Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Ben karbonatli su icmedim deneme yapacagim ay baslarim düsüncesi ile ama aylardir limetti diye limona benzer bi sebze var yani limonun yesili onun suyunu tüketiyorum cok alkali bi bitki ya aslinda ben söyle bi aksam oturup tam olarak neler kullandigimin listesini cikarip yazayim size daha iyi cünkü böyle siz sordukca aklima geliyor ....

Canim onu ben kullanmiyacam esim kullanacakmis okumus sperm icin iyi oldugunu spermin kalitesini artiriyormus diye kullanmak istedim siparis verdim dedi e canim benim esimde 35 yasinda senin ki gibi genc degil olsun kullan dedim bende ....
ewet..onu..momofda..kulanmısdı..ama.turkıye..de..yok..sanırım..öle..hatırlıyom..cunku...

dost

Üye
Tepki
28
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ GEÇMİŞİ Bİ OKUDUM DA ÇOK GÜLDÜM SİZE YA EZEL VE UMUT ALEMSİNİZ SABAH SABAH YA BU ARADA HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM :dill:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Canim bizim evimizde olmazsa olmaz meyveler kivi,muz,portakal,limetti,elma,nar dir ananasida arada alirim yani haftada bir felan oda kizim sünger kafa Bobun evi diye cok seviyor bende 2-3 dilim felan yerim ama digerlerini her aksam mutlaka tüketiyoruz meyve salatasi olarak ...
bende..hıc..aklıma..gelmez..meyve..yemek.yya.neyse.bundan..sonra..bol..bol..yerız.ıns..karpuzda..cıkar..kızlar..yakında..marketlerde...yerlerını..almıslar

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende narı çok severim ama yemesi çok zor ayıklamakla uğraşmak istemiyorum öyle olunca eve bile almıyorum :)

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena..bu..dıyet..kılo..aldırdımı..cnm..sana

Canim ben her gün 1 saat spor yapiyorum yapmamis olsam alirdim herhalde normaldede ben dikkat etmeyince spor yapmayinca alan bir yapiya sahip oldugunm icin alirdim diyorum ..E sende zaten spor yapiyon almazsin gibi geliyor....Ya bide bizde en cok kilo yapan tatli türü degilmi yemezsek almayiz...

OP
E

_eZeL_

Misafir
Canim ben her gün 1 saat spor yapiyorum yapmamis olsam alirdim herhalde normaldede ben dikkat etmeyince spor yapmayinca alan bir yapiya sahip oldugunm icin alirdim diyorum ..E sende zaten spor yapiyon almazsin gibi geliyor....Ya bide bizde en cok kilo yapan tatli türü degilmi yemezsek almayiz...

evet kesinlikle şekerli şeyler çok kilo aldırıyor ee bizim diyettede şeker olmadığına göre ordan yırttık :D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ewet..cnm..oh..rahatladım..ınankı..cok..sagol..bende.yapıyom..sukur..dogurana..denk..yuruyecem..ıns..:):):)):ewet..cnm..sekerde..yasak..zaten

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
bende narı çok severim ama yemesi çok zor ayıklamakla uğraşmak istemiyorum öyle olunca eve bile almıyorum :)

Canim ben 4-5 tane aliyorum her hafta oturup hepsini ayikliyorum sonra saklama kabinda buzdolabina birakiyorum yemek istedigimizde cikartiyorum 1 saat önce iliniyo yiyoruz hazir hazir zahmeti bi defa cekiyorum birde ben salatalarima sadece nar eksisi kullanirim cünkü narin suyu,eksisi v.s. nardan yapilma gidalarin rahmi kuvvetlendirme ve bebegin tutunmaya yardimci etkisi var Saracoglundan dinlemistim ....

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aynen cnm 2 ay 3 ay hiç yemediğim olur,allahtan karpuz çıkıyo onu bende severim

kız..rengın..bundadamı..benzedık..ınanmıyom..kız..bız..oyuzden..hep..kız..dogurduk..:)onu..yeme..bunu..yeme..asıdık..olduk..cıktım..allahım..elradan..razı..olsunda..onun..sayesınde..neler..ogrendık...hafta..sonu..kamyonlamuz..kıvı..alcam..dermısım:)))

OP
E

Elara

Misafir
haskena sana kendim yapcam cetvel ve resim avatarr
şifreni at banaa.sonra tekrar degiştirirsin

ben cıkıyorum kızlarr.parka götürcem kızımı ordan anneme gececem ,onuda alıp yine avm ye gitcem.cok güzel indirimler varr
kızım başımın etini yiyor "bana etek al cok güzel olcam" diyorr zillii

OP
G

gunness

Misafir
Canim bizim evimizde olmazsa olmaz meyveler kivi,muz,portakal,limetti,elma,nar dir ananasida arada alirim yani haftada bir felan oda kizim sünger kafa Bobun evi diye cok seviyor bende 2-3 dilim felan yerim ama digerlerini her aksam mutlaka tüketiyoruz meyve salatasi olarak ...

bunların sularını sıkıp içsek olmaz mı ya ben hergün
meyve yemeği sevmşyorum sıkınca vitamin değerleri
kaybolurmu ki çok

nar da kabız yapıyo Ezel muz nar yiyosan mutlaka
kuru kayısı ye sabah aç karnına çok işe yarıyo
hem çok fazla potasyum var 15 gündür her
sabah aç karnına 2-3 tane yiyorum

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse..kızlar..ben.kacarr..zıl..caldı..aksama..gorusuruz.elara..sanada..ıyı..gezmeler..cnm

OP
G

gunness

Misafir
haskena sana kendim yapcam cetvel ve resim avatarr
şifreni at banaa.sonra tekrar degiştirirsin

ben cıkıyorum kızlarr.parka götürcem kızımı ordan anneme gececem ,onuda alıp yine avm ye gitcem.cok güzel indirimler varr
kızım başımın etini yiyor "bana etek al cok güzel olcam" diyorr zillii

eteğini yerim ben onun yerrrr:cikolata::cikolata::cikolata:

OP
M

minietek

Misafir
minicim yumurtayla şekeri ne kadar çok çırparsan o kadar çok kabarır,bide kabartmatozunu mutlaka unla beraber koy ayrı yapma hele bide kabartma tozunu 1,5 paket koyarsan süper kabarıyo tecrübeyle sabit:dertli:
evet eşimle yaptık ve süperr olduu mınık kekkalıpları sılıkonda vardı demırde kağıtta hepsini karısık yaptım yarılarınıbıraz fazla gecene kadar koydumm 25 dak da süper piştiler akşamada süpriz kızkardeşim ve ailesı ve abım geldı çok beğendıler yeğende yedı hayret süperdi havuc ve cevızsız olmasına ragmen süpersı kalıplara çok un ve şeker serptımm dısı hafıf kıtır oldu çok güzeldı kahvaltıdada yedık

minietek güzel haberlerin için seni tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım
amınnn canım inşallahh
Canim ben 4-5 tane aliyorum her hafta oturup hepsini ayikliyorum sonra saklama kabinda buzdolabina birakiyorum yemek istedigimizde cikartiyorum 1 saat önce iliniyo yiyoruz hazir hazir zahmeti bi defa cekiyorum birde ben salatalarima sadece nar eksisi kullanirim cünkü narin suyu,eksisi v.s. nardan yapilma gidalarin rahmi kuvvetlendirme ve bebegin tutunmaya yardimci etkisi var Saracoglundan dinlemistim ....

ben hamıle kaldıgım ay çok fazla nar yedımm çokta kolay ayıklanıo yarıya böluyorum ve her parcanın sırtına tahta kasıkla vuruyorum tane tane düşüyorlar buyuk kaba kasık kasık yıyorum sonraa çokk güzel oluyooo

sslmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr

becerebılırsem ultrasom resımlerını koycam herkeste bölemıydı benım bebek hıc yerınde durmuyoo süreklı yer değiştiriyoo

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskenacım..sedada..ıyı..beslenmıs..baksana.kadın..alkallı..kız..ıstıyo..ama.koca..yok..gene..aman..duysa..benı...öldurur:cokkomik::cokkomik:

Kiz o sirf zayif kalsin diye az besleniyo pilavi sadece 2 kasik yiyormus düsünsene ....

ewet..onu..momofda..kulanmısdı..ama.turkıye..de..yok..sanırım..öle..hatırlıyom..cunku...

Canim bendim o hatta sana özelden yazmistim sende yok demistin Türkiyede :cee

bende..hıc..aklıma..gelmez..meyve..yemek.yya.neyse.bundan..sonra..bol..bol..yerız.ıns..karpuzda..cıkar..kızlar..yakında..marketlerde...yerlerını..almıslar

Kiz ben her aksam meyve salatasi yapiyorum biz bayila bayila yiyoruz tel.seyrederken zevkli oluyor her meyveden al biere tane salata gibi dogra üstünede ceviz yada findik koy yiyeceginiz kadar koy kaselere gec telv.önüne hem dizi izle hemye bende sevmiyorum diger türlü yemeyi .....Karpuzu cekirdekleri ile yersen alkali orani yüksek biliyon demi...

haskenacım..ne..yeyıp..ıctıgını..savabına..yazda..bıze..yolla..bcm..ya

Tamam canim aksam tek tek önce kagida dökeyim sonra yazacam özellerinize söz....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız..rengın..bundadamı..benzedık..ınanmıyom..kız..bız..oyuzden..hep..kız..dogurduk..:)onu..yeme..bunu..yeme..asıdık..olduk..cıktım..allahım..elradan..razı..olsunda..onun..sayesınde..neler..ogrendık...hafta..sonu..kamyonlamuz..kıvı..alcam..dermısım:)))

cnm valla ya benim beslenmem çok farklı cnm ondan kızları bulduk:hihi:inş elera allah razı olsun onun sayesinde inş bulucaz bu defa oğullarımızı bende muz yemeye başladım cnm kivi bikaçkere yedim artık tam başlamak lazım ,senin bioritim ne alemde yakalayabilecekmisin cnm denk geliyomu şimdilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar