik yapmaz canim hemde findik ceviz bunlar sagligin icinde önemli hem arastirmadim bunlar asidikmi alkalimi

OP
G

gunness

Misafir
ooohhh afiyet olsun bir ben alamadım o sıkacaktan yaaa

alsan keşke ya onca yediklerini bi bardakta
içiverirsin işte şimdi ben nisanda diyete başlıyorum
çok sıkı değil ama ,sabahları elma suyu sıkarım
nesfitle yerim akşamlarıda karışık meyve suyu
yaparım. Zaten az kaldı senin bu ay tamamdır
yiğidin:sirin:

OP
M

minietek

Misafir
sLM KIZLARRRRRRRRRRRR NASILSINIZ N BISEEEEY SORACAM BI ARKADAŞ BALAYI ICIN TATIL YERI SORUYO UYGUN FIYAT WE GUZEL YER NERE ONERIRSINIZ 17 25 TEMMUZ ARASI OTEL ISMI WERIRSENIZ HEMEN
BAKAYIM

ben balayına clup flıpper a gıttım bodrum erken rezervasyonla eğer kendı arabanızla falan gıdecekse pahalı bır yere gıtmesın bence bız bodrm da gezmıstık baya balayında koy turları bar alısverıs ama bodrumda bır koy vardı kesınlıkle balayı tatılınden sonra tatıl dıyınce aklıma gelen tek sey 15 metre derınlıkte denız dıbı bembeyaz taşlar çok güzeldı

otelden cıkmıcaz ıyı bıryer olsun dersende antalya manavgat clup alıbey 2. tatılımızdı ve aqua park süperdı

selam ecem bodrumu türkbükünü tavsiye ederim canım mutluluklar

bodrumm hersene gıtmek ıstıyorummmm çokk güzell biz balayına düğün arabasıyla gıtmıstık bodrum çoğu yerını gezmıstık süperdı

tablo dediğin böyle olur iniş ve çıkışlar :hihi:
umut düzenlı ölçmedın sanırımmm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm valla ya benim beslenmem çok farklı cnm ondan kızları bulduk:hihi:inş elera allah razı olsun onun sayesinde inş bulucaz bu defa oğullarımızı bende muz yemeye başladım cnm kivi bikaçkere yedim artık tam başlamak lazım ,senin bioritim ne alemde yakalayabilecekmisin cnm denk geliyomu şimdilik

bende öyleyim renginciğim
hayatımızdan meyvayı çıkarsalar evde kimsenin itirazı olmaz
eşimde hiç dikkatli beslenmez o yüzden xxxxxx dolu diye düşünüyorum:cokkomik:
aslında ben kendim bişeyler yapmaya çalışıyom ama önce ben onu beslemeliyim :(

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
evet eşimle yaptık ve süperr olduu mınık kekkalıpları sılıkonda vardı demırde kağıtta hepsini karısık yaptım yarılarınıbıraz fazla gecene kadar koydumm 25 dak da süper piştiler akşamada süpriz kızkardeşim ve ailesı ve abım geldı çok beğendıler yeğende yedı hayret süperdi havuc ve cevızsız olmasına ragmen süpersı kalıplara çok un ve şeker serptımm dısı hafıf kıtır oldu çok güzeldı kahvaltıdada yedık

amınnn canım inşallahh

ben hamıle kaldıgım ay çok fazla nar yedımm çokta kolay ayıklanıo yarıya böluyorum ve her parcanın sırtına tahta kasıkla vuruyorum tane tane düşüyorlar buyuk kaba kasık kasık yıyorum sonraa çokk güzel oluyooo

sslmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr

becerebılırsem ultrasom resımlerını koycam herkeste bölemıydı benım bebek hıc yerınde durmuyoo süreklı yer değiştiriyoo

evet cnm çok güzel oluyo gerçekten, afiyet olsun benim kızlarda bayılıyo kahvaltıdada yemeği çok seviyolar,portakal çok lezzet katıyo,haftasonu bende yapacam inş kızlarıma:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar